News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Izvinjenje Pick n Rollu

Started by iudex, September 03, 2011, 06:07:39 PM

Previous topic - Next topic

iudex

E ovako...sve se desilo pre par dana na Bitange SD original serveru..Dosao sam sa prijateljima da igram i da se opustim malo ...na serveru su  bili |NooOooZ|Micko i Bitange Pick n Roll....i jos par manje bitnih igraca u ovoj prici...sve je pocelo tako sto sam ja poceo da se zezam sa svojim saigracem iz klana,ali je Micko smatrao da sam malo preterao pa je rekao da smaram sa glupostima..i onda sam se iznervirao zbog te gluposti i opsovao sam nesto (ne mogu da se setim sta) i onda se Pick n Roll ubavio u pricu da odbarani Micka i rekao mi je par reci koje su mene uvredile i onda sam poceo i njemu da psujem..nakon toga mi je Micko rekao da se smirim jer su se zalili na mene sa cracked servera kako se ne ponasam kako treba (to sto se desilo na cracked serveru,priznajem da sam se iznervirao jer je neki decko usao sa Aimbotom na server pa sam mu poceo psovati da izadje sa servera jer nisam znao da to moze da se prijavi ovde na forumu)..i kada mi je to rekao Micko,tog trenutka me je i banovao sa TS servera..svestan sam svoje greske i prihvatam posledice...e ovim putem bi zelio da se izvinem i Micku i Pick n Rollu jer sam svestan da sam pogresio i to mi je bio los dan..inace nebi nikad tako nesto uradio..cenim i postujem NooOooZ klan jer smo igrali warove i cenim ih zbog tymellesidera aka igora jer sam sa njim prakticno poceo da tako kazem prve korake u CoD2 i on me je naucio par stvari..a isto tako se trudim da upoznam malo bolje NooOooZ i Bitange igrace pa sam sve cesce na vasim serverima u zadnje vreme i ne zelim da me igrace iz ta dva klana gledaju kao nekog ko im pravi probleme na serverima i ne zelim da budem na listi banovanih igraca svake sedmice...eto to je to..znaci zelim da se izvinem Bitangama i NooOoozu i pre svega Micku i Pick n Rollu zbog mog ne primernog ponasanja..Pozdrav...nadam se da cu sto pre biti unbanovan... :)

iudex

Evo sad sam vidio da sam banovan i sa servera original...pa ako moze neko od admina da mi se javi ili ovde da napise sta ce dalje da bude samnom.. Pozdrav  :)

Staljin

ne dirajte mi Baneta sunce li vam poljubim,jer cu zapalit internet   :-[

||NooOooZ||CAKI

svati da ne smes vredjati nikog, a kamoli admine servera!!!!! I ovakve greske se ne oprastaju!!

pick n roll

pa... vidi takve greske se stvarno ne oprastaju... sto se mene tice iako si mi rekao jednu jako ruznu recenicu ja ti oprastam, ali ti ne mogu zaboraviti... ja ne mogu da sudim o tvojoj sudbini na serverima, ima za to ko je zaduzen.. Admin je video SS onoga sto si rekao i banovao te, meni je to iskreno grozno i koliko god da se izvinjavas to nije govor osobe sa kojom bih hteo igrati dalje, jer igram cod2 iz ciste zabave, pa ne bih neko da me zivcira kad vec odvojim vreme da se zabavim..logicno.... :) sto se tice micka, nisam ja njega branio, ume on to i sam, ali si mu rekao "popusi mi" nekih 2-3 puta na cega sam se morao umesati... toliko od mene, poz

Staljo, CARE! hahahahhhahahaahha  :offtopic

iudex

sve razumem...i sve sam shvatio..znam da mi neces zaboraviti..nebi ni ja zaboravio sto posto..ali eto,rekao sam ,ako ista znaci izvinjavam ti se..i nemoj da mislis da mi je ovo samo zbog TS servera ili original servera,vec iskereno se izvinjavam...a kad sam napravio glupost bezveze.. :|| :|| :||

pick n roll

kao sto sam rekao prihvatam izvinjenje...

kgigor

...eto covek rece da se poznajemo...pa rekoh samo da potvrdim tu konstataciju....i ne samo to ...zinuo sam od neverice...
covek se bas ponekad iznenadi...onako bas bas...
Hitman ovo mi bas ne lici na tebe...mogu samo da zamislim koliko je taj dan bio "los"...
Elem,decka poznajem kao sto je i sam pomenuo od pocetka cod2 zanimacije i jednostavo nemam komentara ...
...sem...
...ovo bas ne lici na njega...covek je ziva pozitiva...
...dosla mu "zuta minuta"(koliko god to bilo opravdanje)...
...sta je bilo, bilo je...HIT' potrudi se da popravis utisak..
Pozzz za obe strane konflikta, sa preporukom da se vise ne ponovi...

iudex

ee ..pozdrav druze za tebe.. sto se tice mene nece se ponoviti vise nikad...a kad budes na xfire dosao javi mi se pa cu ti reci sta me ustvari muci...ne zelim da pricam ovde na forumu niti da bilo koga od bitangi opterecujem sa mojim problemima ...a veruj mi nece se nikad ovo ponoviti ,obevacam...znas me..trudicu se da popravim utisak naravno..Pozdrav jos jednom..