bitange

Eunet ADSL

Poll
Question: Ko će osvojiti Bitange Tournament no.1?  (Voting closed: June 07, 2008, 09:02:16 PM)
ZleMajke - 14 (29.8%)
BlackLegion - 3 (6.4%)
CroGreen - 8 (17%)
// bitange // BLUE - 19 (40.4%)
SERBIA - 3 (6.4%)
Total Voters: 39

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Ko će osvojiti Bitange Tournament no.1?  (Read 7372 times)
May 25, 2008, 12:26:48 AM
Share |
Paddy
Bitange
Potpukovnik

View Profile
Re: Ko će osvojiti Bitange Tournament no.1?

Ako je vec kao neka kladionica ili prognoza onda mislim da ce to biti CRO clan. Zao mi je sto je moj DOW ispao, mislim da bi zavrsnica bila dosta zanimljivija s nama, ali tu vece se desio splet najgorih okolnosti sto se mogao desiti u tom trenutku po moj klan. Plus jos smo igrali bez veoma 2 bitna igraca (Zeryx, Monster). Naravno to ni najmanje ne umanjuje zasluzenu pobjedu Zlih Majki. Ne zelim biti patetican il sta vec ali, cu reci da su moje simpatije na strani Bitangi i volio bih kada bi oni osvojili turnir. POZDRAV Wink

May 25, 2008, 12:34:33 AM
Share |
BuBizgb
Vojnik
*

View Profile Email

JA navijam za Bitange ,ali su hrvati opasni a i varaju .Uveri sam se na njihovom serveru.

... kak me to zivcira kad nas ekipa proziva ... a nema ni jedan jebeni razlog !?!
 Embarrassed

pozdrav
BuBi

May 25, 2008, 01:32:05 AM
Share |
Alekre
Major
**

aleksandarmehanicar@hotmail.com
View Profile WWW Email

Mislim da ce Tadic da pobedi.

Pozdrav.

May 25, 2008, 01:50:13 AM
Share |
husky
Guest

Ne znam kakvi su ostali, ali CRO klan neka se pazi u mracnim ulicicama ako osvajanjem turnira ne opravdaju sto su nas izbacili, jer mi slabije ne bi prosli. Grin

May 25, 2008, 08:02:20 AM
Share |
Staljin
Guest

ZLEMAJKE NO 1.

May 25, 2008, 09:13:19 AM
Share |
Pascal
Potporučnik
**

View Profile Email

hehe husky dat ćemo sve od sebe da vas ne iznevjerimo Cheesy

May 25, 2008, 10:36:23 AM
Share |
andaluzist
Guest

Ma ljudi sta vam je...(salim se naravno) ali ipak se zna da su Zlemajke daleko najjaci clan ode i da bez uvrede drugi nemaju sanse sa njima jer jedini klan za kojeg san mislia da ce ih izbacit je DOW ali eto nisu uspili.Svaka cast svim klanovima posebno Cro Clanu ali ode niko nema sanse protiv zlih majki,zato momci samo naprijed,navijamo za vas(nemojte iznevjerit)...SRITNO!!!!!!!!!Pozdrav Domi i svim momcima... ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli
« Last Edit: May 25, 2008, 10:45:07 AM by andaluzist »

May 25, 2008, 11:26:01 AM
Share |
kurcolomac
User
*

View Profile Email

Ma ljudi sta vam je...(salim se naravno) ali ipak se zna da su Zlemajke daleko najjaci clan ode i da bez uvrede drugi nemaju sanse sa njima jer jedini klan za kojeg san mislia da ce ih izbacit je DOW ali eto nisu uspili.Svaka cast svim klanovima posebno Cro Clanu ali ode niko nema sanse protiv zlih majki,zato momci samo naprijed,navijamo za vas(nemojte iznevjerit)...SRITNO!!!!!!!!!Pozdrav Domi i svim momcima... ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli ziveli
Pozz ministre...
Istinaa
 ! Zlemajke winners ! Poz zlim majkama !
Ali valja napomenuti da zlemajke nisu pub klan nego iz jednog mesta a vi se skupljate iz 3 drzave pa im nemozete nista ! Svaka cast momcima.....zz
Mozete im ga svi  blow blow blow            disco disco

Ne omalovazavam druge ali.... zlemajke su naj....i.t.dalje i.t.blize
« Last Edit: May 25, 2008, 11:29:36 AM by kurcolomac »

May 25, 2008, 03:55:10 PM
Share |
Pascal
Potporučnik
**

View Profile Email

ako se ja dobro sjećam, ako se varam isprike zlim majkama (igrao sam previše warova već Smiley ) ali mislim da smo ih pobijedili jednom na fun waru s desetak razlike ili više.  Prije par mjeseci, opet mislim da su to bile zle majke

May 25, 2008, 04:31:38 PM
Share |
andaluzist
Guest

A jbga,to je bilo prije par mjeseci iako nevirujen da je to bilo sa njima...reka san ti stari svaka cast medu jacima ste ja samo govorin svoje misljenje,a to ti je da sa njima niko nece lipo proc i iskreno veliki su favoriti!!!!!!!!!!!!!!!! rnr rnr rnr

May 25, 2008, 05:02:45 PM
Share |
~LoneWolfs~Extreme
Pukovnik
*

View Profile

zle majke bi trebali osvojit turnir i ja sam glaso za njih:)  ziveli domo nedaj se! camper

Ko s dicom liga popišan ustaje!
May 25, 2008, 05:12:50 PM
Share |
clumsy
Guest

ako nas zlemajke pobede ja cu okaciti slike dome u nezgodnim pozama... pa sada ti gledaj domo da li ces nas pustiti ili neces tongue Smiley

May 25, 2008, 05:19:57 PM
Share |
psetoo
Vojnik
*

View Profile Email

Veliki pozdrav svima....
Moji favoriti su zlemajke.Po meni je jedini clan koji ih je moga izbacit bia DOW al nisu uspili,a ti pascal se nemoj hvalit ricima jer je to bilo ima par miseci i jos nisi siguran da su to bili oni,nego izadite na poljanu protiv njih pa cemo vidit,.....................  aug awm

SAMO NAPRID ZLEMAJKE I NEDAJTE SE !!!!!!!!!!!   rnr rnr rnr rnr rnr rnr rnr rnr

May 25, 2008, 05:39:01 PM
Share |
Pascal
Potporučnik
**

View Profile Email

A vidit ćemo finale, ja mislim da će bitange pobijediti zle majke da budem iskren.

May 25, 2008, 05:49:58 PM
Share |
psetoo
Vojnik
*

View Profile Email

A ja mislin da nece.Prvenstveno zato sto su zlemajke nedavno osvoile turnir na sd ,a tamo su igrali najjaci clanovi ka sta je reka i exit.Ali ako ih dobiju bitange u polufinalu ili vi u finalu , naravno ako se sretnete tamo , svaka van cast.

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: