pa ako cemo iskreno za sad su najvece sanse da to bude(u) zle majke....iz 2 razloga izabcili su nas na cro turniru i pobedili su DOW za koji sam mislio da ce da bude pobednik turnira...
zle majke sa srecom.
Nego ovo neka sala SRBIJA da osvoji bitange turnir haha
strasnoAuuu kako si ti iskompleksiran covece,kao sto ide u jednoj zvezdinoj pesmi,KOMPLEKSI SU NEIZLECIVI !
Ozbiljno ti sad govorim,moras malo da se zapitas,kojim putem si ti krenuo,toliko mrznje preko igre .... STRASNO !
Evo da vide i ostali tvoju iskompleksiranost i mrznju prema nama,ovo je razgovor sa Makijem,clanom ZTS-a.
Za neupucene ,ZTS je nastao spajanjem ZT-a i SERBIE ali smo se na turniru prijavili kao i SERBIA i odlucili da tako ostane.
[23:56] *RedRoosters|Spartanac: nije mi bilo jasno da igras za ZTS
[23:56] *RedRoosters|Spartanac:
mrzim ih iz dna dna dna duse....[23:56] *RedRoosters|Spartanac: pa mi nije jasno, kako to odjednom :S
[23:56] MaKiDaNcEr2sq|ZTS|: ne razumem
[23:57] *RedRoosters|Spartanac: ma ti ZTS su kopija rr-a
[23:57] *RedRoosters|Spartanac: kucke jedne 90% taga su ukrali
[23:57] *RedRoosters|Spartanac: kao i 2 sq
[23:57] *RedRoosters|Spartanac: kao i sve ostalo
[23:57] *RedRoosters|Spartanac: jebo im ja mater....a plus sto psuju i vredjaju
I da ti ovde odgovorim posto vidim da si neobavesten, 2 squada imaju mnogo veci i poznatiji klanovi od vas (sto i nije tesko biti bolji od vas,na prethodnom waru ste pokazali kako ste dobri i ogranizovani

) ali neka,uzimajucu i obzir tvoju inteligenciju pretpostavio sam da ces ovako nesto reci.A ovoliki govor mrznje,mislim da i od Siptara ne bi dobili ovakvu porciju.
Da ti kazem jos nesto,mani se ZTS-a svoju iskompleksiranost istresaj na drugom mestu.Unapred ti se zahvaljujem.
Posto smo mi u 1/4 finalu dragi Spartane, moram da ti kazem da postoje sanse da osvojimo turnir,male ili ne to je vec druga stvar.Mucni malo glavom pre nego sto napises nesto,ne pokopavaj vise sebe molim te.
Na pocetku sam mislio da si dobar momak ali kako vreme prolazi,sve me vise zabrinjavas.Opisao bi te u jednoj,dobro poznatoj recenici :Najgore je kad covek ne zna a ne zna da ne zna,shvatices to kroz par godina pa mi se mozes obratiti da prodiskutujemo o tome

Elem,da ne bude skroz offtopic,mislim da je nezahvalno prognozirati ko ce osvojiti,tipican primer je klan DOW koga smo svi videli u finalu ..