bitange

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Kreowski .... Mustang !!!  (Read 412 times)
August 11, 2011, 10:32:27 PM
Share |
Filozof
Guest

Kreowski .... Mustang !!!

Posto ne znam gde da otvorim ovaj topic...evo ovde neka bude...nadam se da bitangama nece smetati Smiley

Alek, Alek, kundak još čeka tongue

Mustang da me matori nije iznervirao svojim glupiranjem,tj svojom igrom...ostao bih jos da igram na main-u,ali ovako kad znas da imas dobrog igraca a on nesto neraspolozen i pritom moguce ljut na nekog,nece da igra i kvari igru sa rezultatom 1 : 10 ...meni se naravno ne igra da se nebih nervirao izaso sam iz igre i cao Smiley  ali nema veze ... to je njegova stvar.....Nego ...prozivas me za kundak Smiley Udovoljio zadovoljio tebi Smiley doso sam na main dao ti malo da osetis i otiso ;) Inace igra bila super Cheesy uzivao sam jedno vreme

Vidim  da nisam jedini   zapisan  kod  ALEKA  za kundak....  to je izgleda  poveca  lista.....

Kreowski msm da sam ti objasnio i pojasnio sto se tice igre Smiley  cak si dobrih 4 komada primio Cheesy uh milina Cheesy ...steta sto te PB zeza ...pa nisam mogo jos.... Zanimljiva igra kod vas na Extrim -u ....kako ti rece veliko selo ... hmmm ...pa Kreowski mozes da imas i grad ...ali kad ne znate, ne znate ....Bez ljutis Cheesy nije prozivka ...ali bas mi drago sto sam ti celu ekipu napucao sa kundakom Cheesy svi ga volite svi ste ga dobili ...pogutovu Milos i ToT ... oni su posebni ... Cheesy i jos nesto za kraj ... Kreowski ...nauci da igras pa onda prozivka Smiley  Kiss  love

August 11, 2011, 10:44:20 PM
Share |
Mustang.
Potpukovnik

Happines is when you talk what you think.

View Profile Email
Re: Kreowski .... Mustang !!!

Joj, joj... sramota, sad svi znaju.  Nervous

rofl

Kiša pada, Mirišu bandere... Ja te volim, Ti si moja cura.
August 11, 2011, 10:47:37 PM
Share |
Tot
SubAdmin
Kapetan

View Profile Email

Omg  pa brate jednom si me kundacio i sad me kacis po forumu,a 3 partije za redom sam bio prvi dok si ti bio u minusu  yahoo

August 11, 2011, 10:49:38 PM
Share |
Filozof
Guest

Omg  pa brate jednom si me kundacio i sad me kacis po forumu,a 3 partije za redom sam bio prvi dok si ti bio u minusu  yahoo
nema prepucavanja Smiley ovo se odnosi na kreowskog Smiley ...a ti lowe moj Suti tongue

August 11, 2011, 11:21:50 PM
Share |
Kreowski
Guest

Pa  dobro si igro  da ti najjiskrenije kazem  cak  sam dobio 2 kundaka od tebe  svaka cast... <<nije me sram reci>>   a  sad  da si nevjerovatna igracina  pa bas i nisam osjetio....  vidio si kakav mi je bio score  prije pb  ali nije vazno, nisam mogo nijednu  dovrsit  mapu  do kraja  volio  bi da se i dalje  druzimo preko MIXa  ako ti nesmeta...a i da napravis  taj TS
Vidim  da si nesto nabrijan, nemoj da se ljutis jer  su MilosLUR i TOT  presli kod nas, to su  super  momci  koji vole da igraju na EXTREME serveru, slucajno se desilo pa je od BITANGI najbolji extreme server  koji smo nasli.... A i oni vole da se druze  sa nama....
Ne kazem da ste vi losi...... nemoj da me krivo shvatis...

ZA  KRAJ   vjerujem da ce se i tebi svidjeti na MIX EXTREME   super je drustvo i dosta  sredjeno sto se tice haxera
....nadam se  jos par kundaka pa makar i od tebe ....  dummy
« Last Edit: August 11, 2011, 11:23:53 PM by Kreowski »

August 11, 2011, 11:28:07 PM
Share |
Filozof
Guest

Kreowski nikad nisam bio igrac niti cu Cheesy ja sam samo zajebant Cheesy ... meni je to zabava ...a tot milos...ma ..... no comment Smiley

August 12, 2011, 06:49:54 PM
Share |
Tot
SubAdmin
Kapetan

View Profile Email

yahoo

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: