News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

2014 world cup GRUPA SMRTI

Started by Staljin, July 30, 2011, 11:02:50 PM

Previous topic - Next topic

Staljin

Hrvatska,Srbija, Belgija, Š kotska, Makedonija i Wales! 

Staljin

Evo i ostalih grupa : 

Skupina B: Malta, Armenija, Bugarska, Češka, Danska, Italija
Skupina C:  Kazahstan, Farski Otoci, Austrija, Irska, Š vedska, Njemačka
Skupina D: Estonija, Andora, Rumunjska, Mađarska, Turska, Nizozemska
Skupina E:  Cipar, Irska, Albanija, , Š vicarska, Slovenija, Norveška
Skupina F: Azerbejdоan, Luksemburg, Sjeverna Irska, Izrael, Rusija, Portugal
Skupina G: Lihtenštajn, Latvija, Litva, BiH, Slovačka, Grčka
Skupina H:  Moldavija, San Marino, Poljska, Ukrajina, Crna Gora, Engleska
Skupina I: Finska, Gruzija, Bjelorusija, Francuska, Š panjolska

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: Staljin on July 30, 2011, 11:02:50 PM

Ala grupe smrti :thumbdown, pre bi nazvao grupu B ili mozda grupu I, grupom smrti.
Samo nam je falila Albanija u grupi.
U grupi A, moze bilo koja drzava da prodje kao prva (manje sanse za Makedoniju).
Ima Srbija sanse za prolaz, samo da promeni trenera i to je to.

Staljin

Ode dalje Belgija i Š kotska,jer ce ex yu banditosi sve napravit da namjeste utakmice i uzmu lovu,jebe se njima sa svjetsko prvenstvo  :ziveli

Filozof

Quote from: Jack Sparrow on July 30, 2011, 11:56:33 PM
Quote from: Staljin on July 30, 2011, 11:02:50 PM

Ala grupe smrti :thumbdown, pre bi nazvao grupu B ili mozda grupu I, grupom smrti.
Samo nam je falila Albanija u grupi.
U grupi A, moze bilo koja drzava da prodje kao prva (manje sanse za Makedoniju).
Ima Srbija sanse za prolaz, samo da promeni trenera i to je to.

Ne rise JaCK .... sta trenera ... vec celu ekipu ..sve majmni igraju za repku ... kad treba nesto za zemljuc cuvaju se previse nisu ratoborni .. bitno da se duvaju u svetu kako brane boje svoje zemlje a rezultata nigde....
Ocigledno nisi razumeo Staljina ..upravu je .. bas grupa Smrti ... ako gledamo ekipe
1.Hrvatska ( momci iz te repke uvek veoma dobro igraju i slozno, ne mare na povrede itd vec igraju za svoju zemlju.
2.Skotska ( ekstra ekipa ...za sve skote takvo takmicanje veoma na visokom nivou )
sto se tice ostalih ekipa ne moram da ti pojasnjavam previse ....
Zato ti kazem ne rise po hiljadu puta .. kao da se trener nesto pita drugi rade svoj poso....a mamlazi igraju za repku srbije.. dobro ce biti ako ikog pobedimo u ovoj grupi ...

Jacⱪ Sparroⱳ™

Tako je Alek, ceo fudbalski savez. Svi igraju za pare, a koga šiša kako ce odigrati reprezentacija.
Ostavio bi samo nekoliko igraca iz trenutnog tima (B.Ivanovic, N.Vidic, A.Kolarov, N.Subotic i jos par nekih). Znaci imamo najbolju odbranu u svetu.

Filozof

Pa prvo ovaj vidic on je najvece govedo od svih .. u manchesteru veoma dobro igra ... a u repki ni da mrdne ...

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: |KingSerbia|Alek on July 31, 2011, 02:23:10 AM
Pa prvo ovaj vidic on je najvece govedo od svih .. u manchesteru veoma dobro igra ... a u repki ni da mrdne ...

Hahaha :rofl
Osvaja trofeje sa Manchester Junajtedom. Ne moze ni Mesi proci pored njega, kada je igrao Manchester Junajted protiv Barselone.
Kome da doda Vidic? Nasa sredina je ravna nuli. Onaj M.Krasic je ko vo, dobije loptu, spusti glavu dole i trci :||. Onda onaj M.Jovanovic, zagreva klupu Liverpula za tebe i mene, pa da neko meni da takvu sansu, uvek bi davao najbolje od sebe i igrao svoje najbolje.

Belick

Ako cemo tako Stankovic igra tri puta bolje u Interu nego u Srbiji...

Filozof

Sve u svemu zabole me bas Tuki dal ce da se kvalifikuju ili nece.... mi njih da dizemo u visine a oni nece bar malo da nas obraduju ... ma nebitni su ... : ))

stewzoR

U mancesteru dobija pare,ovde samo trosi vreme...idiot al jbg

komara

Ja mislim da je razlog njihovih losih  igara u reprezentaciji, teletabis od trenera kog boli mozak  :-\  Antic je jos nesto vredeo.Ako gledate timski ne moze da se poredi Srbija sa Interom i MU,tako da zahvaljujuci saigracima oni dobro igraju u svojim klubovima.

Doktor

ma ljudi kakav trener?!sto je gore lik rekao celi tim skoro treba mjenjati....niko ne igra  srcem za repku.....vec kao preko *urca

Staljin

doktore ti ne navijas za bosnu?

Doktor

heh staljo,kakva crna bosna.......99.99 % ljudi iz Republike Srpske vidi samo jednu reprezentaciju to je Srbija :D

Doktor

a sto se tice Hrvatske reprezentacije mislim da ih nema borbenijih na ovim prostorima....ljudi igraju srcem svaka cast!

coper

alek prica o fudbalu, slatko sam se nasmejao pred spavanje.... hvala alek druze moj  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  vidic igra lose za repku.. samo mi reci u kojoj tekmi i cepam sve dresove po kuci  :ok2

Filozof

Quote from: COperinjO on August 22, 2011, 07:13:52 AM
alek prica o fudbalu, slatko sam se nasmejao pred spavanje.... hvala alek druze moj  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  vidic igra lose za repku.. samo mi reci u kojoj tekmi i cepam sve dresove po kuci  :ok2

E ae ne seri : ) Mrzi m da trosim mastilo na tastaturi zbog tebe  :whistling