News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

spam sa foruma

Started by sandokan, July 27, 2011, 11:07:15 AM

Previous topic - Next topic

sandokan

poslednjih dana mi stize spam sa ovog foruma od korisnika hidriz.u pocetku sam mislio da  su poruke neka vaznja obavestenja posto skoro nisam bio online itd.al sad pocele da mi stizu neke budalastine i linkovi nekih youtube filmova?kako da se resim ove napasti?  :icon_grrr:

tj spam mi stize na inbox e-maila koji je ovde prijavljen za regostraciju

komara

Spinx!!

moramo sta ces :D
ako te ne interesuje sto gledas?

Filozof

spinx opet saljes svoje video klipove :D

Spinx!!

zar mi nusu lepe rucice a? :P :P :P :P
sledeci je za 1 ili 2 meseca

sandokan

ma 100% neka dijabola,ne bih se sad iznenadio da je podelio nase e-mail adrese na razne spam centre za neku pristojnu nadoknadu

Filozof

Quote from: sandokan on July 27, 2011, 04:43:57 PM
ma 100% neka dijabola,ne bih se sad iznenadio da je podelio nase e-mail adrese na razne spam centre za neku pristojnu nadoknadu
jao ala ga pretera ... : ) ko da si juce poceo da koristis internet sve to normalno ..samo ignorisi .. : )

Quote from: HyDroxzZz (: on July 27, 2011, 03:18:08 PM
zar mi nusu lepe rucice a? :P :P :P :P
sledeci je za 1 ili 2 meseca
ma simpa su ono ovo :D nego daj neki video klip iz V.Banje :P  :spiteful :spiteful

sandokan

ma kakva vrnjacka banja,ne palite ga ljudi.sta meni trebaju neciji licni home made filmici.ovaj e-mail mi za posao i to bas velikig i razgranat ,ne bih da citavu papazjaniju maloletnicnih izliva isfrustriranosti. jos neka deca pevaju horski i nesto psuju zajebi itd i jos neku drogu piju

stewzoR

DiDaN

Quote from: sandokan on July 27, 2011, 04:43:57 PM

jeste dijabola i to velika  :icon_bad:

Eskimko

Nemojte da ja vama posaljem zenu sa 3 sise.  :peace:

DexonDee

Quote from: Eskimko on July 31, 2011, 05:48:36 PM

Valja li to ista hahahahahahaha

Eskimko

Quote from: DexonDee on July 31, 2011, 06:20:58 PM
Quote from: Eskimko on July 31, 2011, 05:48:36 PM

Valja li to ista hahahahahahaha
Pu ne mogu da nadjem link sad,dao sam komari pre da vidi snimak,on sigurno to stavio u bookmarks perverznjak.  :D