News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Lan4Fun #32 Bitange vs STRAH U VAMA (28:26)

Started by $tring, July 11, 2011, 02:08:58 AM

Previous topic - Next topic

SALTSTONE

Ajde sada...... Ko se krio iza koje zivotinje ???

Jacⱪ Sparroⱳ™

Dobro je bilo, mada nisam igrao svoje najbolje.
Vazno mi je da sam Stringa zveknuo kundakom na st. mere mapi i Nidzu dva puta na kadici :tease

Jacⱪ Sparroⱳ™

Quote from: SALTSTONE on July 11, 2011, 02:30:17 AM

Ajde sada...... Ko se krio iza koje zivotinje ???

Prve tri mape (burg, alamein, carentan) sam se zvao Gepard, a ostale cetiri (toujane, st.mere, matmata, kadica) sam se zamenuo sa Dexonom za ime. On je bio Gepard, a ja Zmaj 8)

Lag

SALTSTONE

Bitange su jos jednom smirile ustanak u ZOOLOSKOM VRTU  8)

Citadel of Pain

Mogli bi ste vratiti normalne nikove, bolje je zezanje kada znas ko te je lupio, pa se dopisujemo, kenjamo...  ;D

Ovako kao da protiv nepoznatih igram, i to ne cini igru tezom, nego malo manje zanimljivom.

Ni statistike ne vredi gledati, moz' misliti neka tamo hijena mi najgori neprijatelj, k'o da sam na mainu igrao...

Inace, strava je Lan bio, valjda smo za jedan poen dobili  :ok2

I da primetim da se odbrana usavrsila u poslednjih par meseci. Dupli poeni se jako retko prave, rezultati su uglavnom 2:2 3:3 i svaki poen ima tezinu. Pravo takticko nadmudrivanje....Bravo bitange, bravo suv!  :wah

$tring

Quote from: Jack Sparrow on July 11, 2011, 02:41:50 AM
Prve tri mape (burg, alamein, carentan) sam se zvao Gepard, a ostale cetiri (toujane, st.mere, matmata, kadica) sam se zamenuo sa Dexonom za ime. On je bio Gepard, a ja Zmaj 8)

Pa nije vam fora... : :thumbdown  Ajde sto imate imena koja ne znamo, ali kad ih menjate upropastite skroz trip statistika i nadmetanja. Jedva sam Lag-u objasnio da ne menja svako poluvreme po 2 imena.. .a sad vi... ...  :sorry

don_gagi

Sta se ti Beg cimas za tu statistiku, nama pojedinacna statistika ne znaci nista, mi smo timski igraci a ne skilleri ko vi!  :tongue2
Sve u svemu, neizvestan lan, al moram reci najgori lan za mene, mislim ikada...ocajan sam bio, cesto i negativan na kraju mapa...ni menjanje nicka sa Kordobom mi nije pomoglo!  ;D

Citadel of Pain

Quote from: don_gagi on July 11, 2011, 06:00:45 PM

Sve u svemu, neizvestan lan, al moram reci najgori lan za mene, mislim ikada...ocajan sam bio, cesto i negativan na kraju mapa...ni menjanje nicka sa Kordobom mi nije pomoglo!  ;D

I ja sam igrao lose, mada stats to ne pokazuju...

vrati Gagi nick!!!  :girl_cray  Makar ti!
nedostajalo mi je nase tradicionalno nadmudrivanje i smeh kada me sere bas protiv tebe....

don_gagi

Sta mislis da me i sad nisi izludjuvio sa hs-ovima...pa pogledaj opet ih imas najvise!!!  :punk A da si pratio komentare u toku mapa, skontao bi ko sam ja bio, i ko je pokupio najvise tih hs-ova!  8|

DexonDee

Pa znali ste ko sam ja bio :) onaj koji se najvise stekao :)

Lag

Quote from: string on July 11, 2011, 04:21:23 PM
Quote from: Jack Sparrow on July 11, 2011, 02:41:50 AM

Pa nije vam fora... : :thumbdown  Ajde sto imate imena koja ne znamo, ali kad ih menjate upropastite skroz trip statistika i nadmetanja. Jedva sam Lag-u objasnio da ne menja svako poluvreme po 2 imena.. .a sad vi... ...  :sorry
kakve veze ima ko kad menja nick kad ionako ne kachish te statistike nikada.... :tongue2