bitange

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Bagovi post STRING  (Read 543 times)
July 10, 2011, 07:51:44 AM
Share |
dokini
Guest

Bagovi post STRING

Kratko i jasno EXPLOIT-i su zabranjeni!

Sta su EXPLOIT-i?
Bagovi u igri koje igraci koriste da bi se popeli na mesta koja nisu predvidjena za penjanje. Exploit-a ima praktivno na svim mapama, a na bitange serveru se najcesce koristi na mapi Breakout, gde se ljudi popnu u srednju kucu na nepostojeci krov gde ih niko ne moze ubiti i maltretiraju od gore. Exploit-i su zabranjeni na svi takmicenjima i iole normalnim serverima.

Za Exploit od danas sledi kick].

FAIR PLAY ...
 Super Super Super Super Super :hat :hat :hat :hat :hat

July 10, 2011, 07:54:42 AM
Share |
dokini
Guest

Re: Bagovi post STRING

Vesti,obavestenja i pravila to je deo foruma na kome je string izvorno ovo postavio ko zeli neka proveri  !!!!!!!!!!!!!!! Smiley Smiley

July 10, 2011, 09:01:36 AM
Share |
DexonDee
Guest

To sam cekao sad mogu Dokinija da izbacujem  Tease

July 10, 2011, 09:24:51 AM
Share |
dokini
Guest

Bolje mene nego nekog dobrog igraca !!!!!!!!!!!!!! flag of truce flag of truce flag of truce flag of truce

July 10, 2011, 09:59:14 AM
Share |
DexonDee
Guest

To sam cekao sad mogu Dokinija da izbacujem  Tease

hahahaha tako je

July 10, 2011, 03:15:36 PM
Share |
Kreowski
Guest

OK    obecajem necu vise  nikad   al  sta  cu kad  se ukljuci mapa  Treguenec   a  onaj  fini krovic  u pozadini  iza kojeg se popnes  pa vidis   cjelu mapu......    morat  cu je onda  odlezat  u spect
Jel se ovo odnosi  i na Tigertown  ono mjesto sto moze se popet na onu visoku ogradu

July 10, 2011, 05:29:47 PM
Share |
dokini
Guest

To ce da se odnosi na sve krovove izlaske sa mape, i sve slicne bagove ja sam to tako razumeo !!!!!!!!!!!!!! Super Super Mafia sniper

July 16, 2011, 11:03:10 PM
Share |
mrvica_******|2shooorty|
SubAdmin
General-lajtnant

View Profile Email

ok za izlaske za mape i treba kick suicide ,...ok za onaj nevidljiv krov kroz koji pucas i za to treba kick  suicide ,..ima bag na tiger-u da legnes i pucas kroz brdo i to je za kick  suicide,....zabranjeno je iskoriscavati bagove Angry doc  .....ali ako se ponnes na krovce neki gde je omoguceno pentranjeeee. i vidis se kao svetionik na livadi to po meni nije za kick nego za kill  sniper  sniper jer kako da definises sta je uredu za pentranje a sta nije ako je u okviru mape i spada u domen FAIR PLAY-a.....eto kako je na carentanu i nekim drugim mapama mozes da se popnes negde  a negde te utepa server  Hang  ako pokusas majmunisanje....... :hat :hat :hat :hat
« Last Edit: July 16, 2011, 11:09:15 PM by mrvica_******|2shooorty| »

diablo mRvica_ ******  Whip  Whistling
July 17, 2011, 06:01:56 AM
Share |
dokini
Guest

Krovovi gde je dozvoljeno pentranje preko sanduka i merdevina ili za krekija lakse prko Lotri nemoz niko da kaze ali za one krovove koji su samo dostupni za par pojedinaca jer znaju kako da se popnes e to je vec pitanje fer pleya pa ko kao hoce !!!!!!!!!!!!!!!! Baby Baby Baby Baby

July 17, 2011, 09:32:31 AM
Share |
Kreowski
Guest

Krovovi gde je dozvoljeno pentranje preko sanduka i merdevina ili za krekija lakse prko Lotri nemoz niko da kaze ali za one krovove koji su samo dostupni za par pojedinaca jer znaju kako da se popnes e to je vec pitanje fer pleya pa ko kao hoce !!!!!!!!!!!!!!!! Baby Baby Baby Baby
flag of truce flag of truce flag of truce flag of truce Stoner Stoner Stoner

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: