bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange info» Takmičenja i LAN» Nema sutra IMA lana
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Nema sutra IMA lana  (Read 541 times)
June 25, 2011, 09:28:31 PM
Share |
DexonDee
Guest

Nema sutra IMA lana

evo da javim svima da nema lana sutra jer ne mozemo se mi okupiti svako ima nekih obaveza a da vam posaljemo jacka i laga ne bi bilo u redu oni sami da vas pobede  Tongue 2 salim se...ne znam da li je string video poruku pa da napisem ovde
« Last Edit: June 26, 2011, 02:13:07 PM by string »

June 26, 2011, 02:00:52 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW
Re: Nema sutra lana

evo da javim svima da nema lana sutra jer ne mozemo se mi okupiti svako ima nekih obaveza a da vam posaljemo jacka i laga ne bi bilo u redu oni sami da vas pobede  Tongue 2 salim se...ne znam da li je string video poruku pa da napisem ovde

Dexone.. hajde molim te nemoj vise nikada ostaviti ovakav post. Sta znaci 'NEMA SUTRA LANA'? Jesi ti organizovao lan, pozvao sve ljude, sve bitange, sve vozdovce pa su ti rekli da nema lan-a? Nisi. Drugi put ljudi ovo radite... Prvo Slani, a sada ti. Ako ne organizujete lan, nemojte obavestavati da nema lana kada lana IMA. Pola bitangi je pocelo da cima sa varijantama 'e, nema lana?' ... Mozete ostaviti post:

Na ovaj lan (koji ce se odrzati i bez nas i sa nama) nece doci : xxx,xxx,xxx...

Jaja odpadnu meni i Nidzi svake nedelje da vas sve princeze skupimo, i bas sam popizdeo kada sam video post... jebi ga...

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
June 26, 2011, 02:19:58 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Re: Nema sutra IMA lana

Otkazao Dexon nedeljni bitange lan koji nije ni organizovao, Slani style  Super

Mada je i to bolje od Đekovog samoinicijativnog pomeranja bitange rodjendana i turnira  Grin

June 26, 2011, 02:30:30 PM
Share |
DexonDee
Guest

evo da javim svima da nema lana sutra jer ne mozemo se mi okupiti svako ima nekih obaveza a da vam posaljemo jacka i laga ne bi bilo u redu oni sami da vas pobede  Tongue 2 salim se...ne znam da li je string video poruku pa da napisem ovde

Dexone.. hajde molim te nemoj vise nikada ostaviti ovakav post. Sta znaci 'NEMA SUTRA LANA'? Jesi ti organizovao lan, pozvao sve ljude, sve bitange, sve vozdovce pa su ti rekli da nema lan-a? Nisi. Drugi put ljudi ovo radite... Prvo Slani, a sada ti. Ako ne organizujete lan, nemojte obavestavati da nema lana kada lana IMA. Pola bitangi je pocelo da cima sa varijantama 'e, nema lana?' ... Mozete ostaviti post:

Jaja odpadnu meni i Nidzi svake nedelje da vas sve princeze skupimo, i bas sam popizdeo kada sam video post... jebi ga...

Izvinjavam se

June 26, 2011, 03:34:05 PM
Share |
SALTSTONE
Administrator
General armije

View Profile Email

Otkazao Dexon nedeljni bitange lan koji nije ni organizovao, Slani style  Super

Mada je i to bolje od Đekovog samoinicijativnog pomeranja bitange rodjendana i turnira  Grin

Jel me trazio neko?   Cool

June 26, 2011, 04:01:33 PM
Share |
Jack Sparrow
Bitange
General armije

View Profile

Otkazao Dexon nedeljni bitange lan koji nije ni organizovao, Slani style  Super

Mada je i to bolje od Đekovog samoinicijativnog pomeranja bitange rodjendana i turnira  Grin

Haha Cheesy
Taman dosao Dexon kod mene kada ste Vi to napisali.

Umro sam od smeha rofl rofl
« Last Edit: June 26, 2011, 04:07:23 PM by Jack Sparrow »

June 26, 2011, 04:23:41 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Sve ok... nego da znamo u buduce i ne pravimo zabunu. Ko organizuje, taj nek i otkaze. A to radimo samo nas trojica (Kordoba,Citadel i ja).

A danas nas ima 6v6! Smiley

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
June 26, 2011, 05:11:32 PM
Share |
Jack Sparrow
Bitange
General armije

View Profile

Sve ok... nego da znamo u buduce i ne pravimo zabunu. Ko organizuje, taj nek i otkaze. A to radimo samo nas trojica (Kordoba,Citadel i ja).

A danas nas ima 6v6! Smiley

Jea 6vs6 yahoo drinks
I ja, ako treba za zivkanje Cool
« Last Edit: June 26, 2011, 05:13:35 PM by Jack Sparrow »

June 26, 2011, 08:38:55 PM
Share |
don_gagi
Bitange
Pukovnik

View Profile

Ipak moram stati u odbranu Dekija koji nije imao losu nameru, cak sta vise...znao je da on sam nece moci da dodje na lan, al je i pored toga iscimao nas redom i pitao ko moze ko ne...kao prvo...ja sam mu rekao da necu biti u ns, al ako samo ja budem falio da cu se nekako iscimati da dodjem, sto sam i tebi string rekao...kao drugo, mixa je pitao, takodje je bio odgovor da ni mix ne moze ovaj put...za carlsa i bilija se nije znalo dal neko osim kordobe ima kontakt sa njima...znaci jedino su lag i jack bili "kao" sigurni od nase ekipe....i zato je bila varijanta da se odlozi, tj da nase ekipe nema dovoljno...stoga najmanje je dexonova krivica za onakav post.

You hit me, we hit you!
June 27, 2011, 09:35:42 AM
Share |
Lag
Reprezentativac
Major
*

View Profile WWW

manite se priche i dajte statistike!!!!

June 27, 2011, 09:42:15 AM
Share |