News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Dolazak u Matrix (Lan4Fun bonton) :)

Started by $tring, June 18, 2011, 03:02:18 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Lan4Fun-ovici,

Tokom leta cemo se u Matrixu nejverovatnije skupljati nedeljom u 19h... Ono sto bih vas zamolio je da se dolazi na vreme, odnosno 15-20 minuta ranije. Desava se da rezervisemo racunare u 16h, pojavimo se u 16:15, pijemo kafu do 16:50, namestamo se jos 15 minuta i realno oko 17h krenemo igranje. To predstavlja problem, jer smo igraonicu rezervisali u 16h, i igraonici stoji 12 racunara koji su za to vreme mogli donositi pare.

Hajde da budemo tacni ubuduce i da igranje ako je zakazano u 19h, pocne bar u 19:10 (svi za svojim kompovima, RUP i tako to)....

Hvala ...  :peace:

DexonDee

Quote from: string on June 18, 2011, 03:02:18 PM
Lan4Fun-ovici,

Tokom leta cemo se u Matrixu nejverovatnije skupljati nedeljom u 19h... Ono sto bih vas zamolio je da se dolazi na vreme, odnosno 15-20 ranije. Desava se da rezervisemo racunare u 16h, pojavimo se u 16:15, pijemo kafu do 16:50, namestamo se jos 15 minuta i realno oko 17h krenemo igranje. To predstavlja problem, jer smo igraonicu rezervisali u 16h, i igraonici stoji sat vremena 12 racunara a mogli su za to vreme biti donositi pare.

Hajde da budemo tacni ubuduce i da igranje ako je zakazano u 19h, pocne bar u 19:10 (svi za svojim kompovima, RUP i tako to)....

Hvala ...  :peace:

Tako je :) budite ludi ko ja pa dodjite 30 min ranije hahahaha

Citadel of Pain

Trenutno mogusnost rezervacije imamo samo zbog Kordobe, a i on kasni  ;D

I kada stignete u matrix, nemojte uzimati kaficu pre nego sto se seli za komp i namestili sve...tako mozemo krenuti cim se 10ti pojavi

don_gagi

Kordoba i ja smo prosli put kasnili, mozda i prvi put otkad igramo tamo, al se svakako izvinjavam u svoje i njegovo ime, imali smo neka neodlozna posla!  :drinks2

Lag

JA SAM ZA!!!!!!!!!!!! ja sam toliko ispao kulturan i fin ovog puta da sam doshao chak 2 sata ranije!!

DexonDee

Quote from: Lag on June 20, 2011, 12:59:07 PM
JA SAM ZA!!!!!!!!!!!! ja sam toliko ispao kulturan i fin ovog puta da sam doshao chak 2 sata ranije!!

moj covek bravo lag  :super