News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Promena mapa : )

Started by Filozof, May 29, 2011, 12:29:41 AM

Previous topic - Next topic

Filozof

String tragedijo!!!

Menjaj te mape na SD -u ... Ako je ikako moguce da se igra malo vise ruskih mapa ... preko ovog leta ...smucise se vise ove dve mape  :bad2  toujane burgundy  znam vole dosta njih da igra toujane burgundy  ...ali neka nauce i neke druge mape .. pa ne svodi se cod2 samo na njima....

Jacⱪ Sparroⱳ™

Da se smanji barem na dva Toujane-a po krugu, isto tako i Burgundy.

ToTo

Postoji tema o mapama, promasili ste, i ne radi se ovde o mapama, nego o map rotate. Inace, slazem se, svaka druga toujane ili burga, dosadilo vise jbt.

Filozof

Quote from: ToTo on May 31, 2011, 12:45:26 AM
Postoji tema o mapama, promasili ste, i ne radi se ovde o mapama, nego o map rotate. Inace, slazem se, svaka druga toujane ili burga, dosadilo vise jbt.
dobro babetino promasio sam .. strasno nije :D nego menjaj te mape .. smorise mozak .. !!! :)))

$tring

E sada sam napravio novi map rotate...

Sve je isto kako je i bilo do sada, s tim sto su smanjeni toujane i burg. Druga stvar je da sam dodao mape koje se pojavljuju samo jednom u rotaciji:

Harbor
Breakout
Tobruk
Vallente
Decoy

:) 5 novih mapa na SD-u. Mnogi ce kukati, ali bas nas briga... Treba sve mape igrati, a ne da igramo TJ i BURG ceo zivot... :)

Kreowski

ok,  fino,  ma svaka cast,    daj String prjedlog  mapa  za MIX EXTREME   rekao   si nam da si pronasao  5-6 zanimljivih  novih  mapa, napisi  imena  njih  na mix extreme forumu...  da ih potrazimo  mi i pogledamo...  ali  opet   ce   biti  bolje  od onih koje  smo napisali tamo   samo  da se  one  izbace   a  mozes  i preporuciti  koje  bi jos  izbacio  ako  imas jos  novih mapa  za ubacit
WOZDRA

Srba

I baciti Mix na original jer mi koji imamo originalne kljuceve nismo bas svi fanovi SD i CTF. Neko voli i DM, HTF, DOM... a extreme varijanta daje na dinamici. Ja se uvek izlogujem sa servera gde moram da cekam 10 sek na spawn - nemam toliko vremena :(

Dakle ja bih prvi igrao na Main 2 da ima extreme verziju ili da postoji DM i HTF... Uvek sam pre za original nego za krek verziju, a mislim da bi i ostali presli cim bi uvideli sve prednosti (no cheat, smoke script i ostale low varijante).

Dovoljan podatak o mojoj zagrizenosti je to sto sam mator za vecinu igraca a i dalje se nekako drzim sa 1.000 sati i statistikama prvi vrhu... Trulo mi je da igram po originalnim nemackim, francuskim i ostalim serverima gde be mogu da komentarisem na jeziku koji svi razumeju - te s toga apelujem na admine za bacanje Mixa na original i nove mape or whatever :)

pick n roll

odlicne mape, svaka cast