bitange

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Promena mapa : )  (Read 457 times)
May 28, 2011, 10:29:41 PM
Share |
Filozof
Guest

Promena mapa : )

String tragedijo!!!

Menjaj te mape na SD -u ... Ako je ikako moguce da se igra malo vise ruskih mapa ... preko ovog leta ...smucise se vise ove dve mape  bad 2  toujane burgundy  znam vole dosta njih da igra toujane burgundy  ...ali neka nauce i neke druge mape .. pa ne svodi se cod2 samo na njima....

May 29, 2011, 01:08:58 AM
Share |
Jack Sparrow
Bitange
General armije

View Profile
Re: Promena mapa : )

Da se smanji barem na dva Toujane-a po krugu, isto tako i Burgundy.
« Last Edit: May 29, 2011, 06:54:44 AM by Jack Sparrow »

May 30, 2011, 10:45:26 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Postoji tema o mapama, promasili ste, i ne radi se ovde o mapama, nego o map rotate. Inace, slazem se, svaka druga toujane ili burga, dosadilo vise jbt.

June 01, 2011, 10:51:57 PM
Share |
Filozof
Guest

Postoji tema o mapama, promasili ste, i ne radi se ovde o mapama, nego o map rotate. Inace, slazem se, svaka druga toujane ili burga, dosadilo vise jbt.
dobro babetino promasio sam .. strasno nije Cheesy nego menjaj te mape .. smorise mozak .. !!! Smiley))

June 03, 2011, 01:41:26 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

E sada sam napravio novi map rotate...

Sve je isto kako je i bilo do sada, s tim sto su smanjeni toujane i burg. Druga stvar je da sam dodao mape koje se pojavljuju samo jednom u rotaciji:

Harbor
Breakout
Tobruk
Vallente
Decoy

Smiley 5 novih mapa na SD-u. Mnogi ce kukati, ali bas nas briga... Treba sve mape igrati, a ne da igramo TJ i BURG ceo zivot... Smiley

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
June 03, 2011, 03:35:05 PM
Share |
Kreowski
Guest

ok,  fino,  ma svaka cast,    daj String prjedlog  mapa  za MIX EXTREME   rekao   si nam da si pronasao  5-6 zanimljivih  novih  mapa, napisi  imena  njih  na mix extreme forumu...  da ih potrazimo  mi i pogledamo...  ali  opet   ce   biti  bolje  od onih koje  smo napisali tamo   samo  da se  one  izbace   a  mozes  i preporuciti  koje  bi jos  izbacio  ako  imas jos  novih mapa  za ubacit
WOZDRA

June 11, 2011, 11:25:13 AM
Share |
Srba
SubAdmin
General armije

View Profile

I baciti Mix na original jer mi koji imamo originalne kljuceve nismo bas svi fanovi SD i CTF. Neko voli i DM, HTF, DOM... a extreme varijanta daje na dinamici. Ja se uvek izlogujem sa servera gde moram da cekam 10 sek na spawn - nemam toliko vremena Sad

Dakle ja bih prvi igrao na Main 2 da ima extreme verziju ili da postoji DM i HTF... Uvek sam pre za original nego za krek verziju, a mislim da bi i ostali presli cim bi uvideli sve prednosti (no cheat, smoke script i ostale low varijante).

Dovoljan podatak o mojoj zagrizenosti je to sto sam mator za vecinu igraca a i dalje se nekako drzim sa 1.000 sati i statistikama prvi vrhu... Trulo mi je da igram po originalnim nemackim, francuskim i ostalim serverima gde be mogu da komentarisem na jeziku koji svi razumeju - te s toga apelujem na admine za bacanje Mixa na original i nove mape or whatever Smiley

Let’s be realistic, demand the impossible!
June 11, 2011, 03:27:59 PM
Share |
pick n roll
Bitange
General-major

pucam samo u noge

View Profile WWW Email

odlicne mape, svaka cast

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: