News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Serbia - Dubrava Team ( 18 : 5 )

Started by Simke, May 06, 2008, 11:22:56 PM

Previous topic - Next topic

Simke

U Toujaneu pri rezultatu 4-2 Dubrava tim je izasao sa wara ... sportski nema sta

Beba

E simke nemoj srat i proovocirat tek toliko da znaju svi CHITERI SU 100% imamo demo !!!!! :-[ :-[

Zver

Uploadujte demo na neki server i stavite link na forum da mozemo da pogledamo.

Simke

Da,jesmo kako si nas samo provalio .....
BITANGE znaju da nismo cheateri a i poslali smo vam 2 demoa,tako da  ... !
Bili ste dobri i veliki uspeh za vas je 1/8 finala,sve najbolje ....

$tring

odlicno. postavi ga i reci u kojoj minuti se vidi citovanje.

Simke

Da bi se odredio da li je je neko citer mora se odgledati ceo demo a ne samo neki delic.

edit :
IronC je bio sudija i nek kaze svoje misljenje ...

$tring

pa stvarno nemam vremena u zivotu da gledam 2 sata tudje war-ove.... zato kazem, ko hoce da se zajebava sa tim  neka mi dostavi minutaze ili neka snimi fraps-om sumnjive trenutke.

Ako niste probali Seismovision Demo Player, skinite pa probajte... moze se premotavati itd..

http://www.seismovision.net/

IronC

Quote from: Simke on May 06, 2008, 11:58:17 PM
Da bi se odredio da li je je neko citer mora se odgledati ceo demo a ne samo neki delic.

edit :
IronC je bio sudija i nek kaze svoje misljenje ...
Pravo da vam kazem posmatrao sam sve igrace pomalo, sve sto sam primetio je da je u nekim trenutcima bilo laga na serveru ali jako kratko, a sto se tice samih igraca ne mogu da kazem da je bilo chitera na obe strane...ali svima sam rekao pre pocetka da snimaju demo i da razmene na kraju...slobodno okacite kriticne trenutke pa nek pogleda sto vise ljudi i nek iznesu svoja misljenja.Za mene je nesto chit ali moda za drugog nije.....

moskri

hmm,delic stvarno nije dovoljan.Ja bih mogao napraviti filmic od demoa gde bi svi rekli da je demo citera, ako bih stavljao samo delice.Ko tvrdi nek gleda ceo demo.Ko je organizator prihvatio je time da bude sudija pa nek pregleda.Ovako nesto jos nisam dozivo da me toliko puta neko nazove citerom,a da to tvrdi tako da je njegova ekipa bila porazena od "bitange" klana.Bez zelje da vredjam ali bash i nije neka recenica.
Odigratvi dva wara u zivotu,jedan pobedis i jedan izgubis,a treceg vec zoves citerom.Muka mi je da me neko proziva na taj,nacin.Imam sve demoe sa svih war-ova iz lige.Spreman sam i da ih uploadujem ako neko hoce da gleda.(neko nek i nauci nesto  ;D)
Pozdrav "bitangama",i cestitke na pokusaju da naprave ligu.Ovo je ipak prvi put da pravite turnir i neka ih je samo sto vise.

Zver

Ja jos ne vidim uploadovan ni jedan SUMNJIVI demo.

$tring

Rezultat ce biti upisan posto do sada niko nije upload-ovao ni jedan jednini DEMO. Tako da je pobeda za klan SERBIA.
Ako neko misli da je ostecen, neka upload-uje demo.

Zakljucavam temu.