bitange

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Procitajte  (Read 1895 times)
May 05, 2008, 05:20:03 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Procitajte

Pozdrav svim ucesnicima Bitange Tournament-a No1 !

U  ime klana bitange zelim da se zahvalim svima koji su svojim stavom
doprineli da ovaj turnin bude uspesan.

Saopstavamo sledece:

Eliminaciona faza bitange turnira pocinje odmah!

Parove osmine finala mozete pogledati ovde http://www.bitange.com/tournament.htm

Prolaz u ovu fazu obezbedile su prve 4 ekipe u grupi. Dakle, 16 timova u 1/8 finala.

Samo jedan war odlucice pobednika a ne dva kao sto je ranije planirano.

War-ovi se dogovaraju u istom topic-u koji je sluzio i za dogovore u grupama.

Rezultati 1/8 finala se postavljaju u temama u delu OSMINA FINALA.
Molim vas da sve sugestije postavljate na topic-u Bitange Tournament 1 a ne ovde.

Zbog problema sa pojedinim klanovima morali smo da pravimo modifikacije grupa.

Tako smo Zle Majke postavili kao druge u grupi uprkos tome sto imaju manje bodova.
Razlog je sto su odigrali manje meceva od ostalih zbog odustajanja klanova i menjanja grupa
a misljenja smo da nije fer da im plasman bude 4 mesto.
Ukoliko MUP ili DUBRAVA TEAM smatraju da su osteceni takvom odlukom,
predlazemo da odigraju war direktno protiv "Majki" (Good luck  Grin) i tako odluce drugoplasiranu ekipu.

Slicnu situaciju imali smo i u grupi D gde smo kao četvrtu ekipu stavili Otpisane. Ovde je razlog bio veci broj odigranih meceva.

Osmina finala trajace do petka i zato molimo sve klanove da sto pre odigraju war-ove i postave rezultate ovde.

GL HF!  wah
« Last Edit: May 05, 2008, 05:23:12 PM by Citadel of Pain »

May 05, 2008, 07:02:10 PM
Share |
andaluzist
Guest

//MUP//MINISTAR

Ma nema problema sta se tice rasporeda u B grupi.Ja se slazem da zle majke budu drugi jer ipak su puno puno puno jaci od svih u skupini(pa i među jaćima na turniru)...i ne bih htio sa njima uopce igrati jer znam ishod toga wara tako da.........slazem se sa vama u vezi ovoga... ziveli pozzz zlim majkama a pogotovo DOMI-pijancina  bush

May 05, 2008, 09:41:35 PM
Share |
domohomo
General armije

domothebeast@net.hr
View Profile WWW
Re: Procitajte

laze hebo sliku svoju ja nepijem..... ziveli

May 05, 2008, 10:30:45 PM
Share |
Stefan
Guest

Jedan war znaci jedna mapa? Ako je tako ko nam zadaje mapu?

May 06, 2008, 01:37:09 AM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

ne naravno. dve mape.

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
May 10, 2008, 02:13:49 PM
Share |
Simke
Kapetan
*

simkebg@hotmail.com
View Profile

Kad je krajnji rok za odigravanje 1/8 finala ?

May 10, 2008, 08:17:46 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

krajnji rok smo okvrirno stavili petak (juce). Medjutim, vecina klanova nije uspela da odigra jedan war za 5 dana.
Meni licno nije jasno kakvi su to klanovi koji ne mogu da se skupe jednom nedeljno na sat vremena.
Predpostavljam, da su u vecini slucajeva klinci u pitanju.  Smiley

E sad, da ih nebi sve morali izbacivati sa turnira, taj rok cemo malo fleksibilnije tretirati pa dajemo jos malo fore
ekipama.

Primera radi, svoje obaveze sam pomerio par puta zbog war-a sam Otpisanima. Dva puta se nisu pojavili da bi nam
juce rekli da mogu posle 1 (nocu) e onda nas pet matorih konja  Grin sedi duboko u noc da bi ispostovali turnir.
Ali onda se oni pojavlijuju u lapo 2 samo da nas obaveste da sada idu da spavaju bush bush.
Onda smo se malo nadrkali ali smo se smirili pa im rekli ok ajde sutra. Ali ma kakvi ne mogu oni ni danas bush bush, nego u nedelju.
I eto sad se nadamo da nas nece i sutra ispaliti. Jos je u pitanju klan koji sam bas
ja ugurao da idu dalje jer su mi se cinili kao malo ozbiljniji od ostalih.
Dakle, potrebno je punoo strpljenja i tolerancije  Cheesy

Nisam mislio da je tako komplikovano odigrati par war-ova i skupiti 5 ljudi od 8 koliko je mogo da se prijavi.

Simke da ti ponovo odgovorim na pitanje, dajemo jos malo vremena ekipe da se saberu a onda pravimo secu.

Ja se licno ne sekiram previse zbog ove silne neozbiljnosti vec posmatram ovo kao idealnu priliku da skeniramo koje klanove
cemo imati u vidu za sva buduca takmicenja a koje necemo primati jer imamo i mi svoje planove i vidjenje kuda bi cela
ova prica formirana oko nasih servera trebalo da ide i na kom nivou sve ovo vidimo u buducnosti.

Pozz

May 11, 2008, 01:48:04 AM
Share |
~LoneWolfs~Extreme
Pukovnik
*

View Profile

nisam tu da sudim nista...ali ovo nije u redu ajde prvi put zakazu war ,pa iskrsne nesto....dajte im do nedelje zadnji rok

Ko s dicom liga popišan ustaje!
May 11, 2008, 10:20:03 AM
Share |
Simke
Kapetan
*

simkebg@hotmail.com
View Profile

Hahahh Citadel zar ste stvarno mislili da ce igrati u 1 posle ponoci  Cheesy Cheesy
Eto danas ima lep fix "Otpisani nece odigrati mec" kvota 1.30 -100 % dolazi Smiley

Ok,hvala na odgovoru,vidimo se u finalu Smiley)))

May 11, 2008, 01:01:42 PM
Share |
5i5a
Potporučnik
**

View Profile

I mi nismo odigrali war,jednostavno ovih nema.
A imamo vremene da odigramo kolkiko ocete warova. Roll Eyes
Svaki dan igramo sa nekim,prije neki dan odigrali smo 3 zaredom,ali dzaba kad bleck legion nema.
I sta mi tu mozemo!?NISTA. ziveli

May 11, 2008, 03:33:10 PM
Share |
clumsy
Guest

onda jednostavno treba neko od bitangi da odredi da se npr igra u 20 i ko ne dodje izgubio je. ma i nas su jebali za war. jedva sam se bio dogovorio da igramo...  Embarrassed

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: