TROKLIK - KICK!

Started by $tring, November 13, 2007, 03:22:22 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Sve cesce pojavljuju igraci koji koriste troklik na misu. Na tu stvar gledamo kao cheat! ... Znaci, ako uhvatite nekog da vas ubija GARANT-om kao da ima MP44 prijavite ga ili na forumu ili u samoj igri... najbolje IRONC-u ili nekoj drugoj bitangi.....

Za troklik sledi KICK pa BAN.

clumsy

jbt, znaci koliko su me puta tako ubili! jos se pitam kako je moguce tako neko brzo da puca. nisam zano da postoji ta fora.

Nina

Ja bas nisam sigurna sta je to.....

mean

Quote from: "Nina"Ja bas nisam sigurna sta je to.....

string najbolje zna  :lol:

clumsy

pa kad kliknes jednom, kao da si klikno tri puta!  :roll:  :D

Nina

nista mi nije jasnije...:)

mean

izmedju levog klick tastera i tockica na nekim misevima postoji jos jedan manji taster...........njega kada stisnes ponasa se kao da si stisnula levi klick 3 puta za redom.  :D

crveni dugmic

Da li je sada jasnije???? :wink:

Nina

eeeee sad kapiram.....hvala!!!!

|EUnet|V@S!L!

Quote from: "mean"izmedju levog klick tastera i tockica na nekim misevima postoji jos jedan manji taster...........njega kada stisnes ponasa se kao da si stisnula levi klick 3 puta za redom.  :D

crveni dugmic

gde mogu da kupim
heheheheh

$tring

Quote from: "|EUnet|V@S!L!"
Quote from: "mean"izmedju levog klick tastera i tockica na nekim misevima postoji jos jedan manji taster...........njega kada stisnes ponasa se kao da si stisnula levi klick 3 puta za redom.  :D

crveni dugmic

gde mogu da kupim
heheheheh

Gde god hoces... kosta oko 1300 dinara cini mi se.... odlican mis.... :) ... samo stvarno nije u redu to koristiti...

Sauron

Eee... pa odavno sam vam govorio za troklik i garant...

Podpredsednik

I ja nisam znao da to postoji na misu, ali sam narucio jedan, stize mi sutra! Od sad cu da nosim pumparicu i da stiskam to dugme, hehehe...
Secam se da sam jos 1995 godine za svoju Amigu 500 kupio dzojstik koji je imao turbo dugme, imao je istu funkciju kao ovaj mis!

$tring

Quote from: "Podpredsednik"I ja nisam znao da to postoji na misu, ali sam narucio jedan, stize mi sutra! Od sad cu da nosim pumparicu i da stiskam to dugme, hehehe...
Secam se da sam jos 1995 godine za svoju Amigu 500 kupio dzojstik koji je imao turbo dugme, imao je istu funkciju kao ovaj mis!

I ti si bio amigas... :) Divno....

Podpredsednik

Quote from: "string"
Quote from: "Podpredsednik"I ja nisam znao da to postoji na misu, ali sam narucio jedan, stize mi sutra! Od sad cu da nosim pumparicu i da stiskam to dugme, hehehe...

I ti si bio amigas... :) Divno....

Aha, pre toga sam imao Commodore 64 a pre njega Atari 2600 (konzola koju jos uvek cuvam, ali ne radi), imam i Segu, Playstation 1 i ovu kantu od kompa na kojoj cu verovatno jos uvek da ostanem....smrc

ToTo

Ma nemas ti pojma Saurone , ljudi jednostavno imaju dobre reflekse i mnooooooogo igraju cod!!!!!!??????

moskri

cccc, kick i zbog troklika?Kick zato sto covek ima snajp?svasta

Staljin

Quote from: moskri on April 19, 2008, 10:51:28 PM
cccc, kick i zbog troklika?Kick zato sto covek ima snajp?svasta
Ma brao moskri,bas svasta :) hahaaaaaa