News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Izbor za predstavnika Srbije na Evroviziji

Started by kordoba, February 26, 2011, 10:32:40 PM

Previous topic - Next topic

kordoba

Kao sto znate ove godine se za pesmu koja ce nas predstavljati na Evroviziji, takmice clanovi porodice Kovac...
Eto, sad kada sam cuo pesme a ne znam ko ce pobediti, postavljam ove recenice da cujem kakvo je Vase misljenje o svemu tome...

Ah da... za sledecu godinu prijavljujem svoju porodicu, samo jbg ima nas cetvoro: Andjelija (godinu dana), Mihailo (5 godina), moja baba (sjajan poznavalac muzike, veruje da je Elvis jos uvek ziv) i ja... Bice teska borba al` ne zaboravite, ucesnika birate "Vi" dragi nasi "gledaoci"...

VIP.er

Pa ako nista drugo, barem je prosla najbolja od one 3... Mada, stvarno je tesko biti losiji od one 1. koja je  :suicide  
2. je balada, ali samim tim je dosadna i izaziva zevanje kod publike ( mada je Aleksandra stvarno odlicno pevala ), tako da i od toga nema nista.
3. je najbrza i najdinamicnija i samim tim ima najvece sanse za dobar plasman u Evropi, iako i ona nije spektakularna.
Sve u svemu, mislim da je to moglo mnogo bolje, ali sta je tu je, navijamo za Ninu, mozemo da se nadamo da ce u njoj videti nesto od one harizme sto je prosle godine publika videla u Leni  :smartass

ToTo

Pa i ja verujem da je Elvis jos uvek ziv  :-\

Eurosong, smejurija. Posle glasanja, izvodili su neke Batine pesme, sve hit do hita. Zasto takvu jednu pesmu nije napravio za Evroviziju? Pa zato sto takav hit proda za silne pare nekom izvodjacu, ko je lud da radi hit dzabe? Ipak, bolje mi je ovo zvucalo od Brege, ako nista drugo, bar je Nina izasla iz anonimnosti, i ako bude pametna, uspece da napravi nekakvu karijeru.

Zver

Novi koncept BEOvizije je čisto monopolisanje, nema više trijumfa kreativnog rada, ne mogu moja kuma Frajla ili Bitange, Grupa Voоd da se sutra prijave za takmičenje i na osnovu neke kreativne pesme osvoje srca publike. Prema tome TAKMIČENJE za odlazak na pesmu evrovizije je izgubilo svoj glavni epitet "TAKMIČENJE". Sada se korni takmiči sam sa sobom, i kakve god karte da izbaci na sto, on pobeđuje.

SRAMOTA

$tring

Cekajte ljudi polako.. .Prvo, celo to takmicenje i taj Eurosong,Evrovizija ili kako se zove je jedno obicno djubre i nema veze sa muzikom.
E, sad ono sto mogu da vidim je da smo ove godine PO PRVI PUT posle xxxx godina uspeli da ne ispadnemo seljacine. To smatram opasnim uspehom! :)

Posle svih onih zalopojki, molitvi i ostalih sranja imamo nesto sto bar ako nista drugo izgleda interesantno. Kada pogledate na mute pesmu, nikada ne bi rekli da je to euro pesma Srbije, sto mi je nekako super. A nemamo ni opanke, sajkace i ostalo na cega se nacija lozi.. :)

E sad sto se pesme tice, i porodice Kovac to predstave nemam koji je dil. E sada, kako ja zamisljam Kristinu Kovac da je uradila ovu stvar... Dosla do ove devojke i rekla : Evo ovo je pesma, ovo je tekst i sada ces da otpevas u ton isto kao ja! :)
I stvarno, kada poslusate pesmu kao da je Kristina peva. A od teksta mi se povraca... 'Vidite sto imam novog decka, vidite kako sam se zaljubila... i sve to radim da malo uteram kurac Igoru Peroviću (Playboy) posto sam se razvela od njega pre dva meseca' ....

Zemljo otvori se...  :suicide

kordoba

Quote from: string on March 03, 2011, 03:02:19 PM
Cekajte ljudi polako.. .Prvo, celo to takmicenje i taj Eurosong,Evrovizija ili kako se zove je jedno obicno djubre i nema veze sa muzikom.
E, sad ono sto mogu da vidim je da smo ove godine PO PRVI PUT posle xxxx godina uspeli da ne ispadnemo seljacine. To smatram opasnim uspehom! :)

Posle svih onih zalopojki, molitvi i ostalih sranja imamo nesto sto bar ako nista drugo izgleda interesantno. Kada pogledate na mute pesmu, nikada ne bi rekli da je to euro pesma Srbije, sto mi je nekako super. A nemamo ni opanke, sajkace i ostalo na cega se nacija lozi.. :)

E sad sto se pesme tice, i porodice Kovac to predstave nemam koji je dil. E sada, kako ja zamisljam Kristinu Kovac da je uradila ovu stvar... Dosla do ove devojke i rekla : Evo ovo je pesma, ovo je tekst i sada ces da otpevas u ton isto kao ja! :)
I stvarno, kada poslusate pesmu kao da je Kristina peva. A od teksta mi se povraca... 'Vidite sto imam novog decka, vidite kako sam se zaljubila... i sve to radim da malo uteram kurac Igoru Peroviću (Playboy) posto sam se razvela od njega pre dva meseca' ....

Zemljo otvori se...  :suicide
Ma da u originalu otpevano kao Kristina, ja sam mislio na pocetku da ne peva Nina, da je neka fora... Valjda su joj zato i dali umetnicko ime koje lici na kompozitorkino... Ma sve je novac