bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Protiv Cheatera na Mix-u  (Read 1299 times)
February 06, 2011, 12:09:26 PM
Share |
Atila The Mighty
Vojnik
*

View Profile
Protiv Cheatera na Mix-u

Da li cete uskoro verne i prave igrace poslusati i reagovati sto pre posto postoje mnogi koji igraju ne-fer i pokvareno koristeci raznorazne chitove...podrzao bi predlog mojih cenjenih saigraca:dokini-a,Acketa i Kreowskog da sto pre imenujete nekog od njih za Admina da napokon se napravi neki red na Mix serveru....najvise igraca koji varaju su:Kornet,Neras_ki,redov rajan,sladoled i jos poneki.Hvala na razumevanju....ocekujemo odgovor sto pre, :hatPOZZ

February 06, 2011, 12:28:05 PM
Share |
acke83
Potporučnik
**

View Profile Email
Re: Protiv Cheatera na Mix-u

BRAVO ATILA  Super Odmah si dobio plus od mene. Ajmo admini, mrdnite se malo  Fighting. Ako vama nije stalo do toga da se cimate sa citerima  ne razumem .. (kao sto smo skontali po ko zna koji put vec) i nije vam stalo da dolazite na MIX, odredite nekog od nas koji smo tamo, jer je nama zaista stalo do MIX-a, za razliku od vas  Angry doc Dosadilo je vise da vas moljakamo po ko zna koji put... scenic Valjalo bi da se dogovorite i kazete nam sta ste preduzeli povodom toga drinks I ne zelimo da cujemo da kupimo original pa da igramo main2, posto vecina nas ima original, al nam je stalo do MIXA. DAAAAAAAAJTE RCON Worth da napravimo reda
Nece biti na MIXU citera, nece biti psovanja. Angry doc eto, DAJTE NAM MESEC DANA U NAJGOREM SLUCAJU DA SE POKAZEMO. Imamo volje, imajte i vi.  flag of truce  rock3

February 06, 2011, 12:31:21 PM
Share |
Kreowski
Guest

stvarno  ih ima  iz  dana  u dan  kako  sve  vise  dolazi  igraca  vise  i  cheatera  ima
admin  nam  treba  pod  hitno
ako  nemozemo  mi  bit  admin  na  tom  serveru  dajte  molim vas  xfire  od  nekoga  tko    je  na  xfire  cesto  da  se mozemo  javiti  jer  imamo  dokaze.......

February 06, 2011, 12:33:24 PM
Share |
Atila The Mighty
Vojnik
*

View Profile

Bravo Acke...valjda ce da nam ispune zhelju...pozz iz Panceva

February 06, 2011, 12:51:07 PM
Share |
dokini
Guest

Bravo momci Cica je sa vama vas trojica treba da vodite rad o serveru ali imamo mi jos ljude koje treba angazovati koji igraju dosta sa nama naprimer i GEGULA .AJDE NAJZAD SE ZAINTERSUJTE ZA MIX JER JE NAJBOLJI SERVER !!!!!!!!!!!!!!! :hat Super Clapping2

February 06, 2011, 12:53:00 PM
Share |
acke83
Potporučnik
**

View Profile Email

Hvala, pa i vi ste genijalno delo odradili, kao i uvek King Super ste momci, i zato volim Mix, jer smo slozni ziveli Ako nista drugo, barem nas nekoliko Hooray Ali ima jos dobrih momaka na nasem serveru, verujem da bi bilo i vise, a grehota je da i oni ispastaju zajedno sa nama...jer: Svi smo na MIX-u zbog iste stvari- DRUZENJA I ZABAVE  party2
Imam ja na x-fire-u ToTo-a, sad sam dodao i Milana021... Ali kontam da ni ToTo nema volje stalno da dolazi... Zbog toga bi nam valjalo ADMIN pod hitno. Nismo mi bas tako los server kao sto ostali igraci misle, nego je njih prpa da dodju od nagaznih mina i artiljerije  Yikes Navikli momci da lete po zastavu ko muve bez glave, a ovi iskusniji se nameste u stek, i skidaju ih kao s one najgore sega-mega igrice, kad se patkice skidaju pred televizorom...  Shocked...  Facepalm Facepalm Facepalm

February 06, 2011, 01:33:59 PM
Share |
Kreowski
Guest

Hvala, pa i vi ste genijalno delo odradili, kao i uvek King Super ste momci, i zato volim Mix, jer smo slozni ziveli Ako nista drugo, barem nas nekoliko Hooray Ali ima jos dobrih momaka na nasem serveru, verujem da bi bilo i vise, a grehota je da i oni ispastaju zajedno sa nama...jer: Svi smo na MIX-u zbog iste stvari- DRUZENJA I ZABAVE  party2
Imam ja na x-fire-u ToTo-a, sad sam dodao i Milana021... Ali kontam da ni ToTo nema volje stalno da dolazi... Zbog toga bi nam valjalo ADMIN pod hitno. Nismo mi bas tako los server kao sto ostali igraci misle, nego je njih prpa da dodju od nagaznih mina i artiljerije  Yikes Navikli momci da lete po zastavu ko muve bez glave, a ovi iskusniji se nameste u stek, i skidaju ih kao s one najgore sega-mega igrice, kad se patkice skidaju pred televizorom...  Shocked...  Facepalm Facepalm Facepalm

niceeeeeee rock3

February 06, 2011, 01:45:35 PM
Share |
dokini
Guest

Sami  ljudi koji su postavili server su ga nazvali tactical server ko to neume da igra nemora ni da ga igra ali bar neka puste na miru da igrju oni koji to vole radi DRUZENJA I ZABAVE !!!!!!!!!!!!!!

February 06, 2011, 02:24:49 PM
Share |
don_gagi
Bitange
Pukovnik

View Profile

Poenta shvacena...danas je vecina admina na lanu u NS, tako da ako ne vide danas ovu i slicne teme, javice vam se vec narednih dana...definitivno treba nesto uraditi po pitanju MIX servera, jer ne moze Toto sam da vodi racuna o polovini servera, posto ostale manje vise boli patka. 

You hit me, we hit you!
February 06, 2011, 03:40:06 PM
Share |
acke83
Potporučnik
**

View Profile Email

Hvala Gagi sto si nas shvatio  yahoo Nadamo se i mi. Razgovarao sam sa Totom na x-fire-u, rekao je da ce da prenese Stringu, i da ce da vidi sa njim, posto on odlucuje o tome. Mi imamo volje da odrzavamo MIX server jer ga stvarno volimo, i samo na njemu i igramo (na Bitangama), imamo i vremena, samo nam odobrenje treba i dobra volja admina. Grehota je da dignu ljudi ruke od Mixa, posto je fenomenalan server, dobra ekipa, druzimo se, zezamo, igramo. Smetaju nam te citercine koje upadaju da isprobavaju svoje novokomponovane citove. Takodje nam smeta i problem sa pingom..ne nas, nas je ok. Dodju tako po nekada ljudi sa pingom cak i iznad 400(npr SR VENEZUELA). tada nas 20 ispasta zbog jedne osobe. Nije mi jasno to. nas lansira PB po nekad sa mixa, a njih ostavi  ne razumem Ali je juce bio najjaci lik SLADOLED  suicide Covek ima AIMBOT, a odigrao 22/18  bush Jos se hvali da nije kupio, nego je sam pravio.....pa smo mu se smejali: " AL GA JE NAPRAVIO". Nije nam smetao toliko, jer smo ga nakundachili kako valja, i cini mi se da se vise na MIX nece vracati  yahoo ziveli drinks Nije mu mesto na MIX-u  Baby, niti na ijednom drugom serveru, jer je citer ma kako on glupo igrao.
Nas nije uspeo da nadigra, ali dolaze mladi momci koji tek pocinju da igraju, a treba i na njih da pazimo, jer danas sutra trebaju da postanu redovni posetioci....ali, ako se odmah smore zbog takvih kao sto su NERAS-KI, Sladoled, KORNET... nikada se vise nece vratiti na MIX...sto je grehota. Tako da smo mi dali predlog da nas unaprede, jer ako nas je vise koji znamo jedni za druge medjusobno, i poznajemo se, uvek ce ekipa moci da otprati one sto dolaze da prave cirkus na serveru  Fighting  dummy
Cekali smo i do sada, mozemo sacekati i to da se dogovore admini medjusobno, i odluce sta i kako.

February 07, 2011, 07:25:19 PM
Share |
dokini
Guest

Opet problem sa redovom \Rajanom za njega nema dim nista ne postoji tim se izivljava uz to je vrlo nevaspitan kad se opomene !!!!!!!!!!!!!!!Za dim ga je nmoguce snimiti da bi bio dokaz sta radi ali CC kaze svoje >

February 07, 2011, 09:08:38 PM
Share |
redov rajan
Potporučnik
**

View Profile

šabani snimite me i dokažite da imam bilo šta,pa kenjajte koliko god hoćete ovako  icon_dick

February 07, 2011, 09:22:13 PM
Share |
Atila The Mighty
Vojnik
*

View Profile

neces se jos dugo smejati,leteces ko pticica...ako nista drugo barem zbog ne-vaspitanja

February 07, 2011, 09:54:27 PM
Share |
redov rajan
Potporučnik
**

View Profile

prvo ste vas dva balvana ti acke meni na mađarskom rekli da jedem govna,pa posle toga nisi mogao očekivati da te počastim pivom,nego kako dolikuje 
« Last Edit: February 07, 2011, 09:57:02 PM by redov rajan »

February 07, 2011, 09:58:30 PM
Share |
acke83
Potporučnik
**

View Profile Email

Nadam se redove da ti se krila spremaju, jer ne mozes ti sa nama tako...nismo ti mi tvoji sabani da sa nama tako razgovaras. Pod jedan nas ne znas. A pod dva, nas nekoliko se znamo vec dosta dugo, verujemo jedan drugom, igramo posteno, a ti si dosao na server da nam delis mozak, varas, remetis nam mir koji imamo bez tebe i slicnih ljudi kao sto si ti i ne zasluzujete da se u opste pojavljujete na serveru. Psujes nas...mislim, nije u redu....zapitaj se malo sta radis.

Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: