bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Pretvoriti Bitange Tournament u LIGU  (Read 6190 times)
April 24, 2008, 11:13:09 AM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile
Re: Odustajanje sa turnira

rnr ut je moja igra  camper

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
April 24, 2008, 11:34:08 AM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Znate da je fun varjanta i da nema nekih strogih termina za igranje. Come on cows!
Dacemo vam i Murtu da vam da vam gladi guzove tokom igre  Grin

Haha ta mala baban....errr excuse my Croatian, gegetčina Smiley
Samo se kundacima oko tuđih guza igra, opak neki fetiš.

Pa igrali bi mi rado da nas ima. Vidiš da smo u 5 warova koje smo do sada odigrali u ova 3 mjeseca, samo jednom imali 5 krava. Sad je još najaktivnija krava DC a.k.a. Guste najavio odsustvo zbog nekih tamo ispita (mislim gdje to ova mladost ide, studenti odbijaju zabavu da bi učili, sramota). Al dobro vratit će se on nakon ljetnih rokova gušći nego ikad Smiley

Ako vam ne smeta da mi igramo kao nekakva sklepotina WC + kundak-guza fetišist + koga uspijemo skupit sa servera da nas bude 5, onda može. Možemo se prikladno za war nazvati 'PUB Heroji' - to je insomnijakova provala ja mislim, i dobra je, savršena čak Smiley

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
April 24, 2008, 11:46:59 AM
Share |
Paddy
Bitange
Potpukovnik

View Profile

Podržavam ideju CTF lige pa bilo to u bitange organizaciji ili CB organizaciji, mada mislim da za CB nemaju svi klanovi originale. U svakom slučaju extra je ideja. POZDRAV

April 24, 2008, 02:09:54 PM
Share |
domohomo
General armije

domothebeast@net.hr
View Profile WWW

pa cyclops zar niste pub heroes bez uvrede... prvi na pubu trci na waru jbg ziveli camper

April 24, 2008, 02:43:41 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Ma da! Obavezno dodjite u PUB sastavu Smiley
Poenta je da se sto vise igramo zajedno a na publicu
ostaviti malo prostora za one koji se tek uce drevnoj vestini COD-a.

April 24, 2008, 08:37:25 PM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

pa cyclops zar niste pub heroes bez uvrede... prvi na pubu trci na waru jbg ziveli camper

Pa nema uvrede, točan opis. Klan je i nastao na bitange PUB serveru, i dalje bitange servera zapravo i ne postoji. Dakle nema boljeg opisa od PUB heroji. Pun pogodak, skoro da bi se preimenovali u to koliko je dobar Smiley

Zapravo smo stvorili klan da bi igrali neke sparing mečeve s bitangama kad su počeli 'trenirati'. To je propalo, ljudi se nisu odazvali, valjda svi imaju neke klanove samo tu igraju pod raznim aliasima i slično. Nebitno sad, jednostavno propalo u startu izuzev DC-a koji se jedini priključio od izvorno pozvanih (Guste legenda).

Baš smo se kidali od smijeha neku većer sa SSovima koje ima DC gdje je on sam s jedne strane derao nas ostale koji danas činimo krave, topovsko meso i gore. Pička jedna čuva ih i trlja nam o nos dan danas  Shocked

Od onda smo napredovali u igri i sve što ja mogu reći da se dobro danas zabavljamo, kako zbog tehničke strane (dobar ping servera) tako i zbog činjenice da je zadovoljstvo igrati s ekipom s kojom se znaš (evo vidite kako Mura i Mean razviju brzo intiman odnos sa svima, ne može se to ignorirati). Kome smeta, njegov problem, a za vas ostale evo link, site je u izradi ali je 'bitange friendly', možete vidjeti stanje servera i ko igra preko web skripti:

website: http://wc.dobrovece.org
forum:    http://wc.dobrovece.org/forum

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
April 24, 2008, 11:23:00 PM
Share |
PsiHoman
Major
**

View Profile Email

Ljudi house.team je odustao jer su tri clana iz klana boli spreceni jer su bili kaznjeni od strane roditelja naravno
i ovom prilikom bih se izvinio svim igracima koji su na neki nacin ugrozeni.Stvarno mi je zao!!!!Nadam se da se niste naljutili? bush

April 25, 2008, 10:23:51 AM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile
Re: Pretvoriti Bitange Tournament u LIGU

Ja ipak predlazem da se turnir zavrsi kao turnir i da posle toga pocnemo ligu.

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
April 25, 2008, 10:25:39 AM
Share |
Simke
Kapetan
*

simkebg@hotmail.com
View Profile

Ja mislim da je najbolje da zavrsimo ovaj turnir a posle da vidimo za ligu.
Husky rece da bi trajalo 3 meseca ...znaci MAJ,JUN i JUL ,sad je kraj skolske godine,letovanja,pitanje je koliko ce liga uspeti ...
Ako bi se liga organizovala mislim da bi trebalo da bude vise igraca u opticaju (npr 10, 5+5 rezerve) zbog ovih razloga sto sam naveo ...

EDIT :
Evo pretece me Zver Smiley,veliki umovi isto razmisljaju Smiley))

April 25, 2008, 12:59:43 PM
Share |
BloX
Major
**

View Profile Email

ideja je perfektna  rnr  isto tako bi predložio da se ispita ozbiljnost klanova što se tice sudjelovanja...da nema odustajanja bez razloga itd.. vidjeli smo da klanovi begaju cim izgube dve zaredom, a pošto odustanu, gube se i bodovi zarađeni na njima. Nebi se trebali primat neozbiljni klanovi koji samo rade nered te kvare bit igranja coda....

April 25, 2008, 02:53:42 PM
Share |
X_ice_X
Poručnik

View Profile Email

Ja mislim da je najbolje da zavrsimo ovaj turnir a posle da vidimo za ligu.
Husky rece da bi trajalo 3 meseca ...znaci MAJ,JUN i JUL ,sad je kraj skolske godine,letovanja,pitanje je koliko ce liga uspeti ...
Ako bi se liga organizovala mislim da bi trebalo da bude vise igraca u opticaju (npr 10, 5+5 rezerve) zbog ovih razloga sto sam naveo ...

EDIT :
Evo pretece me Zver Smiley,veliki umovi isto razmisljaju Smiley))

sve je to super, ali ja sam da se warovi igraju u sistemu 6/7+3/4 rezerve.

April 25, 2008, 03:19:02 PM
Share |
Zna!!!!
Potporučnik
**

View Profile WWW Email

<×>I-Zona<×> je za sve vrste zabave kao i za CTF ligu,život je igra a treba živjeti i igrat se...,pozdrav za ideju....

April 25, 2008, 03:32:54 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile

E da, to zaboravih reci, da se turnir zavrsi sada kako jeste, ali kada krene liga da igra u jednom timu 6 igraca jer je to najbolja cifra za kvalitetan CTF.

April 25, 2008, 03:45:20 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

Ja ipak predlazem da se turnir zavrsi kao turnir i da posle toga pocnemo ligu.

Da..tako i treba da bude znaci turnir do kraja...a posle turnira pokrnuti ligu.

" Stranger in a Strange Land "
April 25, 2008, 06:25:13 PM
Share |
Rawentk
Poručnik

Muahahahaha

View Profile

I ja podrzavam ligu kao takvu ali bi preporucio da pocne u jesen jer ce vecina ekipe bit na moru preko ljeta.I ako se liga oformi dolazi moj Bob,obecali decki opet6 pokrenut cod2,da ga izvade iz prasnih ladica.

// bitange //Deda
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  

Jump to: