News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

poslednji vorovi!!!

Started by |ndb| Dusan Silni, April 21, 2008, 11:51:18 AM

Previous topic - Next topic

|ndb| Dusan Silni

:ziveli
Moji moji moji, jako sam zadovoljan nasim igranjem, postajemo  ozbiljni, to me nekako plasi, necu imati na koga da galamim, ali dobro sa.... :-[ eto.. samo da vas pohvalim crveni!!!

SALTSTONE

TAKODJE SVE POHVALE MOJOJ EKIPI SA SINOCNO IGRANJE....U NEKIM MOMENTIMA SMO STVARNO BILI MOCNI PROTIV EKIPE KOJA JE KAKO SMO VIDELI NA TUNISU JAKO ZLA.....ALI BURGUNDIJA JE BILA NASA!!!! :)
         Zato cemo morati jos cesce dase nalazimo i radimo na taktici uz pivo u GERILI.....ZIVELE BITANGE !!!  :ziveli

[WC]=CyClops=

Zar ne igrate vi više od 2 godine zajedno, što po igraonama, što na vlastitim serverima. Očekivao bi da ste uigrani već odavno, ali bolje ikad nego nikad.  :dummy

BTW nije da mene osobno briga što Dušan viče na vas kad mu već dopuštate :), ali dobro igrate kao tim. Stoga svakom po keks i čaša mlijeka za nagradu (svjeоe pomuzeno od plonkija, to je već postala tradicija)!  :ziveli

SALTSTONE

LoL ;D Ma igramo mi zajedno...vec neko duze vreme i znamo kako ko igra...ali nazalost nisu radjene taktike vec se to igranje uglavnom svodilo na dobru zabavu(pice, dzonjuse, druzenje) tako da je sada doslo vreme da se malo i taktizira s'obzirom na to kako ko i koliko ko moze i naravno ko je spreman za ove " PRAVE " poduhvate.
       Zato svaki dobar poen, pobeda koja je plod dobre organizacije mora da bude i nagradjena....Kao EKIPA smo srecni, iako nismo u najjacem sastavu, sto igramo sve koordinisanije , a to nam je na ovom turniru NAJPOTREBNIJE !!! :rnr
       Jos jednom bravo BITANGE !!! :ziveli

[WC]=CyClops=

Ma evo, Plonky poljubičastio koliko ga već svi mljeko traоe, ali kad ste tako sretni...ma dodajem još jednu litru mljeka pa taman plonky iz ljubičaste prešao na rozu boju  :o

plonky

e, e, još malo pa nestalo  8)

Zver

Evo da se i ja prikljucim i da kazem da i blue bitange imaju izrazeniji timski duh i da polako dolazimo u neku formu sto se tice timske igre. U pocetku i posle podeljenih uloga smo i dalje jurisali nekako svako na svoju stranu, ali sada, se uglavnom svako drzi svoje uloge u taktici postavljenoj pre wara i definitivno delujemo kao tim.

Moram jos da dodam da mi je jako zao sto irona toliko zajebava net da ne moze da odigra vise od jednog poluvremena, to nam je veliki hendikep u odbrani.

Uglavnom ovakva timska igra i sam turnir dizu nasu igru na neki visi nivo, vise se ne gleda skor ni ubistva ni pojedinacni skill, nego iskljucivo se ide na timsku pobedu.

PICAj3La

ocu bre ja klanski da igram (ok ne dolazim u igraonu vise, al mogu online).. ako nesto mrzim to je FFA! .. smorim se jako od silnih fragolovaca, gde je timska igra ravna nuli! ...  vecito njih trojica mi se guze ispred nisana ne bi li pokupili i dokrajcili nekog lika kojeg sam osusila.. i zabaguje me do bola, ne mogu da se mrdnem od njih, i pobije nas sve.. nagledah se toga vala u poslednjih 5-6 godina igranja fps igara.. tako da sam i odustala od toga..
i cs godinama bojkotujem i ne igram FFA, iskljucivo CW igram.. tako da i za cod isto vazi..

Citadel of Pain

ne primamo kockare na war-ove. Nestabilni su. Kazu da je to bolest  ;D

PICAj3La

ahaha rele bas si mi duhovit!!:)))
* PICAj3La nije vise kockarka! uspesno se skinula sa tog poroka!:)