bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange info» Takmičenja i LAN» LAN 4 FUN #9 (24.okt)
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: LAN 4 FUN #9 (24.okt)  (Read 1152 times)
October 27, 2010, 10:53:13 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Re: LAN 4 FUN #9 (24.okt)

i ako bana ne moze lako cemo neki mix da zakuvamo...

meni bilo super ono kada su Kordoba i Lag bili sa nama.

October 28, 2010, 10:38:08 AM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

E Banovic ce mi javiti tek u petak-subotu da li ce moci,ali u svakom sluchaju ti rezervishi,pa cemo lako otkazati ili cemo u krajnjem sluchaju povesti mog burazera... Stoner

Sve, samo ne otkazivanje... Igracemo kako se skupimo... ako  budemo jaci, mixacemo se...

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
October 28, 2010, 04:26:26 PM
Share |
SALTSTONE
Administrator
General armije

View Profile Email

NIDJOOOOooo Smiley)))))) ahaha plac male Ive!:))) ako nista drugo, snimicemo je kako place na fon, pa nek slusa u loopu dok se igra:))))

Taj rad!  rofl

A ti se povremeno proderi "Srdjane veeeceera!", kako bi stvorili sto verniju sliku doma  Grin

Pravi ste drugari nema sta  happy

October 29, 2010, 01:25:58 PM
Share |
Grande S
Poručnik

View Profile Email

Nema frke,samo ti zakazuj 16h...vidimo se... Smoke

October 29, 2010, 06:09:09 PM
Share |
BANA
Vojnik
*

View Profile Email

Dolazim!!!

Super Super Super Super Super Super

Spremite ekipu Bitange!!!!

October 30, 2010, 01:57:14 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

To sam hteo da čujem!  clapping

Biće dobrog maranja  :hat

October 31, 2010, 08:29:58 AM
Share |
Lag
Reprezentativac
Major
*

View Profile WWW

od sada dolazim samo ako se zadesim u nsu kad se igra lan..
kapiram zashto si se smorila ali nema potrebe za ovim
samo javi i meni i goranu da dolazish pa da znamo da ogranizujemo neko igranje
jbg, goran nije dolazio, meni se nije igralo pa nismo ni zvali nikoga posle... tako ispalo, shta sad. nije razlog da ne dolazish na josh druzhenja Smiley

October 31, 2010, 08:37:16 AM
Share |
Lag
Reprezentativac
Major
*

View Profile WWW

btw, meni bilo fun do jaja. nauchio sam neke fore (hvala mykel) i navezhbao odredjene stvari (hvala mozgu)

samo ne kontam 2 stvari od kako igram cod warove i voleo bih da mi ih neko objasni:
1. zashto se uvek tim sa kojim igram toliko smori posle 2-3 izgubljene partije da svi prestanu da javljaju stvari i ogranizuju se (znachi ne samo bitange vec i vozhdovci, repka, mixevi)
2. zashto, ako se vidi da neshto ne pali (recimo proshlonedeljni standardni "rashiri se i pushuj polako" fazon) - zashto se ne proba neka druga taktika?
realno, imam manje iskustva od svih ovde tako da za ovo drugo ne pametujem nego me stvarno zanima da li postoji razlog

October 31, 2010, 10:22:56 AM
Share |
Grande S
Poručnik

View Profile Email

btw, meni bilo fun do jaja. nauchio sam neke fore (hvala mykel) i navezhbao odredjene stvari (hvala mozgu)

samo ne kontam 2 stvari od kako igram cod warove i voleo bih da mi ih neko objasni:
1. zashto se uvek tim sa kojim igram toliko smori posle 2-3 izgubljene partije da svi prestanu da javljaju stvari i ogranizuju se (znachi ne samo bitange vec i vozhdovci, repka, mixevi)
2. zashto, ako se vidi da neshto ne pali (recimo proshlonedeljni standardni "rashiri se i pushuj polako" fazon) - zashto se ne proba neka druga taktika?
realno, imam manje iskustva od svih ovde tako da za ovo drugo ne pametujem nego me stvarno zanima da li postoji razlog

@ 1. Proshli LAN Bitange su se pomirili da ce da izgube josh pre wara,shto je mal bzv...a za ostale...pa jbg,sve ide od choveka do choveka,recimo kod nas toga nema,mi igramo za svaku flagu,rezultat nije bitan,s vremena na vreme se izderemo jedni na druge tj. Tang i ja jedan na drugog  Rant2 i to je to...idemo dalje... aug
@ 2. Dodji danas da gledash malo nas i kako se igra bez neke posebne taktike,mora se ekipa prilagodjavati stalno situaciji na terenu i nisi uvek u situaciji da se "rashirish i pushujesh polako" kad te zabiju na spawn... para

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: