btw, meni bilo fun do jaja. nauchio sam neke fore (hvala mykel) i navezhbao odredjene stvari (hvala mozgu)
samo ne kontam 2 stvari od kako igram cod warove i voleo bih da mi ih neko objasni:
1. zashto se uvek tim sa kojim igram toliko smori posle 2-3 izgubljene partije da svi prestanu da javljaju stvari i ogranizuju se (znachi ne samo bitange vec i vozhdovci, repka, mixevi)
2. zashto, ako se vidi da neshto ne pali (recimo proshlonedeljni standardni "rashiri se i pushuj polako" fazon) - zashto se ne proba neka druga taktika?
realno, imam manje iskustva od svih ovde tako da za ovo drugo ne pametujem nego me stvarno zanima da li postoji razlog
@ 1. Proshli LAN Bitange su se pomirili da ce da izgube josh pre wara,shto je mal bzv...a za ostale...pa jbg,sve ide od choveka do choveka,recimo kod nas toga nema,mi igramo za svaku flagu,rezultat nije bitan,s vremena na vreme se izderemo jedni na druge tj. Tang i ja jedan na drugog

i to je to...idemo dalje...
@ 2. Dodji danas da gledash malo nas i kako se igra bez neke posebne taktike,mora se ekipa prilagodjavati stalno situaciji na terenu i nisi uvek u situaciji da se "rashirish i pushujesh polako" kad te zabiju na spawn...