bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: danas kickovan??  (Read 1509 times)
September 06, 2010, 08:08:25 AM
Share |
olo-sh
Kapetan
*

bjez'te sivi oblaci

View Profile Email
Re: danas kickovan??

sumljiv je meni ovaj toto od pocetka
eto juce ga 3 puta zaredom ubijem i on me kika i to mi jos napise luzing ki pakets Yikes

oces da te roknem
-nemoj brate mi smo ekiiiipa
SWICH
September 06, 2010, 09:15:25 AM
Share |
Spinx!!
Guest

eto juce ga 3 puta zaredom ubijem i on me kika i to mi jos napise luzing ki pakets Yikes
ako mislis ovo ozbiljno za kik ona cu se samo slatko smejati............................xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
tako te mogu kikati samo na ORG serverima da ti to pise na CRACK serverima to nije moguce

September 06, 2010, 03:56:52 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

rofl rofl rofl rofl rofl

olo nabijem te na l  rofl rofl

Po stoti put, nemam nameru da svoje slobodno vreme trosim objasnjavajuci pojedincima zasto su kikani sa servera, a i nisam ja jedini koji ima rcon, imaju ga sve bitange. Ja obicno udjem na server, pogledam, pa ako ima problema kik, s tim sto pre toga napisem, ili ne psuj, ili sredi ping, ili ....nikada niko bez razloga nije dobio kik na bitange serverima, zapamtite to. Reda mora biti, jer necemo da se pretvorimo u neke servere sa ex yu prostora, gde je bukvalno sve dozvoljeno, i sovinizam, i psovanje, i scripte, i hax, i.... Ne kazem da toga kod nas nema, ali se mi svim silama trudimo da takve igrace dovedemo u red. Postujte pravila, igrajte fer, i ne kvarite drugima igru, pa nema razloga da vas iko izbacuje. Uzivajte u igri!!!

September 06, 2010, 07:10:52 PM
Share |
lyudmila pavlichenko
Guest

ako mislis ovo ozbiljno za kik ona cu se samo slatko smejati............................xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
tako te mogu kikati samo na ORG serverima da ti to pise na CRACK serverima to nije moguce

sorry, moram te razocarati, ali desavalo se to i na vasim serverima... i mene je par puta izbacilo sa mix-a, a upozorenje je bilo "losing key packets"... obicno jednom dnevno (dok sam ranije igrao), mada sam zadnji put bio pre tri meseca...

September 06, 2010, 08:35:12 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

sorry, moram te razocarati, ali desavalo se to i na vasim serverima... i mene je par puta izbacilo sa mix-a, a upozorenje je bilo "losing key packets"... obicno jednom dnevno (dok sam ranije igrao), mada sam zadnji put bio pre tri meseca...

rofl rofl rofl rofl

Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: