bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: danas kickovan??  (Read 1506 times)
September 02, 2010, 08:41:18 PM
Share |
misirac
Vojnik
*

View Profile
danas kickovan??

danas sam kickovan sa garage servera prvi put posle 2000h od koga i zbog cega???? :hat

September 03, 2010, 12:38:29 PM
Share |
jockerija
Vojnik
*

View Profile Email
Re: danas kickovan??

Kikan si od admina zbog nepoštivanje igre!!!! Kada ti kažu ne vraćaj fleg nemoj ga vraćati!! Nemoj se praviti pametan i slušaj instrukcije u igri od nadređenih,ok!? Razumio!?Hvala!  flag of truce

September 03, 2010, 01:08:06 PM
Share |
misirac
Vojnik
*

View Profile

nije bilo admina . rekao sam da me je s@lter dva puta ubio kroz gust dim. ne znam kome su dali rcon bitange, ali nikog od bitangi nije bilo. kad sam rekao da imam 2000h cod2 mislio sam da imam sa istim nikom MISIRAC ps novi nik stari citer.
zanam samo da: lang, ubica ki clan,pokretna meta,ludi livnicar nisu menjali nik.dali sad ovo znaci da nesmes nikom vise reci da te ubio kroz dim ,  da te je pratio kroz zid ... pa odma kick.NEPITAJTE NE ZA DOKAZ JER NEZAM NI DA SIMIM NI DA USLIKAM NI DA DAM NEKI DOKAZ MOZETE DA MI VERUJETE NA REC ILI NEMORATE VASE PRAVO.NIKAK NISAM KORISTIO NIKAKAV CIT JER NEZAM NI TO DA UKLUCIM {MOZDA ME MALO SRAMOTA JER NEMAM POJMA}PS DALI JE DOSLO VREME DA SE POSTENI IGRACI KICKUJU?????

September 03, 2010, 01:12:16 PM
Share |
Eskimko
General-major
**

razom-sd@hotmai.com
View Profile Email

Ma ko zna ko ima rcon  Whistling

September 03, 2010, 02:27:05 PM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

Ja imam ,ali ga ja nisam kikao.Nikad ne kikam bez razloga!

September 03, 2010, 02:42:49 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

makidancer@live.com makiboydance@yahoo.com
View Profile

a sta kazes na to da ima admina po nekad sa razlicitim imenom ? nemoraju uvek da nose i da im na celo pise ADMIN sam , ja npr znam sva moguca imena admina bez BITANGE taga , ahaahah 50 evra po imenu Cheesy

September 03, 2010, 03:10:45 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Ja znam ko sve ima rcon za garage server, i provericu ko te je kikao, ali sam 100% siguran da nije bilo bez razloga. Jockerija, ako pokusavas biti duhovit, nisi, smiri se i pogledaj sta radi Chuk u avataru.
« Last Edit: September 03, 2010, 03:19:33 PM by ToTo »

September 03, 2010, 03:30:04 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Pokusaj se setiti, da li si imao ping oko 250, i da li je pisalo nesto tipa, console: sredi ping,...
Ako jeste, onda sam te ja kiko, jer ne mozes igrati sa takvim pingom, posto lagujes po mapi, i tesko te je pogoditi. Meni cesto skace ping, jer sam u lanu, i ja tada sam izlazim, da ne bih kvario ostalima igru. Znaci, ipak nije bez razloga.

September 03, 2010, 03:46:39 PM
Share |
Eskimko
General-major
**

razom-sd@hotmai.com
View Profile Email

Ja imam ,ali ga ja nisam kikao.Nikad ne kikam bez razloga!
Nisam mislio na tebe nego ko zna ko sve ima rcon  flag of truce

September 03, 2010, 04:51:27 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Kikan si od admina zbog nepoštivanje igre!!!! Kada ti kažu ne vraćaj fleg nemoj ga vraćati!! Nemoj se praviti pametan i slušaj instrukcije u igri od nadređenih,ok!? Razumio!?Hvala!  flag of truce

Izvini, kakvo nepostovanje igre? Ko su NADREĐENI?

Ako je ovo razlog zbog koga je covek kikovan, hoću da znam ko ga je kikovao.....     icon_bad

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
September 03, 2010, 06:16:24 PM
Share |
ludi livnicar
SubAdmin
Kapetan

View Profile Email

Hajde sad disi duboko komsija i smiri se. Garant si kickan zbog pinga. I ja sam pre neki dan bio dva-tri puta kickan zbog pinga i ok. Postujem. Zadnje vreme mi se desava da mi ping luduje. ne znam sta je problem. Dali SBB sere ili moj komp nemogu da tvrdim ni jedno ni drugo. Prvi sam da se kicka svako sa pingom preko 100. Neki dan sam popizdeo od Sase kampercine. Lik zalego na Tujane sa pingom oko 200 i nisani svoju zastavu, ceka ko pridje. Ako neko misli da Misirac vara, gresi. Sigurno covek ne koristi nikakva sranja. Znam kad je pocinjao da igra i kako mi je godinu dan punio glavu kako treba da probam COD2 multiplayer dok me na kraju nije i ubedio. Verujem da kick nije bio zlonameran vec da je razlog bio iskljucivo ping. A kad vec pricam o pingu ima li mozda jos neko problem da mu na SBB-u luduje ping zadnjih dana.

September 03, 2010, 07:56:10 PM
Share |
lang
Guest

Misirac je fer i ok igrac igrao sam tada mislim da mu je ping poludeo i da su kikani bar jos 5-6 igraca/Burgundu cini mi se / Snap
Cak je jednom bilo kik zbog bad language - console
« Last Edit: September 03, 2010, 07:57:53 PM by lang »

September 03, 2010, 10:30:23 PM
Share |
spy18
SubAdmin
Poručnik

View Profile Email

A kad vec pricam o pingu ima li mozda jos neko problem da mu na SBB-u luduje ping zadnjih dana.

Imam i ja isti problem sa smrdljivim SBB-om, zadnjih nedelju dana u večernjim satima nemogu da spustim ping ispod 125 a popodne mi je 15-40 ms. Treba ih  Whip3

September 04, 2010, 08:23:41 AM
Share |
misirac
Vojnik
*

View Profile

iskreno nemogu da se setim koliki je bio ping ako je to onda ok  drinks Stoner

September 04, 2010, 02:35:04 PM
Share |
boki_ns
Poručnik

View Profile Email

Pre dva dana sam izbacen sa servera a stavrno nije bilo razloga osim sto sam natukao par likova pa im je valjda to zasmetalo. Kad mi je skor 3:30 onda nikom nista. Malo kontrolisite administratore igre.

Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: