bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange community» Sport & Kladionica» MUNDOBASKET
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: MUNDOBASKET  (Read 1715 times)
September 02, 2010, 08:09:15 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile
MUNDOBASKET

U toku je svetsko prvenstvo u kosarci. Molim Spinxa da pokrene temu, a Tomija da bude strucni saradnik kladionicarima:)

September 02, 2010, 11:42:34 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Re: MUNDOBASKET

Niko nista ne pise o basketu  Cry

Jeb'o vas fusbal retardirani, deset strana smo pisali samo o ligi sampiona i jedno pet samo o Mesiju...

Ipak je svetsko. I igraju i Srbija i Hrvatska (ako se ono indijanisanje sa trojkama racuna u kosarku) pa bi ocekivao ako nista drugo
ono barem neke patriJote kojih uvek ima kada se nesto igra pod plemenskim oznakama da se jave sa nekim ego tripin' frazama, samo nemojte bas totalni ignore...

Zato bravo Toto za icebreaker

September 03, 2010, 12:01:07 AM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Pa evo i mojih 5cents, barem dok ne isprovociram Tomija da napise nesto vredno citanja...a potrudicu se  Cool

Danas velika pobeda najmladje selekcije na sampionatu. Obezbedjeno prvo mesto u grupi sto znaci Hrvati u 1/8 finala.

I pored toga sto nikada nisam gledao raspalije kockaste, to je najgora varjanta po meni, vise bi voleo i Slo ili Bra...

Utakmice sa Hrvatskom nose posebnu, vansportsku tenziju i mada ih vodi Vrankovic, pribojavam se tekme sa njima..

Ukic, Tomas, Popovic i Bogdanovic imaju svaki po 10 trica u ruci kada su raspolozeni,
a mi smo pokazali da smo najtanji na spoljnim pozicijama.
Uz to, Tomic je prava ozbiljna petica i ako ne udje u probleme sa licnim greskama moze biti opasnost iz reketa...
Sve u svemu, na papiru smo favoriti, ali ako ih krene sut, koji ih je protiv Bra potpuno izdao, moze biti svasta, tj nas kos napunjen tricama...
U stvari, nikada nisam gledao repku koja se toliko oslanja na trojke, gori su i od Letonaca neprevazidjenih.

Nasi deluju sjajno, posebno na planu fizicke spreme, igramo sa 11 igraca (Paunica ne racunam) tj sa 10 sa obzirom na Milenkovu formu, odnosno nedostatak iste...

Osovina je svakako tri Teo, Krle i Ubica, mada sa takvom klupom nikada se ne zna ko ce da proradi...

Danas je to bio Savanovic, pre toga Keselj i Rasic...

Najefikasnija smo ekipa na prvenstvu, igramo brzu i organizovanu kosarku, napad sjajan!

Ono sto sam mogao da primetim je da malo ispadamo u odbrani, gresi kod preuzimanja i na katastrofalan nacin resavamo zonski presing,
sto je zaista cudno sa obzirom da imamo barem pet igraca koji mogu da prenesu loptu...Nadam se da ce i to Duda malo ispeglati i da se moja strahovanja u vezi 1/8 finala i utakmice sa Hr nece ostvariti, nego da cemo agresivnoscu da udavimo njihove bekove i potpuno im unistimo organizaciju igre + da im ne proradi sut za tri o kome sam pisao...

Jedva cekam subotu i NAPRED PLAVI!!!!

September 03, 2010, 09:19:09 AM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Bravo Nidžo, analiza dostojna šarenca, uz sve ovo navedeno, mislim da hrvati zapravo pali na psihološkom planu uz velike oscilacije u igri. Verujem da će srbija pobediti. Smenu generacija smo napravili prilično kvalitetno, i u samoj smeni uzeli evropsko srebro, sada je ekipa iako najmlađa na šampionatu, veoma ozbiljna.

Ovo me dovodi do zaključka da smo spremni za velike domete, nadam se da me hrvati neće demantovati...

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
September 03, 2010, 09:21:18 AM
Share |
coper
Guest

zadovoljstvo je gledati ovu mladu ekipu kako redom melje... mislim da necemo imati problema sa hrvatima bas iz razloga sto imamo jaku klupu kao sto si istakao... imas odlicno zapazanje jer mi se povraca kad nam udare presing, a mi se onako pogubimo... takodje bih naveo da cesto proradi poznati srpski sindrom koji nas prati u vecini sportova : cim povedemo 7-8 koseva, umesto da stanemo na loptu i usporimo tempo mi srljamo uz parolu "sad su nasi, ne mogu nam nista" i onda nam se sa 3 vezana kosa priblize na poen dva... mora to duda malo da  icon_grrr ... sve u svemu Savanovic me je prijano iznenadio, Markovic takodje, a o komsiji Krletu da i ne pricam... ps: tomi ako na tiket ne mozes da igras protiv sebe ( kao ja npr ) preskoci ovaj par i usresredi se na fudbal  Tease  IDEMO SRBIJA !!!  Hooray

September 04, 2010, 03:09:02 PM
Share |
tomi11
Bitange
Pukovnik

View Profile Email

evo jos sat vremena,pive se hlade,ekipa nestrpljivo ceka .skupilo nas se malo kod mene.

inace nema se tu sta puno filozofirat,srbija je favorit,imaju bolju ekipu i bolje su poslozeniji i sto je najvaznije od svega hijerarhija im je na mjestu za razliku od nas.

ali za kladionicare moj savjet je igrajte na hrvatsku.evo kod nas je 5.50 koeficijent na nas.zasto?pa zato ako igrate na srbiju ne mozete nista zaradit ,a vjerujte tolika razlika u kvaliteti bas i nije ,i jos k tome igra se samo jedna tekma di je sve moguce.

ponavljam realne sanse su 70:30 za srbiju

September 04, 2010, 05:58:49 PM
Share |
quard1aN loves H.G.
Potporučnik
**

Ako mislis da pobedis... Ne smes da izgubis

View Profile

Svaka cast Srbiji Smiley  Hooray Hooray Hooray Hooray Hooray

September 04, 2010, 06:11:14 PM
Share |
coper
Guest

losa igra srbije po meni, hrvatima svaka cast pre svega na odbrani... ipak iskustvo je pobedilo barem po meni...  :hat :hat :hat ps tomi sorry za tiket  scenic

September 04, 2010, 06:31:46 PM
Share |
tomi11
Bitange
Pukovnik

View Profile Email

mogu samo cestitat

jebes kladu Smiley

September 04, 2010, 07:52:08 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Kao i uvek protiv komsija, neizvesno do samog kraja, ja sam ostao bez noktiju, poslednjih 5 minuta nisam mogao da sedim. Pobedili smo na psiholoskom planu, na kraju smo malo hladnokrvnije odigrali, rasic je ocigledno pravi igrac za penal zavrsnicu. Kada je tomijev buraz ukrao loptu i popovic izborio 2 slobodna bacanja, mislio sam da je kraj, ali posle takve koncentracije, hrvatska odbrana je zaspala, bukvalno nisam ni video šta se dogodilo kada je ona lopta polozena. U svakom slucaju cestitam hrvatskoj na odlicno odigranoj utakmici, nijanse su odlucivale, mi smo bili trezveniji na kraju i to jee donelo pobedu....

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
September 04, 2010, 08:22:52 PM
Share |
coper
Guest

tomijev buraz? nisam upucen... ???

September 04, 2010, 09:00:20 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Tomi, sportista do kraja, svaka cast. Objasni mi molim te, zasto Vrankovica smatraju najslabijom karikom u timu, pa mu ovo dodje kao Ivkoviceva pobeda, i zasto je Popovic izjavio nesto, kako u svlacionici niko nikoga ne gleda u oci. Ne mislim na ovu utakmicu, vec inace. Takodje me zanima, otkud tolika sloboda po pitanju suta, pogotovo za tri poena. Sam basket je po meni, a nisam neki extra znalac, sasvim dobar, i kao sto Duda rece, nas cilj je ispunjen, usli smo u cetvrtfinale. Sad , kad bi jos pukli Grke ili nadmene Spance, pa posle bas me briga za polufinale, neka izgube, sasvim dosta od ove mlade ekipe.

ps. - Mike, aj prestani da se glupiras po forumu, dosadilo mi je vec da brisem tvoje postove.

September 04, 2010, 09:04:59 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

tomijev buraz? nisam upucen... ???

Da, Tomas. Ko se ne seca, to je onaj igrac koji je sam igrao protiv Partizana u Zagrebu, extra igrac, za razliku od brata  rofl rofl rofl

Sorry tomi, bilo je jace od mene.  Super Da li mi se cini, ili ti buraz ima koju kilu vise od onih partija sa Partizanom?

September 05, 2010, 03:37:57 PM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile

Jebo te, ako juce nisam dobio srcku nikad necu, bas su nas Hrvati dobro namucili, na kraju nas je Rasic izvukao sa penala svojom hladnokrvnoscu i mekanom rukom.  Sta da se kaze, Hrvate je opasno isao sut spolja, narocito u prvom poluvremenu, i mislim da je to glavni razlog ovako izjednacenog rezultata, Nidza je u pravu, nemamo te prave dobre bek-sutere ( izuzev Rasica ). Teodosic je naravno krucijalan, medjutim na ovom prvenstvu kad god sam ga ja gledao sut ga nije isao, i to pravi problem. O Krsticu ne treba govoriti. Steta je sto Tepic pre svakog meca ne namaze lepak na sake, mozda mu onda ne bi svaka druga lopta pobegla...

Sve u svemu, igramo dobru i kvalitetnu kosarku, ne kao neki timovi koje predvode jedan ili dva igraca ( citaj, Argentina ) imamo dugacku i dobru klupu sto je nadam se dovoljno da dobijemo bar mrske mi Spance, a posle sta bude bude.
« Last Edit: September 05, 2010, 03:39:46 PM by VIP.er »

September 08, 2010, 06:03:55 PM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile

Evo, pobedismo i Spance, odlicna igra i pre svega sut spolja nasih kosarkasa, losa bacanja i skok u odbrani treba popraviti, ali sve u svemu sjajna partija. Ajde ostali stavljajte utiske  Smiley

Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: