Bravo Alek!!!
Kao i mnogi i ja sam jedan od onih koji prate trudnocu nase COD reprezentacije.
Nismo usli ni u 5 mjesec a vec se razmislja o abortusu.
Kad sam procitao da cete imati pripreme u Novom Sadu, da cete spavati u hotelu, da cete zajedno shucati po gradu kad obaveze dozvole rekoh sam sebi...OVO CE BITI DOBRA STVAR!!!
Medijski nastupi, promocije, jutarnji program na RTS?
Dobri moji, pa znate li vi koliki je ovo skok u odnosu na bilo sta sto se desavalo prije?
Koliki je samo marketinski efekat i pritom mislim na COD marketing!
COD 2 je skoro zaboravljena igra, osim nas stotinak zaludjenika za 41 godinom ostali odavno svoje neprijatelje biju sa M16, AK47 i ostalim modernim oruzjem.
Koliko sam ja razumjeo Makija bice problem ako Spinxa ne ustolicimo kao menadzera Srbije i to zvanicno?
Jel Maki ovdje u pravu?
Dalje...
Kako ste mogli propustiti ovu recenicu
Time ce se timska igra zasigurno podici na mnogo, mnogo visi nivo jer ce se znati ko sta radi u timu i za sta je zaduzen, gde mu je mesto na kojoj mapi, kuda se i sa kim krece, sta se radi kad tim vodi, sta kada gubi i mnoge,mnoge druge stvari....Covjek Vam je rekao sve sto nasem timu treba!!! I to kao neko ko u ovoj oblasti(a to je, da se ne lazemo, RAT jerbo se ne dobacujete karanfilima po Tobruku) ima vise iskustva od svih nas.
Ovo je nesto sto smo mi u budaletinama pokusavali da uradimo ali posto smo uglavnom vikend igraci nista od toga nije ispalo.
Mykel sa druge strane je masina za ubijanje...
Sastavili ga negdje u Japanu, ubacili mu softver za rukovanje svim vrstama naoruzanja i elektronski nisan u oku te ga poslali brzim brodom za Evropu.
Autoritet koji se ne porice!
Imate Picajzlu... Ta djevojka ima ugradjen virtuelni opticki nisan bez obzira koje oruzje koristila!
Imate Jape-a, Vipera, Sub-a, Copera...ama da vas ne nabrajam sve ali NIKO, ponavljam N I K O od igraca koji se trenutno nalaze na spisku u obe postave nije los igrac. Nije ni prosjecan igrac!
Sto bi rekli Francuzi... vi ste Crem de la crem!
I zato...
Batalite sujetu!
Price iza ledja...
Podsmijavanje jedni drugima...
Price o tome ko je u ovo usao iz kojih razloga i slicno...
Vi ste buduca reprezentacija Srbije!
Cak i oni koji na kraju ipak ne budu u najuzem izboru!
Jer VASA imena su medju prvih 14...jedinih 14 koji su uzeti u obzir da predstavljaju nasu zemlju!
Poštujte to

I za kraj...raspisao sam se, znam ali ne da mi se ćutati...
Maki, Kordoba ti je dobro rekao...ali ne zlonamjerno! Tvoji postovi su ekstremno teski za citanje.
Dok sam prelazio sve naslove koji u sebi imaju CTF Srbija, svaki tvoj post sam preskocio nakon prvih par redova citanja!
A onda sam shvatio da ovaj post ne mogu da napisem ako ne procitam ono sto si ti napisao!
Jako je tesko citati ono sto napises jer skaces sa jednog na drugo, razdvajas gdje ne treba, spajas gdje mu mjesto nije... a sve u prevelikoj zelji da sto prije kazes ono sto zelis i da ne ostanes nedorecen.
Nemoj se ljutiti...samo malo uspori, uhvati tok misli i lagano napisi.
Osim toga...kakvo svadjanje kad je dama u prisustvu?!!
I samo da znate... gledamo vas...nas stotinjak koji nismo u izabranih 14!