bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 2 [3] 4 5 6   Go Down
  Print  
Author Topic: lFamiglia KLAN - no more codhook players  (Read 3368 times)
September 01, 2010, 02:06:27 PM
Share |
Spinx!!
Guest

Re: lFamiglia KLAN - no more codhook players

Ovo je ok potez, samo sa VEEEEELIKIM zakasnjenjem, mislim da na ovakvim stvarima ne treba čestitati jer je to nešto što se treba po nekom automatizmu uraditi.... U svakom slučaju, ako je familija clean, ima moju podršku...

ovako misli jedan ozbiljan i pametan covek

September 03, 2010, 12:46:14 PM
Share |
jockerija
Vojnik
*

View Profile Email

Spinx ti moraš biti svakom loncu poklopac!!!! De nemoj se nervirat i biti advokat drugima!! Stewo ima konkretne dokaze! Ma samo opušteno,opušteno.....  vava

September 03, 2010, 01:54:49 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

makidancer@live.com makiboydance@yahoo.com
View Profile

ma ovo je zanimljivo Shaggy i kickanje bebe , kao ono mi te kickamo al ides sa nama u drugu ekipu , ahahaha zalosno

[14:01] Shaggy: cuo sam da te Animus trazi
[14:01] stewzoR: oki
[14:01] Shaggy: bash mi Smoker..danas trazio tvoj xf
[14:01] stewzoR: do jaja.
[14:01] Shaggy: sila
[14:01] stewzoR: pozdravi i ti njega.
[14:02] Shaggy: igra war sada..ne bih da ga ometam
[14:02] Shaggy: smem mu da ti xf ?
[14:02] Shaggy: ili da mu kazem da se javi tvom menadzeru
[14:02] Shaggy: ?
[14:02] stewzoR: dosadan si covece
[14:03] Shaggy: jbt...ja ti pokusavam izgraditi karijeru
[14:03] Shaggy: koja je vec iole uspesna
[14:03] Shaggy: ti mi tako uzvracas
[14:03] Shaggy: pokusavam da vas shvatim ali ne ide nikako Smiley
[14:03] Shaggy: Makija znam zasto sam odjebao..
[14:04] Shaggy: ali ti..dizes nos kad te neko kicka..pored toliko boljih igraca
[14:04] Shaggy: i plus nisam te jos ja ni kickao
[14:04] Shaggy: postavio sam momka..koji ce biti aranzer...da se ja ne cimam oko toga..jer mi se ne da igrat
[14:04] stewzoR: jel ti stvarno mislis da je sve u tome da imas najbolje igrace?!
[14:04] stewzoR: napravis ekipu brate
[14:04] stewzoR: zoves likove sa kojima igras
[14:04] stewzoR: MOGU I JA SAD DOVESTI 10 top igraca
[14:04] stewzoR: i sta je tu zanimljivo?
[14:04] stewzoR: aj mi reci
[14:05] Shaggy: cuj..nije sve u tome..ali hocu da ovaj klan bude takav...lako mi se da napraviti klan od ekipe
[14:05] stewzoR: da ti uspeh bude na vrh ruke
[14:05] stewzoR: i onda kasnije kao
[14:05] stewzoR: avarded ovo ono.
[14:09] Shaggy: Rekao sam ti ..hocu da bude ovaj klan takav...lako napravim neki for fun clan...za ekipu..i btw
[14:09] Shaggy: meni vajnaju da nece da igraju sa tobom i sa makijem
[14:10] Shaggy: i da kickam tebe..pre svega
[14:10] Shaggy: i ja nisam hteo
[14:10] Shaggy: sada sam clan spojio sa ovima..i dovedem bolje igrace..nek igraju bmk
[14:10] Shaggy: meni treba 10 min...da okupim frendove u neki clan na cb
[14:11] stewzoR: sta im ja mogu kad se ponasaju ko da su iz cetvrtog sveta
[14:12] Shaggy: a ja nemogu da ..slusam svaki dan nekog na xf..kako mi vajna..a nemogu kickat 90% igraca radi tebe i makija..a nisam hteo ni vas dvojicu radi tih 90%  sve do ovog ujedinjenja
[14:12] Shaggy: jer..tu ce biti susko..iz cementa..beba..samuel..terma..dethy...Heroooo iz ex anime..ultima..armbar...i vrlo dobro znas..da prvi fail war
[14:12] Shaggy: i nece vise hteti igrat
[14:12] Shaggy: ak igras ti
[14:12] Shaggy: isto tako i ja..ili bilo ko drugi
[14:12] Shaggy: losiji
[14:13] stewzoR: ma oni su mi super
[14:13] stewzoR: dajem 10$ da ce puknuti prva 2 wara
[14:13] stewzoR: i raspasce se sve to
[14:20] Shaggy: tesko

Zasto Shaggy ima Braon oci ? " Zato sto mu sada doslo iz DUPETA u GLAVU " a sta mu je doslo iz dupeta u glavu " nemozemo mi bez BEBE ipak on donosi poene na CB kad zagusti aka Haxam svakoga ko oce da nas pobedi "

September 03, 2010, 04:58:07 PM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

[14:12] Shaggy: jer..tu ce biti susko..iz cementa..beba..samuel..terma..dethy...Heroooo iz ex anime..ultima..armbar...i vrlo dobro znas..da prvi fail war
 ne razumem

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
September 03, 2010, 08:33:38 PM
Share |
Shaggy
Potporučnik
**

hey sexy lady :PP

View Profile Email

ne razumem

Pusti ovo rade Smiley

nisam hteo da se nadovezujem na neke teme niti da se doticem nekih ljudi...ali vidim da ipak moram Smiley

Ja sam rekao sta sam hteo..

Prestao sam neke vreme da igram CB...iskreno nisam igrao od kako je doctor banovan jer je i on iz mog klana i bio mi je aranzer.
I nije mi se dalo vise...nakon novog bana..

Sad..meni je jako drago da stewzor ima makija i maki ima stewzora...jer da nemate jedan drugog ja ne znam sa kim bi pricali ????
Kazu svako ima i vremenom nadje sebi neku srodnu dusu..vas bolje ne bi sklopio niko..
Samo sto se vase teze..i prica vrte uvek oko istog

Maki kontantno iznosi neke teze..neke dokaze..linkove..SS-ove..i silne zajebancije vecinom o nekim nebitnim situvacijama..
mislim ovo sto je beba u drugom klanu..zas bi se to ticalo..tebe..steve ili nekog desetog ?
zasto nije niko spomenuo Lesara koji je takodje u tom klanu ? Fatala ?  koji takodje imaju banove na cb.ili su imali.
Beba nije vise u lf..i ja ne znam sta vi zelite..
Mi smo i dalje frendovi i igrat cemo u drugom klanu i btw..momak je u ovoj ekipi prosecan igrac i uopste nisu uslovljeni neki poeni i neki rank...njegovim dolaskom i igranjem....
boze..
ti bi da neko quita cod...radi nekog gey dancera....koji ceo war..vristi samo  "bre"  "bre"  ..ono sto pogodi..pogodi na fps-a
i radi nekog klinca....kojem sva spika spada na neke licne modifikovane dijalekte..2-3 godina igranja..poznavanja nekih jacih igraca...i konstantnog bezveznog prepiranja..po forumima.

Ma da..

meni je vecina whajnala na vas dvojicu zasto ste u klanu ...clan je bio napravljen kao frendly..ali cim se poceo ozbiljnije i aktivnije igrat CB...doveo sam par igraca...koji su eto svaki dan whajnali na 2 dvojicu..kako se izdvajate..nemate skill da pratite ekipu itd da nece da igraju sa vama..
I ja nisam uopste regaovao..nego im fino rekao da igraju ak zele..ak ne..lako ih mogu zameniti..
Mogao sam da biram izmedju totalne neaktivnosti clana ili da kickam vas dvojicu... 
mada vas ja nisam ni kickao ;) cini mi se..tj nisam stewzora..no nebito
Maki high skill ?  stewzor high skill ?  u kom svetu zivite Smiley

i vidi se kolika je patetika u pitanju...kad se vasa odbrana i napad zasniva na kopiranju privatnih razgovora po forumima Smiley

jadno...

ne zalim sto sam napisao ono tamo  

hoces da kopiram ovde razlog izmedju mene i tebe maki  ?  zbog kojeg sam te "odjebao"  ??

zasto to nisi kopirao ovde ?

ja imam sacuvano..

ljudi ovo nije cirkus gde neko jedva ceka da ti i steva izvodite svoje tacke...
ovo je ozbiljan forum koji posecuju   vecinom stariji ozbiljni ljudi..naravno i mladji.. ali nije napravljen....da bi ti iznosnio neke svoje tragi komedije i teorije zavere Smiley

Ti si   "najveci narcis modernog doba"  i verujem da si jedini u okruzenju koji to nije razumeo...

Hvalis Cb..ovo ono..dodjes na neko mesto admina..masturbriras na to..neprestano to pominjes po forumima..itd da ne pridodajem sto spamujes ljude sa time..i odjednom paff....
kick sa mesta admina...navodno napustanje...radi nekog wajna...itd..nisi mogao da podneses nepravdu..
ma daj molim te..ko si ti ?   Hajdi ??
onda CB suks...i ta sranja..pa si navalio na ESL..dok te i tamo nisu sguzili i ponovo iznosis neke gluposti po forumu koje nikog ne zanimaju

Lati se densa...mani se coda...nije za tebe

Shaggy Smiley

sry zbog poduzeg posta Smiley
« Last Edit: September 03, 2010, 08:40:44 PM by Shaggy »

"Loved by few,hated by many,but respected by all" Smiley))
September 03, 2010, 10:10:01 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

auuu tuga... cray

September 03, 2010, 10:24:22 PM
Share |
Labello
Potpukovnik

View Profile Email

E ovaj je vec za kod Doctora!  Unsure

September 03, 2010, 11:13:41 PM
Share |
Stash
Poručnik

Of course it's all luck.

View Profile

Ne podržavam nikog niti me posebno zanima tema, ali kako je moguće da neki lijevi lik postavi razgovor u kojem uopće nije sudjelovao.. ne kažem to u smislu da ga je lažirao, izmislio ili slično, nego je to nešto potpuno nenormalno/nekulturno.. ako je netko trebao objaviti razgovor, onda su to njegovi sudionici... danas više stvarno ne postoji stid, sram, poštovanje... svi pišete ta slova glupa, pol stvari se ne izvuče dobro iz konteksta, previše zabuna, tipfelera, VREMENA... a za šta? Ništa korisno..

Hah, na kraju kad pogledaš, koje se glupe rasprave odvijaju zbog par ljudi iz Activisiona koji su se udružili i napravili igru s kojom su smatrali da će se ljudi zabavit...

Veliki balun.
September 03, 2010, 11:47:00 PM
Share |
Shaggy
Potporučnik
**

hey sexy lady :PP

View Profile Email

Ne podržavam nikog niti me posebno zanima tema, ali kako je moguće da neki lijevi lik postavi razgovor u kojem uopće nije sudjelovao.. ne kažem to u smislu da ga je lažirao, izmislio ili slično, nego je to nešto potpuno nenormalno/nekulturno.. ako je netko trebao objaviti razgovor, onda su to njegovi sudionici... danas više stvarno ne postoji stid, sram, poštovanje... svi pišete ta slova glupa, pol stvari se ne izvuče dobro iz konteksta, previše zabuna, tipfelera, VREMENA... a za šta? Ništa korisno..

Hah, na kraju kad pogledaš, koje se glupe rasprave odvijaju zbog par ljudi iz Activisiona koji su se udružili i napravili igru s kojom su smatrali da će se ljudi zabavit...
:

Hooray King

A  gle problem je sto se ja slazem sa tim i ja sam voljan priznati neke svoje greske i ne volim prepirke..stoga necu se vise uopste nadovezat na ovu temu..
ali oni nikad...to ne bi napravili..nego samo likuju i hvale se..i zapocinju totalno bezvezne rasprave..
i kakve veze ovo ima sa familijom ?
naslov je  Familija clan bez codehook igraca...
a na taj post maki se nadovezuje kopijom privatnog razgovora koji se uopste ne dotice teme ...jos sta vise na kraju napominje kako je beba usao u drugi clan samnom..
gde tu familija ?

"Loved by few,hated by many,but respected by all" Smiley))
September 04, 2010, 12:46:06 AM
Share |
URS-mike
Potporučnik
**

View Profile

ma sta se nerviras i ovaj spinx uzima citere aka biohazard za team serbia na cb-u,pa nikom nista

September 04, 2010, 03:01:37 AM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

ma sta se nerviras i ovaj spinx uzima citere aka biohazard za team serbia na cb-u,pa nikom nista
ahahaha ..kolko je LuuuuuD... rofl

September 04, 2010, 08:14:39 AM
Share |
Spinx!!
Guest

ajde ostavi adresu da te obidjem malo ako ti nije problem!!!!
i kako ide ona stara izreka JEBOTE TE SPINX!!!
PS....nadam se da imas slobodnih radijatora u kuci

September 04, 2010, 08:17:28 AM
Share |
Spinx!!
Guest

Shaggy brate mislio sam da si pametniju od njega

ali nemas ti mozga majke mi mile

September 04, 2010, 09:01:33 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

Stash skini tu bubu zamalo ekran da raspizdim,izvinite znam da je offtopic  Smiley

September 04, 2010, 09:13:53 AM
Share |
URS-mike
Potporučnik
**

View Profile

ajde ostavi adresu da te obidjem malo ako ti nije problem!!!!
i kako ide ona stara izreka JEBOTE TE SPINX!!!
PS....nadam se da imas slobodnih radijatora u kuci

Adresa:
MiTe Balije O5  ( O je slovo).

Pages: 1 2 [3] 4 5 6   Go Up
  Print  

Jump to: