bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange info» Takmičenja i LAN» Kraljevo LAN CTF party
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Down
  Print  
Author Topic: Kraljevo LAN CTF party  (Read 3734 times)
August 30, 2010, 11:09:59 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

makidancer@live.com makiboydance@yahoo.com
View Profile
Re: Kraljevo LAN CTF party

jbt jel ti vidis da mi coper otimao cevape tamo , ja kupim on uzme , ja opet on isto tako dok nisam ga navatao da igra al opet ih gledao nezno svojim ocima  spiteful

August 31, 2010, 08:31:06 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

Ma kakav toujane da sam igrao celu burgu bilo bi 10 razlike za nas... 4-5 min pred kraj sam upao i uspeo da izjednacim rez. iako smo gubili 5 razlike   rock3 ... sreckovici eto vi ste pobedili ako tako mislite  Hooray

zasto uvek ti pa ti de je tim ?
Coper nemoj jos da ostanes bez reprezentacije  Tongue 2

August 31, 2010, 10:14:31 AM
Share |
coper
Guest

da li sam ja timski ili solo igrac ima ko da oceni, ako ljudi misle da sam solo bio bih spreman ne napustiti repku nego ceo cod2... a ti komara prvom prilikom ima da te vodim u pivnicu da gledas kako solo pijem , a ti jedi kikiriki  drinks  salim se bice para pa i cesce cu posecivati ns pa cemo pricati u 4 oka, 2 piva i 2 kajsijevace  ziveli

August 31, 2010, 10:30:32 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

da li sam ja timski ili solo igrac ima ko da oceni, ako ljudi misle da sam solo bio bih spreman ne napustiti repku nego ceo cod2... a ti komara prvom prilikom ima da te vodim u pivnicu da gledas kako solo pijem , a ti jedi kikiriki  drinks  salim se bice para pa i cesce cu posecivati ns pa cemo pricati u 4 oka, 2 piva i 2 kajsijevace  ziveli
Ajde sto pre  drinks

August 31, 2010, 05:13:52 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Au batice, pivo+kajsija=beton, e da mi vas je videti posle par tura, pa da se sit nasmejem  yahoo

September 01, 2010, 02:08:52 PM
Share |
coper
Guest

e bas sam  yahoo do lana u kraljevu samo smo ja i alek pikali cod2... vec juce u igraonici 3 nova lika igraju na mainu, upravo sada 5 njih pikaju u lanu  :hat nije neki uspeh ali lan je ipak ostavljen utisak... Hooray

Pages: 1 ... 4 5 [6]   Go Up
  Print  

Jump to: