bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange info» Takmičenja i LAN» Kraljevo LAN CTF party
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Kraljevo LAN CTF party  (Read 3731 times)
August 29, 2010, 04:01:31 PM
Share |
coper
Guest

Re: Kraljevo LAN CTF party

bilo je i  icon_bad samo spinxa jos boli guza pa nece da se pohvali  Tease

August 29, 2010, 04:12:45 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

generalno smo Vas utepali a BEZ SS nasa pobeda tongue
ali bilo je para para para para para
uskoro ocekujemo i ostale naravno da se pridruze a uskoro u La VELIKI SD I CTF Turnir tako da momci Vas ocekujem u mom rodnom kraju da Vas malo perem Cheesy
Spinx naravno da cemo doci Smiley cela ekipa kingsa stize Smiley
Spinx zalim samo jedno sto te nisam slikao u onom trenutku kad si digo tastaturu u vis mislim da si se nesto izenrvirala Cheesy hahaha

August 29, 2010, 04:15:23 PM
Share |
coper
Guest

to ga verovatno zuljao onaj moj kundak, pa je poskocio  Tease 2

August 29, 2010, 04:17:47 PM
Share |
Spinx!!
Guest

iskreno to je bio poen kojim smo mogli dobiti Toujane znao sam da je tamo i jebemu mater kada pokupi usrani pistolj mesto tomsonke i cika Dellboy me skide ko oblandu kada nisam pojeo i tast i mis D:Coperu mislim da sam  love

August 29, 2010, 04:51:15 PM
Share |
coper
Guest

Ma kakav toujane da sam igrao celu burgu bilo bi 10 razlike za nas... 4-5 min pred kraj sam upao i uspeo da izjednacim rez. iako smo gubili 5 razlike   rock3 ... sreckovici eto vi ste pobedili ako tako mislite  Hooray

August 29, 2010, 04:54:28 PM
Share |
Spinx!!
Guest

Ma kakav toujane da sam igrao celu burgu bilo bi 10 razlike za nas... 4-5 min pred kraj sam upao i uspeo da izjednacim rez. iako smo gubili 5 razlike   rock3 ... sreckovici eto vi ste pobedili ako tako mislite  Hooray

zasto uvek ti pa ti de je tim ?

August 29, 2010, 05:02:48 PM
Share |
coper
Guest

moj tim je odigrao samo tako, nedostajalo je malo srece da vas dobijemo svaku mapu...  King smo!!!!  Tease 2

August 29, 2010, 05:23:49 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

zasto uvek ti pa ti de je tim ?
za ovo imas vopi kad se vratis Smiley i skidam kapu bravo spinx ako si mu reko Cheesy ..

August 29, 2010, 07:34:33 PM
Share |
coper
Guest

mislim da je najbolje da se napravis topic gde ce me ljudi prozivati alek... svaki dan bi se budio veseo, a zaspao zadovoljan...
ma kad bolje pogledas.. ma  King si...

August 29, 2010, 08:54:38 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

mislim da je najbolje da se napravis topic gde ce me ljudi prozivati alek... svaki dan bi se budio veseo, a zaspao zadovoljan...
ma kad bolje pogledas.. ma  King si...
haha nemo se ljutis  love zezanje je zezanje Cheesy znas i sam kako ti to radis Smiley

August 29, 2010, 09:20:30 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

makidancer@live.com makiboydance@yahoo.com
View Profile

ja sam na svakoj mapi na halfu imao po 50+ killova a na drugom po 30+ , u nemcima se nikako nisam sastavio . mani je najzesci bio ALEK kad je doso i pitao me "si ti ko te shisha ?" ja reko JA , onda on "Lakse malo Maki jebem te poludela polomi nas , cu ti pokazem ko te shisha" alek car
« Last Edit: August 29, 2010, 09:22:12 PM by paranoic MaKiDaNcEr »

August 29, 2010, 09:22:52 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

ja sam na svakoj mapi na halfu imao po 50+ killova a na drugom po 30+ , u nemcima se nikako nisam sastavio . mani je najzesci bio ALEK kad je doso i pitao me "si ti ko te shisha ?" ja reko JA , onda on "Lakse malo Maki jebem te poludela polomi nas" alek car
dobro de pa igras fenomenalno Cheesy Nosfaratus duze vreme nije igrao a ja i del i sith nismo neki igraci Cheesy ne znam za copera Cheesy njega pominjat necu .. posle ce da mi kuka kao ga podjebavam Cheesy

August 29, 2010, 09:24:52 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

makidancer@live.com makiboydance@yahoo.com
View Profile

ma opusteno , vazno je zezanje a igra bilo je kad sam ja JEO CEVAPE a coper nije mogo da igra gledao ih je tako nezno ko da bi ih pojeo u jednom zalogaju ahahahaha Cheesy sala mala ko je sampion ? Hooray
« Last Edit: August 29, 2010, 09:26:23 PM by paranoic MaKiDaNcEr »

August 29, 2010, 09:27:33 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

ma opusteno , vazno je zezanje a igra bilo je kad sam ja JEO CEVAPE a coper nije mogo da igra gledao ih je tako nezno ko da bi ih pojeo u jednom zalogaju ahahahaha Cheesy sala mala ko je sampion ? Hooray
Facepalm  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

August 30, 2010, 09:56:38 PM
Share |
jockerija
Vojnik
*

View Profile Email

Coper najzgodniji si!!!!!!!!!  Shocked Ali makidancer jel se drogiraš?? Ili!? Brate premršav si pojedi nešto za tvoje dobro!  Whip3

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6   Go Up
  Print  

Jump to: