lan je na kraju odigran, skupili smo se nekako i ispucali se kako valja i dolikuje

Prvo bih se zahvalio banju i spinxu jer su u kratkom roku ( nekih sat vremena) sredili racunare koji su nam zadavali muku ( gazda radio sisteme celu noc pa zaboravio drivere za grafu da instalira) i napokon je pocelo rokanje... ekipe su bile sledece: Maki, Spinxe, Banjo (inace cod4 reprezentativac) i Subzero ( samo carentan, zurilo mu se izgleda zbog zene:

), Mladen vs KingSerbia u sastavu Nosfaratus, Delboy, Sitlord, Alek ( samo burg radio covek jbga a gazda zajeban) i COper... na kraju rezultat je bio neresen uz zaljenje obe ekipe sto se ipak tako zavrsilo

... odigrane su sledece mape: Burg 10-10, carentan 6-7, toujane 10-10 i matmata 7-6 ... mogu vam reci da sam iznenadjen igrom svih pojedinaca i verujte mi da niko nije podbacio... kako igraju na mrezi tako na lanu... pohvalio bih banju koji je izgleda vezbao kuci cod2 zadnjih dana, a pravio se naivan

, Nosfaratusa koji nije pikao cod2 odavno ( opet zena, a satro fax) i naravno sebe

ps: samolio bih doticnog spinxa da mi vrati kundak sa garanda, izgleda da mu se zaglavio negde u predelu zadnje loze

Sve u svemu momci hvala sto ste mi ucinili zadovoljstvo svojim prisustvom, druzenje se sigurno nastavlja vec u skorije vreme...