bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange info» Takmičenja i LAN» Kraljevo LAN CTF party
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6   Go Down
  Print  
Author Topic: Kraljevo LAN CTF party  (Read 3732 times)
August 27, 2010, 06:58:18 AM
Share |
DiDaN
General armije

http://www.myspace.com/didann

View Profile WWW
Re: Kraljevo LAN CTF party

U Spinx samo na pare mislis   Cool
Mr. Evro speaking  Super
Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

August 27, 2010, 09:19:35 AM
Share |
kordoba
Guest

VOZD ipak nece moci da dodje... Imamo koncert...

Oprostite!  cray

a gde a gde?Smiley

U nekom Banatskom Sokolcu, nemam pojma gde je... rok vece... Van Gogh, S.A.R.S, Prelo, Corba...

August 27, 2010, 04:55:11 PM
Share |
coper
Guest

opusteno kordoba samo ROkajte, da je blize spakovao bix spinxa u gepek i dosao:) inace turnir ce se organizovati sa ekipama i ljudima koji budu dosli, za sve ostale najavljujem sledeci koji ce biti krajem septembra sa zeljom da svi koji su u mogucnosti da dodju jer ja samo zelim da ovo zazivi, pre svega u Kraljevu i okolini, pa onda i za dalje... pozdrav svima  Peace

August 28, 2010, 07:04:55 PM
Share |
coper
Guest

Super lan je na kraju odigran, skupili smo se nekako i ispucali se kako valja i dolikuje  Clapping2
Prvo bih se zahvalio banju i spinxu jer su u kratkom roku ( nekih sat vremena) sredili racunare koji su nam zadavali muku ( gazda radio sisteme celu noc pa zaboravio drivere za grafu da instalira) i napokon je pocelo rokanje... ekipe su bile sledece: Maki, Spinxe, Banjo (inace cod4 reprezentativac) i Subzero ( samo carentan, zurilo mu se izgleda zbog zene: computer ), Mladen vs KingSerbia u sastavu Nosfaratus, Delboy, Sitlord, Alek ( samo burg radio covek jbga a gazda zajeban) i COper... na kraju rezultat je bio neresen uz zaljenje obe ekipe sto se ipak tako zavrsilo  Fighting... odigrane su sledece mape: Burg 10-10, carentan 6-7, toujane 10-10 i matmata 7-6 ... mogu vam reci da sam iznenadjen igrom svih pojedinaca i verujte mi da niko nije podbacio... kako igraju na mrezi tako na lanu... pohvalio bih banju koji je izgleda vezbao kuci cod2 zadnjih dana, a pravio se naivan  Whistling, Nosfaratusa koji nije pikao cod2 odavno ( opet zena, a satro fax) i naravno sebe  Tease ps: samolio bih doticnog spinxa da mi vrati kundak sa garanda, izgleda da mu se zaglavio negde u predelu zadnje loze  Tease 2
 Sve u svemu momci hvala sto ste mi ucinili zadovoljstvo svojim prisustvom, druzenje se sigurno nastavlja vec u skorije vreme...  drinks
« Last Edit: August 28, 2010, 07:09:25 PM by COper »

August 28, 2010, 07:07:24 PM
Share |
Spinx!!
Guest

inace veoma sam zadovoljan celom igrom i celim timom ali jbg Coperu kraljevo sam ti osvojio i pored neresenog rezulata Cheesy

August 28, 2010, 07:12:51 PM
Share |
coper
Guest

icon_bad sam i ja tebe pa se ne hvalim... pamtices dugo mesecinu u parku u Vrnjackoj Banji:PP  Smoke

August 28, 2010, 07:13:53 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

hahahahaha Cheesy ja cu samo da se smejem Cheesy zanimljiva igra je bila Smiley samo spinx cudan mi coper lose se pokazao da nije trema sto ste ti i maki bili prisutni tongue Smiley)

August 28, 2010, 07:14:51 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

icon_bad sam i ja tebe pa se ne hvalim... pamtices dugo mesecinu u parku u Vrnjackoj Banji:PP  Smoke
rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl

August 28, 2010, 07:25:22 PM
Share |
Spinx!!
Guest

bese lepo

August 28, 2010, 07:26:09 PM
Share |
$ub3eroU
Reprezentativac
Major
*

View Profile Email

Zao mi je sto sam bio samo na halfu ali bilo je extra. Bas mi je drago sto se konacno sreli... Do sledeceg druzenja.... Clapping2

August 28, 2010, 07:31:25 PM
Share |
coper
Guest

hahahahaha Cheesy ja cu samo da se smejem Cheesy zanimljiva igra je bila Smiley samo spinx cudan mi coper lose se pokazao da nije trema sto ste ti i maki bili prisutni tongue Smiley)

burg 10-5, 5 min pred kraj ulazim umesto tebe i 10-10 izvlacimo i nedostaje nam 10 sec da pobedimo... ako je to pokazatelj mog loseg skilla veceras ostajem bez komentara...  Peace

August 28, 2010, 07:35:49 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

burg 10-5, 5 min pred kraj ulazim umesto tebe i 10-10 izvlacimo i nedostaje nam 10 sec da pobedimo... ako je to pokazatelj mog loseg skilla veceras ostajem bez komentara...  Peace
da ja tebe malo  icon_bad sta se primas ko dete Smiley

August 28, 2010, 07:37:36 PM
Share |
coper
Guest

znas me znam te  Cool

August 28, 2010, 07:38:43 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

znas me znam te  Cool
Ofc tongue njube Smiley

August 28, 2010, 07:41:12 PM
Share |
Spinx!!
Guest

coperu sem sto si nosio zastave nemas pojma tako da cuti dok se ne predomislim

Pages: 1 [2] 3 4 ... 6   Go Up
  Print  

Jump to: