bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange info» Takmičenja i LAN» LAN 4 FUN #5
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: LAN 4 FUN #5  (Read 1800 times)
August 16, 2010, 07:49:47 PM
Share |
kordoba
Guest

Re: LAN 4 FUN #5

Jesi video gazda kako sam mu odgovorio a ?!  Cool   postajem i ja polako ali sigurno Bitanga - zaduzena za bezbednost  hm  Whistling
Jel mozemo gazda mi iz bezbednosti da nosimo dres crne boje ?  baauuu

U subotu racunajte da ucestvuje i VOZD i to u na(JJ)acem sastavu:

(J)a, Perica, Stevica, Radojica, Milojica, moj brat od strica i jos neka tro(J)ica... Igramo u formaciji 4-3-3

X                        
                                                                                           X
                                                      X                     X            
                                                                          X                     X
                                                      X                      X
                                                                                           X
                                                              X              
legenda:
 J -  Jape
JJ -  Jape x 2 - nije Jelena Jankovic

Joooj gde je Nikola da napise nesto...  Girl Cray
« Last Edit: August 16, 2010, 08:00:46 PM by kordoba »

August 17, 2010, 08:04:28 AM
Share |
BANA
Vojnik
*

View Profile Email

Jaoooo DRAGONI,kako je moguce da ste Burgu izgubili sa 10 razlikeeee???????????? Omg

Neshto mi tu smrdi do jajaaaaa!!!!

August 17, 2010, 10:24:04 AM
Share |
SALTSTONE
Administrator
General armije

View Profile Email

Jaoooo DRAGONI,kako je moguce da ste Burgu izgubili sa 10 razlikeeee???????????? Omg

Neshto mi tu smrdi do jajaaaaa!!!!

Sreca nasa da se ovo desilo na LAN-u......inache tesko da bi izbegli epitet chitera....narocito Jape  icon_bad   BIlo mi je zadovoljstvo opet igrati sa Dragonima, nije bilo lako .....( ako ne racunamo Burg )...pa sa nestrpljenjem ocekujem sledeci war.... drinks ziveli Stoner
P.S.  Bravo bitange moje   Punk

August 17, 2010, 04:32:34 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

A mogla bi i subota,vidim sa ekipom pa javim,jer bez Bane vishe nikako ne igramo

Eh, pa i nije vam neka fora... Tako mi mozemo da proglasimo da vise ne igramo bez Japeta i Vipera, i sta onda? Onda cemo se igrati verovatno jednom u 3 meseca. Ali to je ono sto ti kazem, vi ili skupite top sastav ili otkazete... A mi igramo po principu 'ko je tu?'... No

U subotu ce najverovatnije biti pucanje preko dana... od 12h pa nadalje... Smiley

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
August 17, 2010, 10:36:13 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

A mogla bi i subota,vidim sa ekipom pa javim,jer bez Bane vishe nikako ne igramo

Eh, pa i nije vam neka fora... Tako mi mozemo da proglasimo da vise ne igramo bez Japeta i Vipera, i sta onda? Onda cemo se igrati verovatno jednom u 3 meseca. Ali to je ono sto ti kazem, vi ili skupite top sastav ili otkazete... A mi igramo po principu 'ko je tu?'... No

U subotu ce najverovatnije biti pucanje preko dana... od 12h pa nadalje... Smiley

Mi ne igramo bez Japeta, Vipera, Caponea, TomoSUa i Clumsija.... Clapping2

Da se ne lazemo, zbog naseg pristupa, nije bitno ko je kakav igrac nego da igramo, smo sa 5 pali na poslednje mesto na CB...

I gubili brdo warova, na prvi Lan okrsaj protiv Dragona smo dosli u Djura, Picajzla, String, Slani i ja sastavu, i bilo nam super...

Po tome se razlikujemo od vecine, sa izuzetkom bande iz VOzda... Cheesy

Ostali su boring ziherasi  Yes

August 18, 2010, 09:42:08 AM
Share |
Grande S
Poručnik

View Profile Email

Vi ste momci sve ovo pogreshno shvatili... OffTopic
Mi smo inache svi prijatelji vec 15-tak godina i ovu igru smo pocheli da igramo u isto vreme i u "klanu" nas ima 8,s tim da je jedan na brodu,jedna chlanica je neaktivna i jedan i nije bash za warove vec rekreativac,tako da mi imamo jednu jedinu petorku i ako jedan fali ne igra se war,jednostavno...izuzetak je bio u nedelju jer nisam hteo da ispalim,pa smo ubacili mog mladjeg burazera...
A vas ima preko 40 i vi uvek mozhete da nadjete petorku,a kod nas nema trazhenja,jedna jedina petorka postoji,u tome je razlika izmedju nas i vas...
A to za Japeta sam rekao onako iz zaebancije,da ne bi trebali bez njega da igrate i ako pazhljivije prochitate rekao sam:"Ukoliko tako bude igrao za repku,daleko ce dogurati repka!" Hooray  jedina zhelja mi je bila da pohvalim dechka za dobru partiju,kao shto Barca ne bi trebala da igra bez Messi-ja,tako vi ne bi trebali bez Jape-ta...
A vi ako i dalje mislite da sam neshto loshe mislio to je vec vash problem,ne mogu vam ja tu nishta...
Mada sam ja vishe za jednu lulu mira...Stoner

August 18, 2010, 10:57:13 AM
Share |
BANA
Vojnik
*

View Profile Email

disco           Proslavite lepo ovu pobedu jel to vam je poslednja  Punk

Opusteno Bitange ja znam da smo vam mi sada trn u oku ali jos 2 pobede i to je to,5 -1 za nas to ce biti kraj wara!!! Cheesy:D:D:D:Cheesy

Za mene je ovo sve zajebancija nemoj to previse licno da shvatate!!!!  Shoot in peace  Stoner

August 18, 2010, 11:15:07 AM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Ocekujemo vas i u subotu! Cheesy

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
August 18, 2010, 12:50:01 PM
Share |
Citadel of Pain
Guest

Vi ste momci sve ovo pogreshno shvatili... OffTopic
Mi smo inache svi prijatelji vec 15-tak godina i ovu igru smo pocheli da igramo u isto vreme i u "klanu" nas ima 8,s tim da je jedan na brodu,jedna chlanica je neaktivna i jedan i nije bash za warove vec rekreativac,tako da mi imamo jednu jedinu petorku i ako jedan fali ne igra se war,jednostavno...izuzetak je bio u nedelju jer nisam hteo da ispalim,pa smo ubacili mog mladjeg burazera...
A vas ima preko 40 i vi uvek mozhete da nadjete petorku,a kod nas nema trazhenja,jedna jedina petorka postoji,u tome je razlika izmedju nas i vas...
A to za Japeta sam rekao onako iz zaebancije,da ne bi trebali bez njega da igrate i ako pazhljivije prochitate rekao sam:"Ukoliko tako bude igrao za repku,daleko ce dogurati repka!" Hooray  jedina zhelja mi je bila da pohvalim dechka za dobru partiju,kao shto Barca ne bi trebala da igra bez Messi-ja,tako vi ne bi trebali bez Jape-ta...
A vi ako i dalje mislite da sam neshto loshe mislio to je vec vash problem,ne mogu vam ja tu nishta...
Mada sam ja vishe za jednu lulu mira...Stoner

Pa to ti kazem, nama igraju i rekreativci, ljudi koji COD igraju jednom u nekoliko meseci, da je tvoj birazer bitanga ( Nevin) igrao bi bez obzira sto je malo losiji...

Za ovo drugo, nema nedoumica,  slazemo se u startu  Grin

disco           Proslavite lepo ovu pobedu jel to vam je poslednja  Punk

Opusteno Bitange ja znam da smo vam mi sada trn u oku ali jos 2 pobede i to je to,5 -1 za nas to ce biti kraj wara!!! Cheesy:D:D:D:Cheesy

Za mene je ovo sve zajebancija nemoj to previse licno da shvatate!!!!  Shoot in peace  Stoner

I za nas je zajebancija pre svega, zato i dolazimo u sastavu koji uspemo da skrpimo samo da bi igrali, mada znamo da verovatno gubimo...Osim prvog lana na koji smo dosli kao da smo super junaci koji ne mogu da izgube  Hooray

Anyhow, drago mi je da smo se povezali, ovi lanovi su me vratili iz COD penzije, izazvane stalnim pucanjem neta...

Dodjite u subotu, u kom god sastavu, makar vas samo dvojica bilo, nije bitno, miksacemo se...

August 21, 2010, 02:16:56 PM
Share |
[dragoni]Tang-su
Bitange
Vojnik

View Profile

Jape i ja mozemo samo da igramo za repku,ionako on cini pola svog,a ja pola mog tima=CEO TEAM
 Prvo cemo da ih  icon_bad
Onda cemo da podignemo  Hooray
 A kasnije  drinks        ziveli       Smoke    bad 2   

August 21, 2010, 02:54:03 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

Jape i ja mozemo samo da igramo za repku,ionako on cini pola svog,a ja pola mog tima=CEO TEAM
 Prvo cemo da ih  icon_bad
Onda cemo da podignemo  Hooray
 A kasnije  drinks        ziveli       Smoke    bad 2   
Facepalm

just guD
August 22, 2010, 07:41:43 PM
Share |
VIP.er
Bitange
General armije

View Profile

Ali, da li je vas tim isti kao nas  Wink

August 23, 2010, 07:51:00 AM
Share |
kordoba
Guest

kolika kolicina gordosti u tako malo reci... volim ja vas obojicu (tebe i Japea) samo si trebao da dodjes u subotu pa da vidis da TIM, naglasavam TIM pobedjuje... Japea sam skidao u prolazu ali su me onda barem dvojica sastavila. Trebao si da vidis kako igraju ostali iz njegovog tima Citadel, String, Slani VIPer... Uostalom, bio sam i na treningu repr. kad ste protiv nas iz druge postave, vi favoriti jedva izvukli 3 : 3
Zato dosta price, nego uzmite i trenirajte - timski... To sto individualno skacete po 5 metara na tabli, sto jednim rafalom ubijate 3 igraca, sto vam garand puca kao MP44, sto dobijate metak u glavu pa ste samo ranjeni - sve je to samo prema nama... nemojte tamo na turniru da vam smeta vetar sto je duvao sa pogresne strane pa nosio projektile ili su vam dali zardjale puske...
Mislim da cemo i organizovati skup reprezentativaca, dva dana... imacete spavanje, klopu... ali racunari svima isti... Nema ubacicanja configa, nema kucanja pola sata raznih pomagala koja su na ivici dozvoljenog, nema rola za M1, nema skripti za nisan itd... pa da vidimo onda kakvi ste junaci...
Morate da naucite da je ovo timska igra, inace slaba vajda... bicemo kao rep.Jugoslavije 90-tih, sve zvezda do zvezde a nismo grupu prosli...

August 23, 2010, 08:44:19 AM
Share |
don_gagi
Bitange
Potpukovnik

View Profile

nema kucanja pola sata raznih pomagala koja su na ivici dozvoljenog

Tko li je, tko li je! Hmmmm rofl

You hit me, we hit you!
August 23, 2010, 08:51:18 AM
Share |