Skank The Doctor [ BANNED ]

Started by Lesane, August 10, 2010, 04:06:02 PM

Previous topic - Next topic

Lesane

Pozdrav svima,

Upravo gledam na PBBANS malo ko je bannan i ono imam sta da vidim. Lik iz mog klana , dobro poznat vama svima , naravno nas The Doctor iz CG.

e67d65cada4c480363cfa65de5d73c75
GAME HACK #80533   SKANKPOWA The DoctoR
77.222.*.84    Me.eSp
78.143.37.70:21000

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-e5d73c75-vb183975.html

U zadnje vrijeme malo sam warova igrao s njima tako da nisam ni pazio da li haxa ili ne , iako sam dobivao informacije da haxa.

Sve u svemu dobio je kick iz Heaven Crew , tako da vise spameri ne moraju me spamat. : )

Takodjer su dobili banove :

vo1ce GUMICUKiii! http://www.pbbans.com/mbi-viewban-dc205e1d-vb184203.html
ACA_KG_SRB  http://www.pbbans.com/mbi-viewban-79bc4179-vb184086.html

Da dalje ne nabrajam , koga zanima , link je tu : http://www.pbbans.com/mbi.php

Lijep pozdrav svima ,

Lesane . )

sn4k3

ma TOO lutko volim te doc idolu moj... :||

AlekSerbia

Quote from: sn4k3 on August 10, 2010, 04:15:46 PM
ma TOO lutko volim te doc idolu moj... :||

hahaha Doca postao ljubimac Titansima  :spiteful

ReGy

Mislio sam da ima neki skill , kad ono ...  :facepalm:    :omg:   

Al sta ces... bar je bio jedan od mojih fanova   :wink:

stewzoR

Quote from: ReGy on August 10, 2010, 04:31:49 PM
Mislio sam da ima neki skill , kad ono ...  :facepalm:    :omg:   

Al sta ces... bar je bio jedan od mojih fanova   :wink:
:facepalm:

ReGy

Evo ga jos 1 moj verni fan :DDD   

Desi stewzore - prozore :D  Sta ima  ;D

Shaggy

e ovako...srdacan pozdrav

doctor me samo zamolio da kopiram njegov citat..i prenesem dokaze..koju pokazuju da je key koristila jos jedna osoba..koja je ban i zaradila na tom istom srv..pa je njega..izbacilo ponovo naknadno kad je usao na taj srv.

ovo potvrdjuje da ja nisam haxor i ubrzo ce mi biti skinut taj ban.

zao mi je sto svi mislite da sam citera i zao mi je vas titansa !

the doctor

Lesane

Cekaj ovdje nesto nije jasno. Ako TI nisi haxao , zasto dole onda pises ( citiram ) : " i ubrzo ce mi biti skinut taj ban. "

Haxas , ne haxas , nije vise moja stvar. To sto sam vidio svojim ocima , dosta mi je. Ni jedna rijec ne moze opravdat ono sto oko vidi , tako da.

I evo jedan detalj mi jutros zapeo za oko :

zz svima : )

Shaggy

22:01] SkankPOWA The DoctoR: sta ti znaci ono i usao sam na neki ser dje je ovaj poxan i mene tu kikalo? zasto si to obiljezio?
[22:01] SkankPOWA The DoctoR: sta mu znaci to?

stewzoR

Quote from: ReGy on August 10, 2010, 09:30:45 PM
Evo ga jos 1 moj verni fan :DDD   

Desi stewzore - prozore :D  Sta ima  ;D
evo mene,a ko si ti,jesi regy ,biohazard ili see_ja ,ili kako vec?

STEK

Vid ga Shagy..... 8)Bostonski Advokat u najavi... :smartass
PS:recu mu da odjebe vise od TiT@nS-a...ali zato nek na "Bitange party" ponese onaj skakavac sto se fali drugarima da ce nam isece vene.... :bye2

ToTo

Quote from: STEK on August 11, 2010, 01:10:05 AM
Vid ga Shagy..... 8)Bostonski Advokat u najavi... :smartass
PS:recu mu da odjebe vise od TiT@nS-a...ali zato nek na "Bitange party" ponese onaj skakavac sto se fali drugarima da ce nam isece vene.... :bye2

Svako ko na nasem party-u namerava da pravi bilo kakva sranja, neka ne dolazi, nije dobrodosao. Ako se neko ipak odluci za tako nesto,....mislim da sam bio jasan. Svoje probleme resavajte na nekom drugom mestu.

Stash

Spinx!!

bre sto me cudi .....sta je sa ovom famigliom.....samo jedan po jedan idu po BAN a non stop se vade da je neko drugi....
ma nema dokazi dokazi .......pa mozete sa njima dupe da obrisete bez pardona!!!
OMG i jebote Shaggy dokle vise ......dokle ces biti advokat drugima i dokle ces druge okretati protvi sebe?
De koliko te placaju da pocnem i da Vas branim?

A Doctore okani se STEK-a...U Crnoj Gori se kurci i potezi skakavce i na svoju kozu(to ti je kalibar) a ne na nekog ko moze u zubima da te nosi (STEK moze mob :P )

ah The Doctor (kurac od mafije) FAIL  :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:

komara

Koliko sam video u komunikaciji izmedju njih dvojice Doctor je ukrao nekome key pre godinu dana,za mene bi takvo ponašanje bilo dovoljno da takav čovek nikad više ne igra na Bitange serverima,jer ako je u stanju da nekome ukrade ključ onda je u stanju da uradi bilo šta pa i da hax-sa.Pa kakav je to čovek  :bad2 Ukoliko sam razumeo komunikaciju sa Xfire

STEK

Ma nema vise potrebe raspravljati se o tome...sve je receno!Kao i sto si reko da mu se zabrani pristup serverima jer ko zna na sta je spreman... :shutup:

Mustang.

Quote from: komara on August 11, 2010, 11:17:03 AM
Koliko sam video u komunikaciji izmedju njih dvojice Doctor je ukrao nekome key pre godinu dana,za mene bi takvo ponašanje bilo dovoljno da takav čovek nikad više ne igra na Bitange serverima,jer ako je u stanju da nekome ukrade ključ onda je u stanju da uradi bilo šta pa i da hax-sa.Pa kakav je to čovek  :bad2 Ukoliko sam razumeo komunikaciju sa Xfire

Slaоem se.

'Ko krade, taj i laоe.

STEK

Quote from: Mustang. on August 11, 2010, 01:19:36 PM

Slaоem se.

'Ko krade, taj i laоe.
"U lazi su kratke noge"
:snap

Stash

Quote from: STEK on August 11, 2010, 02:23:30 PM
Quote from: Mustang. on August 11, 2010, 01:19:36 PM

Slaоem se.

'Ko krade, taj i laоe.
"U lazi su kratke noge"
:snap

U Garija je high skill.

Spinx!!

Skank The Doctor je kikan iz Famiglie klana!!!

Pozdravljamo lidera klana na ovom gestu i samo neka nastavi sa sredjivanjem....

SALTSTONE

Coyot

Mozda  je baba koja igra za njegovim kompom koristila hax a on to nije znao  :console:

Talijan

samo cu ovo rec ..Ljudi koji varaju imaju niоi koeficijent inteligencije... :yes :yes...a cuj...nije on kriv. :console:..takvav se rodis... :whistling :whistling

razZz

Sta, lik stvarno popusio bananu na cbu zbog "opreme" ?  :omg:

hajae

Quote from: Lesane on August 10, 2010, 04:06:02 PM
Pozdrav svima,

Upravo gledam na PBBANS malo ko je bannan i ono imam sta da vidim. Lik iz mog klana , dobro poznat vama svima , naravno nas The Doctor iz CG.

e67d65cada4c480363cfa65de5d73c75
GAME HACK #80533   SKANKPOWA The DoctoR
77.222.*.84    Me.eSp
78.143.37.70:21000

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-e5d73c75-vb183975.html

U zadnje vrijeme malo sam warova igrao s njima tako da nisam ni pazio da li haxa ili ne , iako sam dobivao informacije da haxa.

Sve u svemu dobio je kick iz Heaven Crew , tako da vise spameri ne moraju me spamat. : )

Takodjer su dobili banove :

vo1ce GUMICUKiii! http://www.pbbans.com/mbi-viewban-dc205e1d-vb184203.html
ACA_KG_SRB  http://www.pbbans.com/mbi-viewban-79bc4179-vb184086.html

Da dalje ne nabrajam , koga zanima , link je tu : http://www.pbbans.com/mbi.php

Lijep pozdrav svima ,

Lesane . )

vidis vo1ce je hmzy ali on nije dobio ban,prodao je acc lukesenu(tako nesto) i taj lik je pobro ban a ne hmzy :) makar svi znaju da i hmzy haxa :D

Darko

Quote from: Spinx!! on August 12, 2010, 05:13:15 PM

Koliko ja znam njima je Beba jedan od lidera, dobra bi fora bila da ga je on kikao iz klana zbog cita  :rofl :rofl :rofl

Darko

Quote from: Talijan on August 12, 2010, 09:08:34 PM
samo cu ovo rec ..Ljudi koji varaju imaju niоi koeficijent inteligencije... :yes :yes...a cuj...nije on kriv. :console:..takvav se rodis... :whistling :whistling

Beb@ :baby ???    :rofl :rofl :rofl

Spinx!!

Quote from: Darko on August 19, 2010, 12:49:14 AM

Koliko ja znam njima je Beba jedan od lidera, dobra bi fora bila da ga je on kikao iz klana zbog cita  :rofl :rofl :rofl

ako kika bebana sve se raspada zato neka ga neka bude u imtimi svoga tela

Darko

Quote from: Spinx!! on August 19, 2010, 08:20:00 AM
Quote from: Darko on August 19, 2010, 12:49:14 AM

ako kika bebana sve se raspada zato neka ga neka bude u imtimi svoga tela

Nisi me razumeo, mislio sam da bi bila dobra fora da je Beb@ nekoga kikao zato sto je taj neko citer...

Stash

Lijep pozdrav svima, a pogotovo ovima sto imaju banane cd keyeve, haha, umrite u agoniji. =D
P.s. - Kojot je silovatelj IQ-a.

coper

provedem sa covekom par sati na ts-u, zgotivim ga, pozovem ga na par mixa i na kraju opet jedan citer :shok... sta reci vise nego  :-[  :-[  :-[  :-[  :icon_grrr:  :icon_grrr:  :icon_grrr:  :suicide  :suicide  :suicide ... sad cu da pobrisem prvo njega sa xf pa onda redom ko mi padne na pamet i nikog vise necu dodati jbs mi sve!!!  A ti shegi dal si normalan vise... sa svima si bio ok, mani se advokature vise, druzi se sa ljudima jer ces pogubiti i ovo malo ljudi koji te cene... ja ti prvi kazem da mislim da kod mene imas barem 3 zuta kartona... zato  :ziveli :drinks2 ali ne sa haxorima  :hooray:

The DoctoR zSpu

Quote from: COperinjO on August 23, 2010, 08:04:34 AM
provedem sa covekom par sati na ts-u, zgotivim ga, pozovem ga na par mixa i na kraju opet jedan citer :shok... sta reci vise nego  :-[  :-[  :-[  :-[  :icon_grrr:  :icon_grrr:  :icon_grrr:  :suicide  :suicide  :suicide ... sad cu da pobrisem prvo njega sa xf pa onda redom ko mi padne na pamet i nikog vise necu dodati jbs mi sve!!!  A ti shegi dal si normalan vise... sa svima si bio ok, mani se advokature vise, druzi se sa ljudima jer ces pogubiti i ovo malo ljudi koji te cene... ja ti prvi kazem da mislim da kod mene imas barem 3 zuta kartona... zato  :ziveli :drinks2 ali ne sa haxorima  :hooray:

Ih lele sto se ne ubih lele sto se ne ubih ispod one kruske  :rock3
JA da HAXAM PRIZNAO BI-ali priznajem da sam pogrijesio sto sam ukrao key i tako mi se to vratilo...
A vi slobodno mislite doce brzo 10februar ;)
Pozz svim a najvishe mom idolu NASEM JEBACU NAJACEM STEKU  :smoke:  :icon_twisted:

ToTo

lang

The DoctoR zSpu

sandokan

do tada dobice nov ban na 120 mjeseci,RTW  :hat

The DoctoR zSpu

Quote from: The DoctoR zSpu on December 15, 2010, 03:38:53 AM
Quote from: lang on December 15, 2010, 01:40:37 AM
Smak sveta /po vanzemljacima/? :king:
Quote from: ToTo on December 14, 2010, 10:02:22 PM
A sta se desava 10-tog februara?? :ne_razumem

Istice mi ban  :smoke:
Quote from: sandokan on December 15, 2010, 12:29:42 PM
do tada dobice nov ban na 120 mjeseci,RTW  :hat

Spinx  :rofl
Sandokan-ti si neki novi-nikad cuo za tebe?WTFAY? :yikes:
FANBOI STOP  8)

Jacⱪ Sparroⱳ™

SALTSTONE

The DoctoR zSpu

Quote from: SALTSTONE on December 16, 2010, 11:35:13 AM
Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on December 16, 2010, 02:28:10 AM
10. februar 2012. :icon_question:
:D

21.12.2012.     :offtopic
Salistone bas me zanima zastp to mislis da sam haxor i svaki dan smo igrali zajedno i sve i ti tako-bas ti fala  :no

lalaSTAR

a ti i dalje nakon toliko druzenja neznas napisat njegov nick pravilno  :fighting:

Jacⱪ Sparroⱳ™

Slani, izgleda da doktor oce da produzi ugovor  :D

lalaSTAR

SALTSTONE

Quote from: The DoctoR zSpu on December 16, 2010, 03:59:36 PM
Quote from: SALTSTONE on December 16, 2010, 11:35:13 AM
Quote from: grupa VOZD-Davy Jones on December 16, 2010, 02:28:10 AM
10. februar 2012. :icon_question:
:D

21.12.2012.     :offtopic
Salistone bas me zanima zastp to mislis da sam haxor i svaki dan smo igrali zajedno i sve i ti tako-bas ti fala  :no
Ukucaj u google, datum 21.12.2012...bice ti jasno...na sta sam ciljao,....da si haksor nisam spominjao, iako si mi ponekad sumnjiv, narocito posle citave ove afere,....uzivaj i samoi opusteno  :stoner:

DexonDee

2012 smak sveta hahahahaha salim se nece biti struje na svetu koliko sam ja cuo xD tako da imamo jos 1 god da igramo COD2 :D

stewzoR

$tring

Mislim da smo dovoljno raspravljali o ovom pijedincu, pa cu temu zakljucati posto ide u offtopic.