bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: testiranje/provere igraca za Repku Srbije za SD i CTF za 2010/2011 godinu!!  (Read 3941 times)
August 12, 2010, 08:09:33 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email
Re: testiranje/provere igraca za Repku Srbije za SD i CTF za 2010/2011 godinu!!

Jedno pitanje,nije vazno dal si low skill itd,nego KO SI TI?! Maki ja mislim da je on rubenswin spijun!  Whip3

just guD
August 13, 2010, 01:27:44 AM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

makidancer@live.com makiboydance@yahoo.com
View Profile

URS-mike procitaj ceo moj post molim te nemoj da mi citas nesto pa nesto preskocis vidim po slici da nisi procitaj - pojasnicu ponovo ja nisam igrao ni jedan WAR sa njim u bilo kojoj ekipi , drugo decka je zvao MAX aka PXZY , sto cak ja nemam njega ni na Xfire , nikad nisam ni imao a kamoli igrao sa njim , decka su banovali i odma sam okacio sto znaci da ga ne pokrivam uopste ili sta god , cak se sazaljevam na decka jer za ovo moras da budes glup da uzmes codehook i da kazes na GV tamo da je to skripta u cfg LOWLOWLOWLOWl sta drugo da kazem , znaci da se razumemo JA sam jedino igrao sa DOCTOROM inace ni njega ne branim a kamoli nesto drugo , i drago mi je sto nisam banovan na CB zbog njega a mogli smo svi da popijemo banove na CB na 3 meseca jer smo igrali meceve sa njim . da zavrsim NISAM IGRAO SA NJIM JOS MANJE ZNAM KO JE ON!!!

August 13, 2010, 03:28:50 AM
Share |
pxzyy [@] m@x]
Kapetan
*

View Profile WWW

sto se tice shazza ja sam ga samo pitao da li oce u cb ... kada je uso u klan dan posle toga je banovan ne znam zasto , kaze on valjda da je banovan na cod4 a nema ni guid ne znam nista sa njim a i iskreno bmk ...

Zivi svoj VIC Smiley
August 13, 2010, 03:29:54 AM
Share |
pxzyy [@] m@x]
Kapetan
*

View Profile WWW

ako ti se nesvidja srbija i njena postava ... idi igraj za albaniju, alzir ili sta ti se vec svidi ....

Zivi svoj VIC Smiley
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: