bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Pojedinci iz Familije  (Read 2514 times)
July 27, 2010, 08:03:33 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email
Pojedinci iz Familije

Samo da kazem da sam juče kikao i banovo Fam.Razbijača i Quakera(ili već kako se zove),jer su bili neverovatno bezobrazni zajebavali i prozivali Ola i ne znam dal jos nekog, rekao sam im da prestanu i da nastave normalno da igraju na sta su deca pocela mene da zajebavaju i prozivaju a ne pada mi na pamet balavurdiju da trpim i to sam rekao IronC koji ih je takodje banao.Nemam SS ali za ponasanje moze da potvrdi i Fikus,Olo i jos par ljudi sa servera koji su pozdravili kik i ban.

July 27, 2010, 09:17:47 AM
Share |
Spinx!!
Guest

Re: Pojedinci iz Familije

vala ako si ih......somovi balavi bili i ostali.....samo hrabro nastavi u tom ritmu D:

July 27, 2010, 10:17:30 AM
Share |
Spinx!!
Guest

a bolje biti odusevljen nego pokunjen.......makar ne branim bivse Cheesy

July 27, 2010, 11:26:23 AM
Share |
don_gagi
Bitange
Potpukovnik

View Profile

Spinx, nemoj da mi brises postove  Thumbdown , niti sam ikog vredjao, niti ikog spovao, vec samo izneo misljenje da si ti mislim nasrecniji kad kikaju ili banuju nekog iz familije, mislim znamo se  Whistling ...da ne shvatis pogresno, ja odavno vise ne branim nikog, osim samog sebe, vec ovde prosto iznosim svoje misljenje!   Wink
« Last Edit: July 27, 2010, 11:28:04 AM by Spinx!! »

You hit me, we hit you!
July 27, 2010, 11:28:52 AM
Share |
Spinx!!
Guest

Spinx, nemoj da mi brises postove  Thumbdown , niti sam ikog vredjao, niti ikog spovao, vec samo izneo misljenje da si ti mislim nasrecniji kad kikaju ili banuju nekog iz familije, mislim znamo se  Whistling ...da ne shvatis pogresno, ja odavno vise ne branim nikog, osim samog sebe, vec ovde prosto iznosim svoje misljenje!   Wink

onda napisi svoje postove uredno u korist teme a ne u korist necega sto i nema veze sa temom....svaki oftopic post naravno da cu da obrisem|!!!!

July 27, 2010, 11:38:35 AM
Share |
don_gagi
Bitange
Potpukovnik

View Profile

A sta ja nisam pisao u korist teme? Sve se odnosi na temu...a to sto se zezam i nazovem te Statisticar, to je sala i ti znas zbog cega je to...i ne znam zasto se vredjas, treba da budes ponosan sto si prvi na statistikama, i ponosno reprezentujes svoj klan Vozd.  Wink  I nemoj da mi modifikujes(brises) postove, poslednji put te lepo molim!  Thank you

You hit me, we hit you!
July 27, 2010, 03:39:59 PM
Share |
kordoba
Guest

Ma polako ljudi... Samo se niste razumeli, sve je ok, pa Vi ste barem prijatelji  Cool

July 27, 2010, 08:49:58 PM
Share |
sniper elite
Guest

ja sam svedok quaker me je prcao non stop  spiteful  spiteful  Cheesy

July 27, 2010, 11:51:43 PM
Share |
zlenzlla
Načelnik generalštaba

View Profile

ja sam svedok quaker me je prcao non stop  spiteful  spiteful  Cheesy

Jeli te boljelo?  Whistling

Imam ja SS mada mislim da nije potrebno ni postavljati. Jasno je svima ko su ta dva lika i sta su. Komara ih je kikao nekoliko puta nakon cega sam kontaktirao Irona i on ih je banovao (ili je Komara)

July 28, 2010, 01:37:25 AM
Share |
sniper elite
Guest

ma zzm se ja . bzv sam to i napisao  Smiley eto da me ima u svakom postu  Cheesy toto tebe cekammm  Cheesy

July 28, 2010, 08:27:54 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

Da ,nemojte se vas dvojica bezveze svadjati,niko nije srecan zbog kika ili bana,ali jbt dodjes sa posla da odmoris uz COD 2-3 sata i onda naletis na dva klipana koji sve zajebavaju pa nek onda idu na facebook i igraju mafia war!

July 28, 2010, 09:21:25 AM
Share |
Spinx!!
Guest

Da ,nemojte se vas dvojica bezveze svadjati,niko nije srecan zbog kika ili bana,ali jbt dodjes sa posla da odmoris uz COD 2-3 sata i onda naletis na dva klipana koji sve zajebavaju pa nek onda idu na facebook i igraju mafia war!

vala bas.....jbg znas nemam pametnija posla nego da se radujem kiku....oni su svoje lice pokazali i o tome ja necu da zborim vise!!

@gorane

Imas pravo ali neka sale svodi na svoj racun a ne na tudj i jos u tom pogledu......

July 28, 2010, 12:11:36 PM
Share |
don_gagi
Bitange
Potpukovnik

View Profile

vala bas.....jbg znas nemam pametnija posla nego da se radujem kiku....oni su svoje lice pokazali i o tome ja necu da zborim vise!!

E statisticaru...ko te ne zna, skupo bi te platio!  Wink

@gorane
Imas pravo ali neka sale svodi na svoj racun a ne na tudj i jos u tom pogledu......

A ima i ona "narodna"...nauci da prihvatas sale na svoj racun!  Grin  Handshake

You hit me, we hit you!
July 29, 2010, 08:36:00 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

Ma Gagi nisu šale problem ,nego je to bilo omalovažavanje i bezobrazluk najgori a preko toga ne prelazim.

July 29, 2010, 08:54:14 AM
Share |
don_gagi
Bitange
Potpukovnik

View Profile

Ma druze ne pricam ja za "sale" tih koje si kikao-banovao, vec za moje sale na spinxov racun  Grin....ne sumnjam da su i razbijac i quaker pravili sranje cim ste svi dreknuli na njih, nisu dzabe popili ban, i ja apsolutno nemam nista protiv te vrste kaznjavanja, pogotovo kad vise ljudi posvedoci!  Kamo srece da se i main prebaci na original, sve bi ovo bila potpuno druga prica!

You hit me, we hit you!
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: