bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Auto Assign  (Read 1601 times)
August 22, 2010, 06:47:07 PM
Share |
coper
Guest

Re: Auto Assign

nista ae uplati pa da vidimo dal si jak na delu koliko na recima  Tease

August 22, 2010, 06:49:46 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

nista ae uplati pa da vidimo dal si jak na delu koliko na recima  Tease
ajde Smiley da ti uplatim Smiley da ne cmizdris ko zena Cheesy nego de je slani sto se ne javlja Cheesy

August 27, 2010, 01:24:18 AM
Share |
AlekSerbia
Guest

Od Auto Assign  ostao samo topic tongue ajmo string namestaj to vec jednom  Whip3

August 30, 2010, 12:44:24 AM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Od Auto Assign  ostao samo topic tongue ajmo string namestaj to vec jednom  Whip3

SredjenO!  happy

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
August 30, 2010, 12:49:25 AM
Share |
AlekSerbia
Guest

SredjenO!  happy
Svaka cast majstore  :hat

August 30, 2010, 05:24:27 PM
Share |
coper
Guest

napokon... svaka cast stringe.. nego dje je slani... dje je moje vreme Alek...

August 30, 2010, 05:26:30 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

napokon... svaka cast stringe.. nego dje je slani... dje je moje vreme Alek...
omg dosado Cheesy . prvi dodje dobijes tvoje vreme Smiley .. ok .. ok Smiley

August 31, 2010, 02:47:34 PM
Share |
don_gagi
Bitange
Potpukovnik

View Profile

SredjenO!  happy

Ne znam dal samo meni ne radi, al ja i dalje mogu da biram tim koji hocu, a i dalje primetim da bude cesto neravnoteza dok autobalance ne ucini svoje, sto ponekad ume da potraje!
I jedno pitanje kome ovde nije mesto...zasto ste izbacili matmatu sa main-a, pa to je jedna od najigranijih mapa?

You hit me, we hit you!
August 31, 2010, 03:00:17 PM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

SredjenO!  happy

Ne znam dal samo meni ne radi, al ja i dalje mogu da biram tim koji hocu, a i dalje primetim da bude cesto neravnoteza dok autobalance ne ucini svoje, sto ponekad ume da potraje!
I jedno pitanje kome ovde nije mesto...zasto ste izbacili matmatu sa main-a, pa to je jedna od najigranijih mapa?
To sam primetio, jer se opet pojavljuju timovi koji su prejaki(i to cesto).Btw meni radi auto

August 31, 2010, 03:07:53 PM
Share |
don_gagi
Bitange
Potpukovnik

View Profile

To sam primetio, jer se opet pojavljuju timovi koji su prejaki(i to cesto).Btw meni radi auto

Da se ne shvati pogresno, radi i meni auto, al ja koliko sam razumeo trebalo je da se izbaci mogucnost biranja timova,sto i dalje postoji, a da se ostavi samo autoassign, kako bi uvek bili izbalansirani timovi!

You hit me, we hit you!
August 31, 2010, 04:35:22 PM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

Da se ne shvati pogresno, radi i meni auto, al ja koliko sam razumeo trebalo je da se izbaci mogucnost biranja timova,sto i dalje postoji, a da se ostavi samo autoassign, kako bi uvek bili izbalansirani timovi!
Pa da, ja imam samo auto i spectate.Ja mislim da je nekima iskljucen download pa im ostalo staro da mogu da biraju.

August 31, 2010, 05:44:08 PM
Share |
AlekSerbia
Guest

Ne znam dal samo meni ne radi, al ja i dalje mogu da biram tim koji hocu
Gagi to se meni svaki dan desava ..ili je auto ili mogu da biram ..

STRING aj kad si ovo sredio daj ..i ubaci za lag nesto ..nemoguce je nekad igrat kad udju ljudi na server sa pingom od 100 i vise ..
a i ako postoji neko resenje  za ove sto udju pa pola sata  samo im stoje nikovi ne igraju .. pa nikad ne moze da se udje na server dok se ne pozove niko od bitangi da kika ..  Smiley

September 01, 2010, 07:32:55 AM
Share |
olo-sh
Kapetan
*

bjez'te sivi oblaci

View Profile Email

od kako je uveden AA nisam puno igrao ali kad god sam se konektovao ekipe su bile toliko neuravnotezene da je to bruka .
ne znam jeli AA namjesten da sve igrace koji se prvi put konektuju stavi samnom u tim ili sta? suicide
svge u svemu opet nekom magijom jedan tim je brutaslno jaci(sto prije i nije bila cesta pojava) icon_grrr
P.S. vratite matmatu
« Last Edit: September 01, 2010, 07:35:49 AM by olo-sh »

oces da te roknem
-nemoj brate mi smo ekiiiipa
SWICH
September 01, 2010, 05:53:46 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

od kako je uveden AA nisam puno igrao ali kad god sam se konektovao ekipe su bile toliko neuravnotezene da je to bruka .
ne znam jeli AA namjesten da sve igrace koji se prvi put konektuju stavi samnom u tim ili sta? suicide
svge u svemu opet nekom magijom jedan tim je brutaslno jaci(sto prije i nije bila cesta pojava) icon_grrr
P.S. vratite matmatu

Pa nije matmata ukinuta... hmmm...

A sto se tice auto-assign, kukala je ekipa da ga stavimo posto se pojave indijanci na serveru pa 5 minuta igraju u ekipi koja im se svidja a igra se tipa 8:13 ...jbg....

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
September 02, 2010, 11:18:22 AM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

Ne znam String,ali jel moze tako da se postavi auto da ga svi imamo da pri konekciji moras da skines taj fajl ili ne mozes uci na server.Ovako nema smisla jer neki imaju dok drugi ne i tako dobijas opet neravnopravne timove.
Postavio bi i SS ali mi ne dozvoljava evo sta pise The upload folder is full. Please try a smaller file and/or contact an administrator.A fotka je 480 kilobajta tako da nije do velicine fajla.

Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: