News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Noobzje

Started by stewzoR, July 22, 2010, 02:08:00 PM

Previous topic - Next topic

stewzoR

Eh da se zna samo da je onaj Noobzje sto je dolazio na servere JuRa,koji je banovan i na cb...cisto da se ljudi razuvere

STEK

Staljin

pa da,jos ja pitam Japeta za njega....................ma govnovalj balavi

jape

rekoh ti da haxa na publicu :) sa uacom low+

dexnsk

Hehhe oped Jura, jao kako ga ne smori.

stewzoR

Quote from: jape on July 22, 2010, 02:52:18 PM
rekoh ti da haxa na publicu :) sa uacom low+
Ahaha sto je najgore,kad ga zovem da igra cb,em je low- em mu se tresu ruke  :unsure ko da ima 70 godina

noobzje

evo da se ja javim da uredu je otkuco si me nema veze ja sam priznao pola njima da sam to ja,ali stewzore imas malo lazi ovdje to je da je low- na cb kako sam low uvek ispred tebe i tvojih belgijanaca tj uvjek medju 1-2 igramo 5v5 a ti zadnji kill nemos uhvatit tamo vamo..NEHAXAM VISHE nit ocu igro bi lijepo ako mogu na bitange sd ako dozvoli string da igram i wulle neka me prate..a stewzore sto se tice hax i toga poznat si po tome da se hvalis da imas buffalo brisi iz kompa to ko i ja..ja sam 6 mjeseci igrao bez haxa samo da dodjem na nesto pod nickom RADIO-DIJASPORA jel sam haxo prije..nadam se da cu dobit sansu da dokazem da nemam nista i da me pustite na miru malo da igram ??  :rofl

Spinx!!

Quote from: noobzje on July 22, 2010, 07:19:12 PM
evo da se ja javim da uredu je otkuco si me nema veze ja sam priznao pola njima da sam to ja,ali stewzore imas malo lazi ovdje to je da je low- na cb kako sam low uvek ispred tebe i tvojih belgijanaca tj uvjek medju 1-2 igramo 5v5 a ti zadnji kill nemos uhvatit tamo vamo..NEHAXAM VISHE nit ocu igro bi lijepo ako mogu na bitange sd ako dozvoli string da igram i wulle neka me prate..a stewzore sto se tice hax i toga poznat si po tome da se hvalis da imas buffalo brisi iz kompa to ko i ja..ja sam 6 mjeseci igrao bez haxa samo da dodjem na nesto pod nickom RADIO-DIJASPORA jel sam haxo prije..nadam se da cu dobit sansu da dokazem da nemam nista i da me pustite na miru malo da igram ??  :rofl

Evo od mene  :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:

Jednom haxor uvek haxor!!!!!
To ti je ono komplex nize vrednosti nista vise.......

stewzoR

Quote from: noobzje on July 22, 2010, 07:19:12 PM
:o
Da da imam x44 znas juro?...eh sta su kompleksi

noobzje

stewzore x44???sta ti sada opet lazes sta je to koji vrag???molim te pusti me na miru evropski playeru dosadni smaracu..spinx upravu si tako se kaze i nema sta razumije se ja cu lijepo dokazat na gjectu u Osijeku da znam igrat i bez haxa pa ce bit uredu jel moze??samo me pustite da se igram malo??lf spinx tvoji igraca pola haxa pa se suti isto..ja sada nehaxam pravi se zbrka :S

Spinx!!

Quote from: noobzje on July 22, 2010, 07:37:10 PM
stewzore x44???sta ti sada opet lazes sta je to koji vrag???molim te pusti me na miru evropski playeru dosadni smaracu..spinx upravu si tako se kaze i nema sta razumije se ja cu lijepo dokazat na gjectu u Osijeku da znam igrat i bez haxa pa ce bit uredu jel moze??samo me pustite da se igram malo??lf spinx tvoji igraca pola haxa pa se suti isto..ja sada nehaxam pravi se zbrka :S

inace vide se da nisi upucen...
ja sam ex clan la famiglia clana, inace jos malo pa godina kako sam sa mojim dragim bitangama......
a sto se famiglije tice da si citao iole forum video bi moje reci i moje ogorcenje prema pojedinim somovima iz tog klana.........
tako da brate molim te o tome mi nemoj samo pricati igrao si protiv mene par puta cak i 1 CB i sve je bilo jasno jos tada a sada??????
Sta vidis u tome? Sta zelis biti? NO1?
A ko je kakav? To ne znam ali ti kazem ako bog da da se u Srbi napravi neki jak turnir kao sto Croatia radi vedece se ko je ko!!!!

noobzje

spinx nisam upucen jel nisam igrao cod2 6 mjeseci i tako to nema veze ako bude kakav turnir lako meni javi pozovi doci cu i ja da dokazem da sam presto haxat ocu se zabavljat malo s vama neda mi se da me netko psuje stalno i tako to ! :stoner:

[TNT]AL PACiNO

samo jedno pitanje....jel ovaj jura bio onom SRB*** klanu ili tako nesto?

stewzoR

Quote from: AL Pacino on July 23, 2010, 03:31:53 AM
samo jedno pitanje....jel ovaj jura bio onom SRB*** klanu ili tako nesto?
da..

Staljin

sta ces igrat u Osijeku? To ti pusti kume sto ne varas,mene si ubio 10 puta iz sumnjive situacije,a fala bogu mogu prepoznat varalicu na 2930802938 km . Ban na sd-u za tebe!!!!!!!!!! Oš igrat protiv samnom u Osijeku?

stewzoR

Quote from: Staljin on July 23, 2010, 04:44:03 PM

sta ces igrat u Osijeku? To ti pusti kume sto ne varas,mene si ubio 10 puta iz sumnjive situacije,a fala bogu mogu prepoznat varalicu na 2930802938 km . Ban na sd-u za tebe!!!!!!!!!! Oš igrat protiv samnom u Osijeku?
Os igrat protiv samnom HAHAHAHAHA  :rofl  :super :yahoo

noobzje

:super hahahahahahahahaha protiv samnom   :D daj staljin nemoj me bannat sta si sada seljak gledaj kako igram string je imao mogucnosti da gleda kako igram !  :tease

stewzoR

Quote from: noobzje on July 23, 2010, 06:33:28 PM
:super hahahahahahahahaha protiv samnom   :D daj staljin nemoj me bannat sta si sada seljak gledaj kako igram string je imao mogucnosti da gleda kako igram !  :tease
Imam osecaj da se string smorio..

$tring

Quote from: noobzje on July 23, 2010, 06:33:28 PM

Aj redom...

1.Niko ne zeli da te gleda kako igras i da gubi vreme. (mozda neko i zeli, ali ga ja ne poznajem)

2.Vecina se ovde slaze da treba da dobijes ban, sto si i dobio.

3.Molim te, poseti stranicu http://www.gametracker.com/search/cod2/ .... videces da ovde ima preko 3000 COD2 servera. Nisu Bitange serveri jedini na planeti pa da moras tu da se igras. Nadji servere gde si pozeljan pa tamo uzivaj do mile volje. Ovde ocigledno iz xx razloga nisi pozeljan, pa je bez veze da se nameces ekipi po svaku cenu ako te ista ta ekipa ne zeli.

4.BB  :bye2

Staljin

dobro to protiv samnom je šala,a ako dodes u Osiijek,javi se da vidis da nisam seljak,nego DISKO BAJA  :thankyou

sn4k3

Treba dat covjeku sansu mozda ne haxsa..al kao sto JURA kaze brat mi je cika kure, nevjerujem puno u to...

SOLID

Quote from: Staljin on July 23, 2010, 04:44:03 PM

Staljo jel ja haxam? :D :D :D     :drinks2

ToTo

Stash

Quote from: Staljin on July 23, 2010, 07:16:04 PM
dobro to protiv samnom je šala,a ako dodes u Osiijek,javi se da vidis da nisam seljak,nego DISKO BAJA  :thankyou

Naоalost, intelgencija mnogih ljudi koji se ovdje prepiru nije dovoljno velika da shvati da se radi o šali, a ne o pravom lapsusu, tako da se nemoj trudit...

нao mi je što sam to na taj način morao reći, ali šta je, je...

Lider

DISKO BAJA  :D :D
Jedan od najorginalnijih nickova koje sam sreo. Sa tako dubokim znacenjem   :yes
;D ;D

Staljin

Quote from: Stash on July 23, 2010, 11:42:03 PM
Quote from: Staljin on July 23, 2010, 07:16:04 PM
dobro to protiv samnom je šala,a ako dodes u Osiijek,javi se da vidis da nisam seljak,nego DISKO BAJA  :thankyou

Naоalost, intelgencija mnogih ljudi koji se ovdje prepiru nije dovoljno velika da shvati da se radi o šali, a ne o pravom lapsusu, tako da se nemoj trudit...

нao mi je što sam to na taj način morao reći, ali šta je, je...
Stash,ne provociraj,i ja se ne prepirem,nego zajebavam,a o mojoj inteligenciji nemos govorit,jer me ne poznas,a ti Zmijo.....znas ti vec hahahaha

don_gagi

E Staljo, sam si sebe i svoju inteligenicju sad pokopao!  :o

Staljin

hahahaah izgleda da sam ja danas na tapeti,neka    :flag_of_truce

don_gagi

Heheh, bole te uvo, ti si i onako DISKO BAJA!  :rofl

Stash

Staljine, dobro ti je Gagi rekao, ne mogu vjerovat da na kraju ni ti mene UOPĆE nisi shvatio... mah... nema veze.. vidim da mi se uzaludno uopće uključivat u bilo kakav razgovor..

noobzje

Quote from: sn4k3 on July 23, 2010, 08:16:51 PM
Treba dat covjeku sansu mozda ne haxsa..al kao sto JURA kaze brat mi je cika kure, nevjerujem puno u to...

snake ma neka pusti ih hvala sto si malo stao na moju strani posto si ovako dok sam imao nick igrao duze s menom i vidio kako igram fail tamo vamo ma uostalom nema veze htjeo sam se druzit tako malo ponekad odigrat al kada nedaju netreba nisam da se svadjam to i vidite da se neprepirem tu s nikim ja shvacam svoju pogresku i sve znaci mozemo bit prijatelji ako se di sretnemo imate pice a pogotovo ti stek :)..pozdrav svima  :)

Luda Krava

Ne znam da li sam protiv tebe igrao sad war pre 5 minuta i zaista mi je zao sto nisam recordo da stavim demo ovde kakva jad i beda od haxora.Prvu mapu toujan dobijemo 16:4 i onda na burg povedemo 2:0 i odjednom vrlo bezobrazno haxanje nisu cak ni pokusali da prikriju nego vrlo ociti i bezobrazni prefire,smokeshot i sve ostalo sto ide uz hax.Inace 1 igrac iz protivnicke ekipe je nosio tag THEAM PHARD NOOBZJE a to si ti mali smradu Jura.Znas ko sam ja imali smo 1 mali sukob na TS-u i posle toga si letio iz clana zbog ociglednog haxa.Takve poput tebe bi trebalo naci pa malo  :vava mada bi mi verovatno bilo zao da te bijem posto si verovatno zakrzljao u razvoju kako fizicki tako i mentalno mada ti ne bi skodile batine cisto da se malo dovedes u red smradu mali retardirani.Izvinjavam se ostalima zbog recnika :)

stewzoR

Quote from: noobzje on July 25, 2010, 03:38:52 AM
Quote from: sn4k3 on July 23, 2010, 08:16:51 PM

snake ma neka pusti ih hvala sto si malo stao na moju strani posto si ovako dok sam imao nick igrao duze s menom i vidio kako igram fail tamo vamo ma uostalom nema veze htjeo sam se druzit tako malo ponekad odigrat al kada nedaju netreba nisam da se svadjam to i vidite da se neprepirem tu s nikim ja shvacam svoju pogresku i sve znaci mozemo bit prijatelji ako se di sretnemo imate pice a pogotovo ti stek :)..pozdrav svima  :)
Kao prvo to na slici nisi ti,onaj tamo nije cubz,niti ga ti znas,nemoj da fejkas ...ban si dobio sad cuti

noobzje

[/quote]
Kao prvo to na slici nisi ti,onaj tamo nije cubz,niti ga ti znas,nemoj da fejkas ...ban si dobio sad cuti
[/quote]

pa stewane si se osramotio malo prije kada te head isprdo i cubzye ?? ne znam ih igramo cb skupa idemo na lanove daj se pokopaj mali aaa ti ja nisam igrao protiv vas sta ti blejis ?? ima moj config blz mozda je imao nick malo kada igrate guid slikajte posto ja igram s 1 keyom stalno to je ovaj za clanbase..nemoj da smaras i vredjas ti lowaku jedan..okani me se a stewzore ti si takav debil ja nevjerujem svi te oce mlatit si klinac i regy oce da te bije pola sveta te ganja konjino nevaspitana..nateras me da te vredjam to sam ti mozes debil no liferski

stewzoR

Quote from: noobzje on July 25, 2010, 07:00:19 PM

[/quote]

pa stewane si se osramotio malo prije kada te head isprdo i cubzye ?? ne znam ih igramo cb skupa idemo na lanove daj se pokopaj mali aaa ti ja nisam igrao protiv vas sta ti blejis ?? ima moj config blz mozda je imao nick malo kada igrate guid slikajte posto ja igram s 1 keyom stalno to je ovaj za clanbase..nemoj da smaras i vredjas ti lowaku jedan..okani me se a stewzore ti si takav debil ja nevjerujem svi te oce mlatit si klinac i regy oce da te bije pola sveta te ganja konjino nevaspitana..nateras me da te vredjam to sam ti mozes debil no liferski
[/quote]
And look who's telling me?! Kevu bi ti prodao za e-Pointse

stewzoR

FO

[21:59] STEWZOR!: haha dude
[21:59] STEWZOR!: ur fanboi is spreading around that he's going on lan's with ya
[22:00] Head.: he is ?
[22:00] STEWZOR!: noobzje
[22:00] STEWZOR!: u know him right?
[22:01] Head.: he
[22:01] Head.: a bit
[22:01] Head.: for like a day or 2 :;p
[22:01] STEWZOR!: lol,congratz u earned new fanboi

noobzje

stewane opet fejkas aje se upucaj pls :))..mwa bye

Luda Krava

Kao sto rekoh decko je mentalno retardiran i omrzen od svih cim ima potrebu za ovakvim glupostima.Ovo je moj zadnji post u vezi tebe jer zaista nisi vredan nikakvog komentarisanja a kamoli bilo cega drugog i stoga  :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick: :icon_dick:

Darkman Ki-Ninja

quard1aN loves H.G.

A kraljewa xD ... Owaj jadni JuRa... Koji me dodao na xf, samo kako bi mi se hwalio nowim sluskama, prawda se ko lud... Niko ga ne slusa ^^
A Stewa jos jadniji... Hehehe :) Sta se rasprawljas sa njim... On je odawno DOWN ^^ zz :mahanje

stewzoR

quard1aN loves H.G.

Jedno pitanje, ako ko zna pls odgovor :)

Igrac Massa*3D se predstavlja kao slovenac, laze da je u acerbitas i ofirno haxa na pcw warovima  :yikes: Da li ko zna je li to JuRa, jer mi je Razbijac rekao da je on  :punk :stoner:

dexnsk

coper

gde je hax tu je jura, gde je jura eto i razbijaca... dokle vise ljudi da ove teme budu najposecenije na forumu, a povraca mi se od njih...  :icon_bad: vise te haxore, necu ni slovo H da vidim od njih vise  :diablo

ToTo

Neka, neka batice, ja bas volim kad je zivahno na forumu, samo da sve bude bez psovanja blize i dalje rodbine. Ajmo dajte jos koji post. Stek, aj ti lupi nesto  :super

STEK

Ma nemam ja sta da lupam...da lupam skuco bi ogradu u dvoristu...  :bye2
...btw a taj noobzje...koje taj lik? :unsure

ToTo

Zar je moguce da ga ne znas, pa ti znas sve igrace na nasim serverima? Ogradu u dvoristu  :rofl :rofl
Alat u sake lenstino, a ne za compom po ceo dan  :rofl

dexnsk

Quote from: STEK on September 05, 2010, 03:29:50 AM
Pa Jura (Cika Kure).

STEK

Quote from: dexnsk on September 05, 2010, 01:09:58 PM
Pa Jura (Cika Kure).
Jel to onaj sto je nasadio ono dvoje buntovnika!?
:bye2

ToTo

Razbijac, post ti je obrisan, a pri sledecem vredjanju, dobices ban ba forumu.

SOLID

Quote from: dexnsk on September 05, 2010, 01:09:58 PM
Pa Jura (Cika Kure).
Cika Kure  je Mali Jura?  :shok :shok :shok

stewzoR

STEK

javio se ovaj da mu dam priznanicu ;D

Team.iNfamous*DrDrift

Jura je cika kure  :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :|| :|| :||  .....

Cika kure je baja od 22 godine  i beba bi zakljucila po glasu!!!!

Jura je balavac..mozete da ga poslusate na radiju Dijaspora svako vece kako ke*a!!!

2 razlicita coveka....samo sam to hteo da pojasnim!!!

komara

Quote from: iNfamous-Clan.com | DRIFT on September 08, 2010, 01:18:58 AM
Jura je cika kure  :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :|| :|| :||  .....

Cika kure je baja od 22 godine  i beba bi zakljucila po glasu!!!!

Jura je balavac..mozete da ga poslusate na radiju Dijaspora svako vece kako ke*a!!!

2 razlicita coveka....samo sam to hteo da pojasnim!!!
Cika kuretovo pravo ime je mislim Danijel