bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Noobzje  (Read 2457 times)
July 23, 2010, 02:44:03 PM
Share |
Staljin
Bitange
General-lajtnant

View Profile
Re: Noobzje

stewzore x44???sta ti sada opet lazes sta je to koji vrag???molim te pusti me na miru evropski playeru dosadni smaracu..spinx upravu si tako se kaze i nema sta razumije se ja cu lijepo dokazat na gjectu u Osijeku da znam igrat i bez haxa pa ce bit uredu jel moze??samo me pustite da se igram malo??lf spinx tvoji igraca pola haxa pa se suti isto..ja sada nehaxam pravi se zbrka :S

sta ces igrat u Osijeku? To ti pusti kume sto ne varas,mene si ubio 10 puta iz sumnjive situacije,a fala bogu mogu prepoznat varalicu na 2930802938 km . Ban na sd-u za tebe!!!!!!!!!! Oš igrat protiv samnom u Osijeku?
« Last Edit: July 23, 2010, 02:46:49 PM by Staljin »

July 23, 2010, 04:03:29 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

stewzore x44???sta ti sada opet lazes sta je to koji vrag???molim te pusti me na miru evropski playeru dosadni smaracu..spinx upravu si tako se kaze i nema sta razumije se ja cu lijepo dokazat na gjectu u Osijeku da znam igrat i bez haxa pa ce bit uredu jel moze??samo me pustite da se igram malo??lf spinx tvoji igraca pola haxa pa se suti isto..ja sada nehaxam pravi se zbrka :S

sta ces igrat u Osijeku? To ti pusti kume sto ne varas,mene si ubio 10 puta iz sumnjive situacije,a fala bogu mogu prepoznat varalicu na 2930802938 km . Ban na sd-u za tebe!!!!!!!!!! Oš igrat protiv samnom u Osijeku?
Os igrat protiv samnom HAHAHAHAHA  rofl  Super yahoo

just guD
July 23, 2010, 04:33:28 PM
Share |
noobzje
Vojnik
*

View Profile Email

Super hahahahahahahahaha protiv samnom   Cheesy daj staljin nemoj me bannat sta si sada seljak gledaj kako igram string je imao mogucnosti da gleda kako igram !  Tease

July 23, 2010, 05:02:43 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

Super hahahahahahahahaha protiv samnom   Cheesy daj staljin nemoj me bannat sta si sada seljak gledaj kako igram string je imao mogucnosti da gleda kako igram !  Tease
Imam osecaj da se string smorio..

just guD
July 23, 2010, 05:06:03 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Aj redom...

1.Niko ne zeli da te gleda kako igras i da gubi vreme. (mozda neko i zeli, ali ga ja ne poznajem)

2.Vecina se ovde slaze da treba da dobijes ban, sto si i dobio.

3.Molim te, poseti stranicu http://www.gametracker.com/search/cod2/ .... videces da ovde ima preko 3000 COD2 servera. Nisu Bitange serveri jedini na planeti pa da moras tu da se igras. Nadji servere gde si pozeljan pa tamo uzivaj do mile volje. Ovde ocigledno iz xx razloga nisi pozeljan, pa je bez veze da se nameces ekipi po svaku cenu ako te ista ta ekipa ne zeli.

4.BB  bye2

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
July 23, 2010, 05:16:04 PM
Share |
Staljin
Bitange
General-lajtnant

View Profile

dobro to protiv samnom je šala,a ako dodes u Osiijek,javi se da vidis da nisam seljak,nego DISKO BAJA  Thank you

July 23, 2010, 06:16:51 PM
Share |
sn4k3
Vojnik
*

View Profile

Treba dat covjeku sansu mozda ne haxsa..al kao sto JURA kaze brat mi je cika kure, nevjerujem puno u to...

July 23, 2010, 07:33:11 PM
Share |
SOLID
General armije

View Profile Email

Staljo jel ja haxam? Cheesy Cheesy Cheesy     drinks

BOG JE IZMISLIO PIJANCE DA RUŽNE ŽENE NE OSTAJU SAME
July 23, 2010, 09:18:41 PM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

DISKO BAJA  rofl rofl rofl

July 23, 2010, 09:42:03 PM
Share |
Stash
Poručnik

Of course it's all luck.

View Profile

dobro to protiv samnom je šala,a ako dodes u Osiijek,javi se da vidis da nisam seljak,nego DISKO BAJA  Thank you

Nažalost, intelgencija mnogih ljudi koji se ovdje prepiru nije dovoljno velika da shvati da se radi o šali, a ne o pravom lapsusu, tako da se nemoj trudit...

Žao mi je što sam to na taj način morao reći, ali šta je, je...

Veliki balun.
July 23, 2010, 10:08:21 PM
Share |
Lider
General armije

View Profile

DISKO BAJA  Cheesy Cheesy
Jedan od najorginalnijih nickova koje sam sreo. Sa tako dubokim znacenjem   Yes
 Grin Grin

I ja bih da imam neki svoj potpis, ali suvise sam glup da bih nesto smislio
July 24, 2010, 12:09:18 PM
Share |
Staljin
Bitange
General-lajtnant

View Profile

dobro to protiv samnom je šala,a ako dodes u Osiijek,javi se da vidis da nisam seljak,nego DISKO BAJA  Thank you

Nažalost, intelgencija mnogih ljudi koji se ovdje prepiru nije dovoljno velika da shvati da se radi o šali, a ne o pravom lapsusu, tako da se nemoj trudit...

Žao mi je što sam to na taj način morao reći, ali šta je, je...
 Stash,ne provociraj,i ja se ne prepirem,nego zajebavam,a o mojoj inteligenciji nemos govorit,jer me ne poznas,a ti Zmijo.....znas ti vec hahahaha

« Last Edit: July 24, 2010, 12:12:10 PM by Staljin »

July 24, 2010, 12:31:06 PM
Share |
don_gagi
Bitange
Potpukovnik

View Profile

E Staljo, sam si sebe i svoju inteligenicju sad pokopao!  Shocked

You hit me, we hit you!
July 24, 2010, 12:47:39 PM
Share |