bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Noobzje  (Read 2452 times)
July 22, 2010, 12:08:00 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email
Noobzje

Eh da se zna samo da je onaj Noobzje sto je dolazio na servere JuRa,koji je banovan i na cb...cisto da se ljudi razuvere

just guD
July 22, 2010, 12:30:00 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email
Re: Noobzje

http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3056619&suspend=1

Jel to taj JuRa!? Whip3

July 22, 2010, 12:32:46 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

Da

just guD
July 22, 2010, 12:46:51 PM
Share |
Staljin
Bitange
General-lajtnant

View Profile

pa da,jos ja pitam Japeta za njega....................ma govnovalj balavi
« Last Edit: July 22, 2010, 12:49:15 PM by Staljin »

July 22, 2010, 12:52:18 PM
Share |
jape
Bitange
Pukovnik

View Profile

rekoh ti da haxa na publicu Smiley sa uacom low+

July 22, 2010, 01:24:56 PM
Share |
dexnsk
Reprezentativac
General-pukovnik
*

View Profile

Hehhe oped Jura, jao kako ga ne smori.

July 22, 2010, 02:24:17 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

rekoh ti da haxa na publicu Smiley sa uacom low+
Ahaha sto je najgore,kad ga zovem da igra cb,em je low- em mu se tresu ruke  Unsure ko da ima 70 godina

just guD
July 22, 2010, 05:19:12 PM
Share |
noobzje
Vojnik
*

View Profile Email

evo da se ja javim da uredu je otkuco si me nema veze ja sam priznao pola njima da sam to ja,ali stewzore imas malo lazi ovdje to je da je low- na cb kako sam low uvek ispred tebe i tvojih belgijanaca tj uvjek medju 1-2 igramo 5v5 a ti zadnji kill nemos uhvatit tamo vamo..NEHAXAM VISHE nit ocu igro bi lijepo ako mogu na bitange sd ako dozvoli string da igram i wulle neka me prate..a stewzore sto se tice hax i toga poznat si po tome da se hvalis da imas buffalo brisi iz kompa to ko i ja..ja sam 6 mjeseci igrao bez haxa samo da dodjem na nesto pod nickom RADIO-DIJASPORA jel sam haxo prije..nadam se da cu dobit sansu da dokazem da nemam nista i da me pustite na miru malo da igram ??  rofl

July 22, 2010, 05:22:40 PM
Share |
Spinx!!
Guest

evo da se ja javim da uredu je otkuco si me nema veze ja sam priznao pola njima da sam to ja,ali stewzore imas malo lazi ovdje to je da je low- na cb kako sam low uvek ispred tebe i tvojih belgijanaca tj uvjek medju 1-2 igramo 5v5 a ti zadnji kill nemos uhvatit tamo vamo..NEHAXAM VISHE nit ocu igro bi lijepo ako mogu na bitange sd ako dozvoli string da igram i wulle neka me prate..a stewzore sto se tice hax i toga poznat si po tome da se hvalis da imas buffalo brisi iz kompa to ko i ja..ja sam 6 mjeseci igrao bez haxa samo da dodjem na nesto pod nickom RADIO-DIJASPORA jel sam haxo prije..nadam se da cu dobit sansu da dokazem da nemam nista i da me pustite na miru malo da igram ??  rofl

Evo od mene  icon_dick icon_dick icon_dick icon_dick

Jednom haxor uvek haxor!!!!!
To ti je ono komplex nize vrednosti nista vise.......

July 22, 2010, 05:33:56 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

Shocked
Da da imam x44 znas juro?...eh sta su kompleksi

just guD
July 22, 2010, 05:37:10 PM
Share |
noobzje
Vojnik
*

View Profile Email

stewzore x44???sta ti sada opet lazes sta je to koji vrag???molim te pusti me na miru evropski playeru dosadni smaracu..spinx upravu si tako se kaze i nema sta razumije se ja cu lijepo dokazat na gjectu u Osijeku da znam igrat i bez haxa pa ce bit uredu jel moze??samo me pustite da se igram malo??lf spinx tvoji igraca pola haxa pa se suti isto..ja sada nehaxam pravi se zbrka :S

July 22, 2010, 05:43:10 PM
Share |
Spinx!!
Guest

stewzore x44???sta ti sada opet lazes sta je to koji vrag???molim te pusti me na miru evropski playeru dosadni smaracu..spinx upravu si tako se kaze i nema sta razumije se ja cu lijepo dokazat na gjectu u Osijeku da znam igrat i bez haxa pa ce bit uredu jel moze??samo me pustite da se igram malo??lf spinx tvoji igraca pola haxa pa se suti isto..ja sada nehaxam pravi se zbrka :S

inace vide se da nisi upucen...
ja sam ex clan la famiglia clana, inace jos malo pa godina kako sam sa mojim dragim bitangama......
a sto se famiglije tice da si citao iole forum video bi moje reci i moje ogorcenje prema pojedinim somovima iz tog klana.........
tako da brate molim te o tome mi nemoj samo pricati igrao si protiv mene par puta cak i 1 CB i sve je bilo jasno jos tada a sada??????
Sta vidis u tome? Sta zelis biti? NO1?
A ko je kakav? To ne znam ali ti kazem ako bog da da se u Srbi napravi neki jak turnir kao sto Croatia radi vedece se ko je ko!!!!

July 22, 2010, 10:15:25 PM
Share |
noobzje
Vojnik
*

View Profile Email

spinx nisam upucen jel nisam igrao cod2 6 mjeseci i tako to nema veze ako bude kakav turnir lako meni javi pozovi doci cu i ja da dokazem da sam presto haxat ocu se zabavljat malo s vama neda mi se da me netko psuje stalno i tako to ! Stoner

July 23, 2010, 01:31:53 AM
Share |
[TNT]AL PACiNO
Poručnik

Sta mozes danas,ne ostavljaj za sutra.

View Profile

samo jedno pitanje....jel ovaj jura bio onom SRB*** klanu ili tako nesto?

Sta mozes danas,ne ostavljaj za sutra.
July 23, 2010, 02:48:16 AM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

samo jedno pitanje....jel ovaj jura bio onom SRB*** klanu ili tako nesto?
da..

just guD
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: