News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Novi LAN WAR ?

Started by Grande S, June 17, 2010, 10:44:59 AM

Previous topic - Next topic

Grande S

Pozdrav Bitange...  :handshake:

Mi smo slobodni u nedelju,pa ako ste konsolidovali redove mogli bi da organizujemo neko  :whip3:  !?

Al ovog puta gledajte da dovedete najbolju ekipu poshto mi u buduce verovatno necemo moci da igramo jer nam jedan chlan ide u inostranstvo da radi...

$tring

Mislim da ce nas biti, al javljam da potvrdim! :)

kordoba

Nemojte do 20h da se iscrpite previse... Da ostane po neko da odigra i sa nama amaterima dve, tri partije kasnije...

$tring

Nazalost, nema nas za LAN ove nedelje.....  :sorry

Citadel of Pain

Moоda se i skupimo, dva igraca nam jos nisu sigurna.

Javimo vam oko 13-14h kada saznamo, pa ako vam ne bude cimanje da ipak doletite do NS-a.

PICAj3La

Ja bih dosla!!
ajde javite mi samo please da li se igra ili ne. da znam kad da krenem iz BG-a..
al igram 100%

PICAj3La

ljudi ajde please javite mi na mob.. da li se igra ili ne..

ja sam jos uvek u bgu .. idem do grada pa cu jbg da se sjurim za ns.. jer ne znam kakvo je stanje.. za svaki slucaj .. bicu u nsu do 17h.. samo mi jaite na mob da znadem:)

Grande S

Bitange kad cemo da pripucamo !?

SALTSTONE

PICAj3La

nasha petorka je spremna za nedelju! 27. Jun!

tako da znate, javite nekome ciji broj imate, samo da potvrdite je l dolazite.. ili ostavite ovde postic:)

Grande S

Ne mozhemo da dozovemo Banu...kad se on javi javljamo i vama...

$tring

Quote from: Grande S on June 26, 2010, 08:33:56 PM
Ne mozhemo da dozovemo Banu...kad se on javi javljamo i vama...

Javite cim budete znali... :)

Grande S

E momci i Picajzlo...ne mozhemo igrati danas,fali nam igrach... :facepalm:

Citadel of Pain

Ok, sledeće nedelje se dogovaramo...

Ovaj put ste izbegli  :diablo

:P

PICAj3La

SALTSTONE

$tring

Predosetili su da danas imamo beton ekipu, pa su odustali....   :whistling  .... Salu na stranu, sledece nedelje ako vas bude - tu smo. Bilo bi lepo da se recimo o igraonici dogovorimo u petak pa cisto da znamo da li igramo u nedelju ili ne....

Pozdrav do sledece nedelje.........

Grande S

Jbg momci i Picajzlo,chovek slavi cerki rodjendan,ne mozhe da igra...
A shto se tiche vashe ekipe,ne sumnjamo mi da cete vi i sledece nedelje imati "beton" ekipu ipak je vash ugled u pitanju...
U toku sledece nedelje se dogovaramo i igramo sigurno!!!
Vezhbajte josh malo...

$tring

Quote from: Grande S on June 27, 2010, 05:09:54 PM
Jbg momci i Picajzlo,chovek slavi cerki rodjendan,ne mozhe da igra...
A shto se tiche vashe ekipe,ne sumnjamo mi da cete vi i sledece nedelje imati "beton" ekipu ipak je vash ugled u pitanju...
U toku sledece nedelje se dogovaramo i igramo sigurno!!!
Vezhbajte josh malo...

:) Hajde planirajte onda sledecu nedelju.........  :mafia

Grande S

Momci i Picajzlo,mi sigurno mozhemo da igramo u nedelju...tako da eo vam broj igraonice pa zakazhite,da pochnemo u 17-18h...
0216613477...
Javite shta se deshava...

$tring

Quote from: Grande S on June 28, 2010, 10:37:56 PM
Momci i Picajzlo,mi sigurno mozhemo da igramo u nedelju...tako da eo vam broj igraonice pa zakazhite,da pochnemo u 17-18h...
0216613477...
Javite shta se deshava...

Hajde mi posalji svoj mobilni private...

Grande S

SALTSTONE

Quote from: Grande S on July 01, 2010, 05:03:57 PM
Jel pucamo u nedelju?

Jel mozete nekako sada u utorak ??? Dolaze nam neke bitange iz provincije pa reko da vas malo isprasimo  :whistling

Grande S

Jbg Bitange,ne mozhemo u utorak,ja sam u Bg,Raz verovatno radi...
Jedino u nedelju...ili organizujte te provincijalce za vikend,tad sigurno mozhemo...

SALTSTONE

Quote from: Grande S on July 02, 2010, 01:05:13 PM
Jbg Bitange,ne mozhemo u utorak,ja sam u Bg,Raz verovatno radi...
Jedino u nedelju...ili organizujte te provincijalce za vikend,tad sigurno mozhemo...

Ma nije frka bacicemo mi izmedju sebe onda ...... aj videcemo za nedelju.....dogovoricemo se u toku sledece nedelje....[ pozz ]

SALTSTONE

.....dogovoricemo se u toku sledece nedelje....[ pozz ]
[/quote]

Ovo je nazalost deo recenice koji je napravio konfuziju....izvinjavam se kako svojoj ekipi tako i Dragonima, NARAVNO NISAM MISLIO NA SLEDECU NEDELJU, a pri tom nisam ni znao u kom sam danu, jer kada covek ne radi kao ja, pocinje da gubi pojam o vremenu.... :||
Preispitujem sebe i zakljucujem, da me je pored vremenske dezorjentacije, malo  zbunio i  Zver koji mi je javio da dolaze on i Jape u utorak, pa kao da vidimo sa Dragonima ili kime vec da organizujemo LAN....
 U buduce me necete vidjati kako polemisem u ovom delu foruma kako opet ne bih zasrao....jos jednom veliko izvinjenje svima koje sam lisio LAN-a .... :stoner: