Nove/stare mape - malo za promenu

Started by $tring, June 18, 2010, 02:34:15 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Male izmene na MAIN serveru...

Izbaceni : Stalingrad,Farmhouse
Ubacen : Harbor

:flag_of_truce

Mozda ubacimo jos neku novu mapu, samo da je iskopamo... :)

Eskimko

svaka cas sto si izbacio farmhouse, a harbor ce testiramo

ToTo

Mustang.

Shaggy

Quote from: string on June 18, 2010, 02:34:15 PM
Male izmene na MAIN serveru...

Izbaceni : Stalingrad,Farmhouse
Ubacen : Harbor

:flag_of_truce

Mozda ubacimo jos neku novu mapu, samo da je iskopamo... :)

mozda je bolje da si izbacio umesto staljingrada onaj caen :)))
mislim da ce se vecina sloziti..
staljingrad i nije toliko losa mapa...sta znam

farmhouse je uzas.. mapa za tragedije :D :D :D
bash me zanima...kako bi se ljudi snasli na onoj mapi brecourt :D kad ima 24+ ljudi na serv ^^
i sto me vise zanima...kuda mi mykel rashao ......sve njive...i cistina :D ....malo rusevina..i koji kanal...no ne bi se lako provlacio ^^
d
Moscow...je pre bila ..sta znam onako nije losa mapa...pregledna je sa dosta ok spotova...imas 3 rotacije za flag ..itd

toliko :)  :yahoo :tease

$tring

Izbacen je i Trainstation (CAEN), to sam zaboravio da napisem.... Naravno, ja bi te mape vratio posle nekog vremena... kao i staru dobri Eindhoven.... No, neka ide map rotate ovako malo...

ToTo

Ja bi vratio onu rusku, ne znam kako se zove, ima neki trg u sredini.

Eskimko

Quote from: ToTo on June 22, 2010, 05:02:58 PM
Moscow

$tring

Quote from: ToTo on June 22, 2010, 05:02:58 PM

Ma ekipa ne voli tu mapu... vidi... sto se mene tice ja bi igrao svih 16 mapa... pa i livadu... :D .... Sve po redu... ali i sami znate da ekipa voli 3 mape u COD-u... :)

AlekSerbia

olo-sh

svaka cast za izbacivanje stekerskih mapa ali staljingrad se znao dobro zakuhati a i cini mi se da je to rijtka mapa gdje je izbalansiran teren da ppsh nije skroz nadmocanal aj jbg
p.s. fulo sam sa postom na drugoj temi jbg nisam vidio al sta je tu je samo nek vise nema farme :punk

komara

Ja cu ponovo da postavim ovaj post jer je mapa odlicna za CTF u sta se i Spinx uverio posto je igrao na njoj,pa cika Gorane pogledaj i daj ocenu.

Ova je manja mapa malo veca od Tobruka,ali mislim da bi bila dobra za CTF-Delta mission

http://www.codutility.com/index.php?file=Download&op=description&dl_id=4027

Evo fotke (na fazon BURGUNDY)

komara

Da nastavim predhodni post evo jos fotki

tomi11

ja bi stavio 5 mapi max 6 ako pridodam decoy. zasto?

1.na burg i toujane server se uvijek puni,a jos bitnije nikad se ne prazni na tim mapama

2.carentan,danwille,matamata -posjecenost servera na tim mapama je ok ali vec slabija nego na burgu i toujanu

3.decoy-ok posjecenost

4.e sad sve ostale mape koje se vrte , caen,neka ruska mapa,farma itd, da ne nabrajam dalje u 90 posto slucajeva sever od 24 covjeka pretvaraju u roku 3 minute u server od 10 ljudi.e sad mozemo mi tu davat prijedloge ,mogu se cak i izglasat te mape da se igraju al cinjenica je da sve te mape sjebavaju server do bola.i zato ja predlazem da se na main ostavi max 6 mapi sa sto cescom rotacijom toujana i burga ,a sve ostale mape nek idu na garazu.fala bogu imate tu i extreme server i mapi koliko vam dusa oce i slobodno tamo mozete istrazivat cari novih mapi

[WC]=MaN UtD FaN=

Quote from: tomi11 on July 12, 2010, 02:35:35 PM
ja bi stavio 5 mapi max 6 ako pridodam decoy. zasto?

1.na burg i toujane server se uvijek puni,a jos bitnije nikad se ne prazni na tim mapama

2.carentan,danwille,matamata -posjecenost servera na tim mapama je ok ali vec slabija nego na burgu i toujanu

3.decoy-ok posjecenost

4.e sad sve ostale mape koje se vrte , caen,neka ruska mapa,farma itd, da ne nabrajam dalje u 90 posto slucajeva sever od 24 covjeka pretvaraju u roku 3 minute u server od 10 ljudi.e sad mozemo mi tu davat prijedloge ,mogu se cak i izglasat te mape da se igraju al cinjenica je da sve te mape sjebavaju server do bola.i zato ja predlazem da se na main ostavi max 6 mapi sa sto cescom rotacijom toujana i burga ,a sve ostale mape nek idu na garazu.fala bogu imate tu i extreme server i mapi koliko vam dusa oce i slobodno tamo mozete istrazivat cari novih mapi
Tomi potpuno se slazem sa tobom,sto se tice ovih mapa tipa caen,breakout,neke ruske mape npr harbor,posebno kod nje server se u 95% slucajeva isprazni sa 24 igraca na max 5-10.nisu to lose mape,ali jbg sto da tu stoje,kad ih niko ne igra,bolje uzeti  7-8 mapa ( toujane,car,burg,dawn,mat itd..) i tako bi server verovatno bio pun do kasnih vecernjih sati..

komara

Ma i ja se slazem oko izbacivanja pojedinih mapa,ali je napisao da bi mozda ubacio neke nove mape pa sam dao svoj predlog za Delta mission jer mapa je na fazon Burgundy i nije stekerska.

[WC]=MaN UtD FaN=

Ljudi jednostavno moram da pitam-gde je matmata???? po meni,a mislim da ce se i ostali sloziti sa mnom,to je jedna od boljih mapa u cod 2

jockerija

Quote from: MaN UtD FaN on August 12, 2010, 08:43:53 PM
Ljudi jednostavno moram da pitam-gde je matmata???? po meni,a mislim da ce se i ostali sloziti sa mnom,to je jedna od boljih mapa u cod 2
tu se moram slozit s manom ;) al railyard ?! daj moliom vas, kad je god ta mapa na sa servera izide barem polovica igraca  :doc