Predlazem da se i na mainu, kao na garazi, uvede samo auto assign za ulazak u igru, a razlog je sledeci. Danas popodne udjem na main, i vidim da je skoro cela ekipa iz Prijedora, u istom timu. Sacekam drugu mapu, a oni opet skoro svi u isti tim. Lepo ih upozorim, da ne mogu igrati u istom timu ceo klan, i kidati protivnicku ekipu, jer nije fer da uigran klan, na public serveru, igra protiv sarolike ekipe. Ako hoce da igraju zajedno, neka nadju war. Dam im minut da se izmesaju,a onda je bilo malo uvreda, sto me nije nimalo iznenadilo. Onda mi exit(to je onaj sto je imao skripte) pretio kako ce mi String i Spinx oduzeti rcon

jer sam ih sve kiko sa servera. Da sam u pravu bilo mi je jasno, kad su ljudi, koji su u to vreme igrali na mainu, poceli pisati ˝bravo toto˝. Secate se, imali smo vec ovu situaciju sa jednim klanom ranije. Posledica moze da bude, da se server isprazni, jer niko nije dosao da ga siluju, vec da se igra. Takodje ovo bi sprecilo, da neko stalno igra na jednoj strani, pa nam iskacu one poruke stalno. Dakle, sta mislite o predlogu?