News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Tornado kod Sombora

Started by $tring, May 15, 2010, 02:15:04 AM

Previous topic - Next topic

$tring

STEK

da da...sve je spremnio za 2012...

Mustang.

STEK

Mustang.

Quote from: STEK on May 15, 2010, 12:48:19 PM
Quote from: Mustang. on May 15, 2010, 09:43:32 AM
Quote from: STEK on May 15, 2010, 02:42:50 AM
da da...sve je spremnio za 2012...
:rofl  :rofl

ne kuzim...sa je smesno!? :o

Smiješno je kako ljudi vjeruju u smak svijeta 2012., bilo je 2000, pa 2010, pa su kao pogrješili u izračunu. Meni je to smiješno  :ok2

ToTo

Masteru tornado nista ne bi uradio, pa ima covek preko sto kila  :rofl :rofl :rofl :rofl

Stash

Te gluposti s predviđanjima kraja svijeta su sve bila sranja, pravo predviđanje, koje su Maje predvidile je 2012... inače stvarno ne vjerujem u sranja nikakva, i sve te pizdarije ljude preteоno izmišljaju zbog para, paоnje itd... ali ljudi moji, pa kada je tu kod nas na balkanu bilo tornada? Razmislite malo... pa ovo nije više pijavica, kakve znaju bit na jadranu (preteоno Dubrovnik), a i to je baš na pučini, a ne na kpnu... Kinu svakih tjedan dana novi potres udari.. koliko poginulih... stvarno je puno elementarnih nepogoda u zadnje vrjieme koje čovjeka potaknu da razmisli malo što se to stvarno događa, i moоda nam je 2012. stvarno zadnje što ćemo doоivit... više NE vjerujem u tu 2012. nego što vjerujem, ali kao što sam rekao, čovjek se zapita stvarno...

dexnsk

Ma smak sveta je vec sad. Sta ce ti veci smak sveta od ove retardirane ekonomsle krize...

DiDaN

ako bude smak sveta 2012-te ja pakujem kofere i odo kod brata u Nemacku  :happy

Darko

Bilo je i ranije tornada kod nas, retko ali je bilo. Vecinom su male jacine i kratkotrajni a i ovo je sad doba kada svaki drugi covek ima kameru na telefonu pa se ovakve vesti brze sire , inace poslednji zabelezeni tornado na ovim prostorima je bio pre 9-10 godina negde na granici Srbije i Madjarske, a najjaci tornado koji je pogodio ove krajeve se pojavio pre nekih 25-30 godina  ako se dobro secam na Staroj Planini, koji je pocupao svo drvece i rastinje na prostoru sirine oko 50 metara i duzine oko 400 metara. Inace nema pravila gde ce se pojaviti tornado, moguce je bukvalno na svakom delu planete, osim sto se negde javlja cesce i jaceg intenziteta a negde redje i slabijeg intenziteta.

U svakom slucaju, bice skoro propast sveta...

DiDaN

Quote from: Darko on May 17, 2010, 05:14:13 PM

znaci svi u Nemacku  :o

zlenzlla

Quote from: DiDaN on May 16, 2010, 11:26:51 PM
ako bude smak sveta 2012-te ja pakujem kofere i odo kod brata u Nemacku  :happy

Mogu li i ja?  :spiteful

lyudmila pavlichenko

Quote from: DiDaN on May 17, 2010, 06:06:45 PM

ajoj, meni istekao pasos  :rofl

STEK

Quote from: lyudmila pavlichenko on May 18, 2010, 02:09:03 PM
Quote from: DiDaN on May 17, 2010, 06:06:45 PM

ajoj, meni istekao pasos  :rofl
ja cu kod komsija .. "Bulgaria"! :handshake:

Darkman Ki-Ninja

Rumunija-Kikinda-20 km  :rnr

Mustang.

Eh, kako uvijek balkan kaska za svijetom i tornado je napredovao  :D

http://www.break.com/usercontent/2010/6/8/fire-tornado-1855670