AIMBOT ! na mixu

Started by miloslur, May 22, 2010, 10:04:58 PM

Previous topic - Next topic

miloslur

KLJUKICA AIMBOT na mix serveru i niko nista ne preduzima.....Ptetpostavljam da je i ovaj moj post br1 uzaludan posto lik igra skoro pola sata sa ukljucenim AIMom u svakoj mapi.....

$tring

Quote from: miloslur on May 22, 2010, 10:04:58 PM
KLJUKICA AIMBOT na mix serveru i niko nista ne preduzima.....Ptetpostavljam da je i ovaj moj post br1 uzaludan posto lik igra skoro pola sata sa ukljucenim AIMom u svakoj mapi.....

Hvala na obavestenju... Bitange slabo zalaze na MIX ali cemo zato starosedeocima nasih servera rado dati RCON...  To ne znaci da treba mali milion ljudi da se javi za rcon, nego cemo po sopstvenom nahodjenju dati rcon.

Eskimko

Ja se dobrovoljno javljam   :clapping

sniper elite

Ja mislim da rcon treba da date onome redovn rajan tako se potpisuje 24h je na mix serveru, i on je stari covek nije neki klinac ili onom |RTN|K e n n y  :D

SALTSTONE

Quote from: $carFace on May 23, 2010, 10:15:54 PM
Ja mislim da rcon treba da date onome redovn rajan tako se potpisuje 24h je na mix serveru, i on je stari covek nije neki klinac ili onom |RTN|K e n n y  :D

Sa Kenny-jima smo imali posla bas oko hacka .....dobro ga se secam.....niposto njemu  :stoner:

Lun

Redov Rajan jeste stariji, lično ga znam, ali sam i pored toga u više navrata padao u iskušenje da ga izbacim sa servera zbog vređanja dok sam imao rcon.

Kenny?

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

sniper elite

Pa to su mi neki poznati likovi sa MIX-a, rajan bi se malo uozbiljio.Ne bi vredjao, cak mozda bi se pravio vazan jer ima rcon :D  :D

Darkman Ki-Ninja

Quote from: SALTSTONE on May 25, 2010, 06:49:39 PM
Quote from: $carFace on May 23, 2010, 10:15:54 PM

Sa Kenny-jima smo imali posla bas oko hacka .....dobro ga se secam.....niposto njemu  :stoner:
Imao sam ja SS kakoga je zbog CodeHooka...  :shutup: