bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Bitange da li je moguce?!  (Read 1350 times)
May 14, 2010, 05:01:14 PM
Share |
sniper elite
Guest

Bitange da li je moguce?!

O moj Boze!Posto vidim da niko nista ne preduzima u vezi onog human CRUZA moram da ostvorim novi topic.Danas su tu bitange njemu je

ping iznad 100 decko/covek laga ubija.Bitange nista ne preduzimaju tu su bili Saltstone i muerte.Bio sam uporan da ga kickaju ali nista.

U jednom trenutku sam napisao ''Bitange da li smete da kickate humanog'' niko nista nije odgovara, da bi muerte meni rekao da imam aim

pa mi humani smeta ne mogu da ga ubijem!I humani je rekao na moj predhodni odgovor ''ne smeju da me kikaju''. Ja sad nista ne

razumem jel humani vas idol i za njega pravila ne postoje kao za nas ili sta se desava  ne razumem

A muerte sto je rekao da imam aim neka dokaze pa mozda i poverujem !!!  Rant2

I nisam bio jedini koji se zalio na humana!!!!! Tvrdio je da nelaga ali ja nisam budala da ne znam sta se desava sa njim
« Last Edit: May 14, 2010, 05:05:39 PM by $carFace »

May 14, 2010, 05:33:09 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email
Re: Bitange da li je moguce?!

de ono smorili ste do zla boga..... Whip3

May 14, 2010, 05:36:10 PM
Share |
sniper elite
Guest

Stek ako nemas nista pametno da kazes bolje nista nemoj ni pisati  Smoke , ja samo zelim komentare bitangi

May 14, 2010, 06:15:06 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

Stek ako nemas nista pametno da kazes bolje nista nemoj ni pisati  Smoke , ja samo zelim komentare bitangi
De ono prozvao te muerte haxorom...odma ti se digla kita...jednostavno iskuliraj humanog i to je to...laga covek pa to ti je...mislim imate nocu kosmare ili sta vec! Shutup

May 14, 2010, 06:19:54 PM
Share |
sniper elite
Guest

Stek ako nemas nista pametno da kazes bolje nista nemoj ni pisati  Smoke , ja samo zelim komentare bitangi
De ono prozvao te muerte haxorom...odma ti se digla kita...jednostavno iskuliraj humanog i to je to...laga covek pa to ti je...mislim imate nocu kosmare ili sta vec! Shutup

Da laga na kurac mi se penje.Kad on pored bitangi kaze da ne sme da ga kick, a bitange mrtve ladne bole njih dupe sta se zbiva sa cruzom
sto znaci da se poznaju medjusobno i da je humanom na bitangama dozvoljeno da nas zajebavaju.Da je se mini desio toliki lag, uf covece ja bi vec bio banovan sa svakog servera  Angry doc . A muerte moze da kaze da sam haxor jer izgleda to sad nije problem na mainu ... kad dokaze da sam hax i da imam aim moze da me banuje za sva vremena

May 14, 2010, 07:18:27 PM
Share |
Al_Capone
Bitange
General armije

Wazzaappp

sani_hawk@hotmail.com
View Profile WWW

de ono smorili ste do zla boga..... Whip3

Stek je fino rekao. Pustite covjeka na miru i igrajte, ako vam on smeta, onda stvarno...

May 14, 2010, 09:20:35 PM
Share |
sniper elite
Guest

ok a da se meni desti takvo sranje vi bi mi srali nesto ali nema veze ok pobedili ste  OK

May 15, 2010, 12:38:24 AM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

ok a da se meni desti takvo sranje vi bi mi srali nesto ali nema veze ok pobedili ste  OK
varas se...zato odjebi u nastavcima.... Yikes

May 15, 2010, 08:28:10 AM
Share |
Spinx!!
Guest

NEMOJTE DAVITI VISE ZA HUMANOG JEBEM MU SUNCE!!!

DECKO IGRA I NIKO OD BITANGI NECE DA GA DIRA SA SERVERA PREMA TOME SVAKI SLEDECI POST O OVOME CE BITI SANKCIONISAN BANOM........HVALA!!!!

May 15, 2010, 12:50:04 PM
Share |
ugly.fender
General-pukovnik

I am my own parasite,I don't need a host to live

View Profile

oštro ,nema šta   Shutup

May 15, 2010, 04:05:05 PM
Share |
zlenzlla
Načelnik generalštaba

View Profile

oštro ,nema šta   Shutup

Ti si napravio sledeci post tako da si zasluzio bann.  Whistling

May 15, 2010, 09:14:44 PM
Share |
komara
General armije

View Profile Email

Ne znam i sa tim njegovim lagom od mene dobija samo HS jbg,ali kad tovari onda tovari i to samo one koji se primaju na njegove budalastine  Yes  Super

May 17, 2010, 08:56:10 PM
Share |
sniper elite
Guest

Boli mene k**** sto njemu laga!! I meni laga, a i drugim igracima sigurno.Jebo vas on  Jump  dummy

May 17, 2010, 09:27:30 PM
Share |
domohomo
General armije

domothebeast@net.hr
View Profile WWW

Ako ti je dosadno dodaj me na xf pa cemo pricati do ranih jutarnjih sati... I ne kenjajte na temu humanog jer cu postove brisati a vas odalječiti od foruma...... ćao....

May 17, 2010, 10:00:51 PM
Share |
sniper elite
Guest

Ako ti je dosadno dodaj me na xf pa cemo pricati do ranih jutarnjih sati... I ne kenjajte na temu humanog jer cu postove brisati a vas odalječiti od foruma...... ćao....

Ćao  bye2  bye2  Cheesy  Cheesy

Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: