News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

*KALE* SRECAN TI 77 RODJENDAN :-*

Started by ugly.fender, May 11, 2010, 10:07:35 PM

Previous topic - Next topic

ugly.fender

Mili  moj (drugi)  dedice   srecan ti rodjendan i  ziveo ti meni u zdravlju i veselju bar jos pola veka

FLJEG,FLJEG,FLJEG      LJUGER,LJUGER,LJUGER

vd|cube(im)

DRAGOM DJEDICI SRETAN 77 ROĐENDAN I DA MU JOŠ  KOJU GODINU POTRAJU NJEGOVA POMAGALA( slušni aparatić, plastični kuk, zubna proteza, itd...)  :birthday    :band

counterX

Đole moj sretan ti rodjendan,ko bi reko da se navuklo toliko puno godina,neka ih bude jos 2 puta toliko pa mozes preci na COD 3 hahahah
:punk :punk :punk

budaletineGandi

Moj dragi deko srecan ti rodjendan i da mi jos dugo dugo zivis  :ziveli  :drinks2  :birthday

tamarifa

Srecan rodjendan dediceeeee!!! Da nam pozivis jos toliko,da zajedno PRATIMO FLJEG,FLJEG :D SVE NAJLEPSE DEDICE!  :drinks2 :harp: :band :birthday :birthday

VIP.er

[WC]=MaN UtD FaN=

Kale srecan rodjendan sve najbolje  :drinks2  :drinks2

DiDaN

Srecan rodjendan.....sad si punoletan!!!!!!!!!!!!!!  :icon_bad:

don_gagi

Srecan rodjendan druze i sve najbolje u ime Familije!  :hat  :drinks2

kordoba

Divne godine  :yes
Cestitamo !!!  VOZD

ToTo

Quote from: vd|cube(im) on May 11, 2010, 10:12:48 PM
DRAGOM DJEDICI SRETAN 77 ROĐENDAN I DA MU JOŠ  KOJU GODINU POTRAJU NJEGOVA POMAGALA( slušni aparatić, plastični kuk, zubna proteza, itd...)  :birthday    :band
....i onaj aparatic sto sluzi za dizanje pojedinih delova tela, kod ljudi u poznim godinama  :rofl :rofl :rofl :rofl

Srecan Rodjendan legendo!!!

domohomo

Sretan rođendan poslao sam ti moga frenda da te posjeti, evo kako izgleda da ga znaš dočekati

zlenzlla

Sretan rodjendan. Da nam pozivis bar jos toliko.   :drinks2

Spinx!!

Ajme djede ala si bio janpi posle zurke lelelelele