nadam se da ce te se sloziti samnom oko ovih predloga...mislim da ce u svakom slucaju pomoci...
Predlazem da se na mainu...
omoguci opcija call vote..
cesto se desava da na main udju neki uzivljeni klinci...citeri..neke osobe...koje dodju da se zajebaju..tako sto ce npr...namerno stajati nekom ispred nisana...smetati itd
Evo..malopre se pocela neka deca prepirati...i dosli su do toga...
da psuju majke jedni drugima...a pokretac svega je jedna osoba bila..
Znam da ce odmah neko pametan reci....zasto ne cimnes nekog od bit..
pisao sam tacno prema sest osoba..
neko afk..neko nema rcon...obaveze..posao..life..deca itd
da bi se to izbeglo...mislim da bi se u ovom moglo pronaci resenje ..
I naknadno da se napravi..ne znam...
opcija po kojoj se bitange...iziuzimaju od mogucnosti kikanja ovim putem...
znaci preko "call vote" opcije...
druga stvar...koju cu samo usput...da dopisem..
zasto se ne uvede da konzola automatski kicka sve sa pingom vecim od 100 ?
20 igraca psuje..nervira se i vristi radi jednog humanog ..npr
a niko nece da ga kicka...
ja znam kako to utice na igru...kad mi neko kaze da lagujem..sam od sebe znaci a ne lag servera...ja izadjem..da ne smetam ljudima
toliko

hvala

1.bold NE NE NE I NE. Sta onda sprječava te iste klince da kikaju tebe sa servera? Da se spoji kakvi mali retard sa svojim klanom od koji 6-7 igrača i potjera server? NE
2.bold evil skripta i takve stvari se nisu bas pokazale jos gledamo da se taj problem riješi
3.bold bitange se NIKAD ne izuzimaju od kickova i banova jer je to NJIHOV server i mogu raditi sta ih volja i nitko im nemoze zabraniti. Kome se ne sviđa nemora igrat
4.bold dobra stvar ovo podrzavam, al humani nema velik ping uvijek njemu je neki fps lag mislim
ne ne pogresno si razumeo

nisam mislio da se oduzme bitangama pravo kicka i bana...boze moj...
nego recimo sada da nemoze neko uci i pozvati vote...da se kicka neko od bitangi..sa serv...
da se to nekako moze...ograditi..izuzeti..kontas ?
koliko se secam 80-90% glasova ZA je potrebno da bi Vote prosao..
znam da bi bilo tu klinaca koji nemogu da svare...sto je neko jednostavno dobar...pa bi stalno zvali vote...ali ima tu i klinaca koji nemogu jedni druge da svare..pa bi i radio toga isao vote...i radi nerviranja nekih bezveznih itd..
ali pitanje je da li bi ijedan takav vote prosao...
uglavnom na serv uvek ima dovoljno oni stalnih igraca...koji znaju kakvo je stanje i ko je citer..a ko ne...
tako da bi njihovi glasovi odlucivali...
ali npr kad bi neki obvius Aim boter dosao....normalno da bi nekim zakonom logike i razuma svi osim njega trebali glasati ZA...da se kicka..
a sto se Humanog tice...niko nema nista protiv da on dodje i igra...ali pazi...on je naj aktivniji igrac na mainu...i svaki dan da non stop laga i nervira sve oko sebe..pa toga nije vredan niko...kakva god legenda bio..
da se stavi da konzola kicka sve sa pingom preko 100...pa elem...ko god on bio...ide out..dok ne sredi ping..bukvalno ko god..
poboljsali bi se uslovi za igru ..ako nista drugo..
i jos jedan predlog....da se neke...mape izbace..iz opticaja za main...
poput ..trainstation (caen) i farmhouse (beltot)
jednostavno nakon neke odlicne mape poput toujane...sa 24 igraca server spadne na 10...koji ce igrati ovu mapu..
i ako sam npr ja pronasao nznm neki 1-2 sata vremena da dodjem na serv i odigram koju mapu...ako vidim da je caen ili beltot...necu igrati...zaobici cu je
ostavio bih..
mp_breakout
mp_burgundy
mp_carentan
mp_dawnville
mp_decoy
mp_matmata
mp_railyard
mp_rhine
mp_toujane
mp_tobruk
ovo je sasvim dovoljno mapa za rotaciju