bitange

Eunet ADSL

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Tobruk i vallente na SD serveru  (Read 422 times)
April 21, 2010, 02:53:01 PM
Share |
The DoctoR zSpu
Potporučnik
**

Svi smo haxori u ocima ljubomornih dusa!!! <3

View Profile Email
Tobruk i vallente na SD serveru

Zamolio bih vas jednu stvar da ucinite!Ako mozhe da se stave tobruk mapa i vallente na sd org jer te mape pre 1-1,5godinu su bile na sd i mape su znaci  extra!Dosade vishe ove jedne te iste mape pa barem ovu vallente ako mozhete ubacit bio bih vam zahvalan!

Peace  Stoner
« Last Edit: April 21, 2010, 05:32:46 PM by string »

April 21, 2010, 03:10:01 PM
Share |
The DoctoR zSpu
Potporučnik
**

View Profile Email
Re: Red bi bio ja mislim da me ovo ispostujete(necete zazalit)

i da podrzite me malo ko se slaze sa ovim!da nebude da sam jedini jer znam da ima josh  Undecided

April 21, 2010, 03:54:52 PM
Share |
Shooter
Potporučnik
**

View Profile

Potpuno podrzavam Docu,malo promene bi dobro doslo. Yes

April 21, 2010, 04:43:54 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Ja te takodje podrzavam, ali te mape volimo nas 5% igraca da igramo. COD2 igraci su inace nevezano za ovaj server izuzetno konzervativni sto se tice igranja. Od 16 standardnih mapa igra se 4-5 mapa non-stop na svim zivim serverima. I pored cinjenice da za COD2 imate preko 1000 mapa, ljudi igraju samo ove standardne. Da li zbog straha od nepoznatog, nepoznatog terena, promene sredine ili neceg desetog - ne znam. Ja sam konkretno probao blizu 200 mapa pre nekih mesec dana i 25 najboljih stavio na MIX server. Nije mi ni palo na pamet da stavim neku na MAIN ili SD posto bi bilo 'kuku-lele'.

Ljudi jednostavno sve po standardu da igraju, i to ti je. I meni su dosadile ove standardne mape, pa mi je pravo osvezenje neka nova custom mapa.

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
April 21, 2010, 06:29:35 PM
Share |
The DoctoR zSpu
Potporučnik
**

View Profile Email

Ja te takodje podrzavam, ali te mape volimo nas 5% igraca da igramo. COD2 igraci su inace nevezano za ovaj server izuzetno konzervativni sto se tice igranja. Od 16 standardnih mapa igra se 4-5 mapa non-stop na svim zivim serverima. I pored cinjenice da za COD2 imate preko 1000 mapa, ljudi igraju samo ove standardne. Da li zbog straha od nepoznatog, nepoznatog terena, promene sredine ili neceg desetog - ne znam. Ja sam konkretno probao blizu 200 mapa pre nekih mesec dana i 25 najboljih stavio na MIX server. Nije mi ni palo na pamet da stavim neku na MAIN ili SD posto bi bilo 'kuku-lele'.

Ljudi jednostavno sve po standardu da igraju, i to ti je. I meni su dosadile ove standardne mape, pa mi je pravo osvezenje neka nova custom mapa.
Postavi ti tobruk i vallente-prije godinu dana kad si stavio vallente svi u se bili bunili i posle se svima mapa svidjela....mislim ono navici ce se ljudi Cheesy

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: