bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: PUNKBUSTER - problemi/saveti/update  (Read 10197 times)
September 03, 2007, 11:11:55 AM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW
PUNKBUSTER - problemi/saveti/update

Svakih 15-30 dana PUNKBUSTER izbacuje svoju novu verziju pa je potrebno da UPDATEUJETE PUNKBUSTER!

Kako se to radi?

1.Skinite programcic pbsetup.exe sa adrese http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

2.Startujte ga, odnosno instalirajte...

3.Ubacite igru u PATH.... Kliknite na ADD GAME i selektujte CALL OF DUTY 2... i naravno odredite PATH gde se igra nalazi...

Ukoliko je vec ubacena i vidite igru kao u stavci 4, preskocite stavku 3

4.Ovako treba da izgleda igra koju ste ubacili u path.

5.KLIKNITE NA 'CHECK FOR UPDATE' ... Ovo moze da potraje i koji minut, ali pustite update da se zavrsi...

6.To je to.... nista lakse... Sad se konektujte na Bitange server i uzivajte.....  ziveli:

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
December 30, 2007, 09:18:42 PM
Share |
ristic
Poručnik

View Profile

ne postoji neka fora da se PB zajebe i da se igra bez njega...il nesto slicno ?

December 30, 2007, 09:59:57 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

Pa tacno kada ga ne bi bilo mogli bi da ugasimo server jer ne bi moglo da se igra od chitera...nego kakav ti tacno imas problem daj detaljnije.

" Stranger in a Strange Land "
January 05, 2008, 12:26:16 AM
Share |
ristic
Poručnik

View Profile

sad sam provalio da me izbacuje punkbuster kad sam i u spectater modu....iako sam ogranicio fps. lepo sam i izbrisao pb folder u CoD...i ponovo update-ovao...al macku o rep. stvarno ne znam koj mu je penis

January 24, 2008, 11:56:14 AM
Share |
Janko974
Vojnik
*

Janko-74@hotmail.com
View Profile

Pozdrav!Ja sam isto instalirao novu verziju PB-a ,koju sam skinuo sa vaseg linka sto ste dali(iodmah update-ovao)......Ali opet me izbacuje sa vaseg servera.Sinoc sam pokusao da pitam na vasem serveru u toku igre,ali su mi neki ljudi podsmesljivo odgovorili(nisu iz vaseg tima)-tako da nisam dobio odgovor sta je u pitanju Sad
jedino da nije problem u FPS-u..posto imam relativno jak komp i graficku(NVidia Quadro FX 4600)...Ako je problem u tome molim vas da mi objasnite sta i gde da kucam da bih ogranicio FPS u igri.
Hvala unapred!

EDIT: Nasao sam na vasem forumu odgovor :oops: .Izvinjavam se na smetnji  i hvala vam.

January 24, 2008, 12:04:14 PM
Share |
mean
Pukovnik
*

View Profile

Taman sam kenuo da pisem odgovor Wink

Dobro dosao i uzivaj u pucanju Cheesy

January 24, 2008, 12:05:22 PM
Share |
clumsy
Guest

i ja isto
hahahah

January 24, 2008, 12:17:48 PM
Share |
Janko974
Vojnik
*

Janko-74@hotmail.com
View Profile

Hvala vam jos jednom na dobrim zeljama Wink Ja sam cesto na vasim serverima i bas mi se svidja kako pojedini igraci igraju...mada mi je sumnjivo kako neko moze tako brzo da puca...ali ajde..Ja sam tu da se relaksiram i da probam da budem u plusu...ne jurim prvo mesto na listi...vazno je da moj tim pobedi Wink

January 24, 2008, 04:13:27 PM
Share |
Janko974
Vojnik
*

Janko-74@hotmail.com
View Profile

Opet ja.... :oops: Sve sam uradio kako ste mi naveli ..smanjio FPs(90,cak ide i do 40),update-ovao PB i igrao sam jedno 15min....Posle toga TRAS!!!
Opet taj prokleti PB...ali za divno cudo samo na vasem serveru.Ne znam vise u cemu je problem.Pomagajte ako mozete i hocete.
HVALA!

January 24, 2008, 06:13:07 PM
Share |
Rusha
Vojnik
*

View Profile

I meni se isto desava ali jednostavno nema resenja...reinstalirao sam COD ,uradio update PB-a i opet ista stvar... tipujem da mi wireless pravi problem jer kad god me PB izbaci ,vidim da mi je los net , treba mu 10 sec da otvori google. znaci verovatno dodje da nekog gubitka paketa i kikuje me . Samo mi nije jasno zasto onda ne pise server dissconected (ako je los ping ili dodje do gubitka paketa) ili je PB zaduzen da kikuje i zbog takvih stvari  a ne server ?

January 24, 2008, 07:59:04 PM
Share |
ristic
Poručnik

View Profile

am PB je govno....treba da ogranici fps, ali njibunho i dalje puca ko lud, al njega ne izbacuje...dok ja ovde posten sve lepo uradio, i sporije pucam, al izbacuje me PB i dalje....posteni stradaju Sad

January 24, 2008, 09:37:59 PM
Share |
Janko974
Vojnik
*

Janko-74@hotmail.com
View Profile

Ma sto se nera tice tek tu kod mene nije problem..4Mbit/s download i 1Mbit/s upload...Znaci nije net 100%.E a samo me na vasim serverima izbacuje.poceo sam zbog toga i na ostalim serverima da idem i nista.Igram do besvesti...stvarno ne znam u cemiu je problem,a bas bih voleo sa vama da igram i da ucim kako se igra COD2 Wink

January 25, 2008, 08:34:02 AM
Share |
[WC]=CyClops=
General-major
**

View Profile WWW

Gotovo sam siguran da je problem u tome što ti neki firewall (ili loše podešen proxy ako si iza toga) blokira promet PB-a.

Pogasi sve firewallove i probaj (također baci router u modemski mod rada za svaki slučaj da eliminiraš da ti je ruter krivo podešen).

When I die, I want to go peacefully in my sleep like my grandfather, ...not screaming like the passengers in his car at the time.
January 25, 2008, 11:06:34 AM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

Quote from: "Janko974"
Ma sto se nera tice tek tu kod mene nije problem..4Mbit/s download i 1Mbit/s upload...Znaci nije net 100%.E a samo me na vasim serverima izbacuje.poceo sam zbog toga i na ostalim serverima da idem i nista.Igram do besvesti...stvarno ne znam u cemiu je problem,a bas bih voleo sa vama da igram i da ucim kako se igra COD2 Wink

Koju ti tacno gresku javi PunkbusteR? ... Ako te samo izbaci bez greske onda je FPS sigurno... upisi /com_maxfps 125 ...

Trebalo bi da je to.....

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
January 25, 2008, 12:17:50 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

Quote from: "string"
Quote from: "Janko974"

Koju ti tacno gresku javi PunkbusteR? ... Ako te samo izbaci bez greske onda je FPS sigurno... upisi /com_maxfps 125 ...

Trebalo bi da je to.....

String znas sta sam primetio u vezi PB-a posle poslednjeg update-a, PB vise ne prijavljuje razlog zasto je izbacio nekog iz igre samo napise da je igrac izbacen zbog PB-a, kolko se secam ranije je pisao nekakav opis zasto...mozda sam se prevario ali mislim da sada tako radi...

" Stranger in a Strange Land "
Pages: [1] 2 3 4   Go Up
  Print  

Jump to: