bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2] 3   Go Down
  Print  
Author Topic: BITANGE Main  (Read 2755 times)
April 04, 2010, 06:18:22 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile
Re: BITANGE Main

Covece o cemu ti pricas, imas kljuceve za izvoz a neces da das pare za iste????  Facepalm
To sto je sada server org nema nikakve veze sa novajlijama, vec je poenta da se otarasimo citera sto je vise moguce a sve u cilju kvalitetnije igre, zabave i naravno bez vredjanja i slicnih stavri koje se na crack serverima desavaju...
Ovde niko ne planira da uzme ljudima pare za kljuceve ili ne znam sta...nisi tolko zaludjen za igrom pritom imas org kljuceve , a neces da das "tolke pare" za kljuc i to sve moras da napises, pa sto se tolko cimas moze i bez tvojih postova...
Nisi mi jasan stvarno  Roll Eyes

" Stranger in a Strange Land "
April 04, 2010, 07:51:39 PM
Share |
$tring
Administrator
Načelnik generalštaba

View Profile WWW

ma daj jbt, radije cu igrati sa noobovima na garage nego dati tolike pare za tako nesto. pa nisam toliko zaludjen igricama da bi to uradio Thumbdown icon_grrr

Ne radi se o zaljudjenosti igricama, nego je normlano da imas original ako vec volis neku igricu da igras.

Razmena Igara - http://www.razmenaigara.com
Virtualne Ture - http://www.360.rs
Web Design - http://www.mindnever.com
April 04, 2010, 08:55:15 PM
Share |
zlenzlla
Načelnik generalštaba

View Profile

Hoce li ostati org ili ce biti vracen na cracked?

April 04, 2010, 09:23:10 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

Zasad malo kombinujemo da se ljudi naviknu ali definitivno ce biti org.

April 05, 2010, 12:54:19 AM
Share |
dexnsk
Reprezentativac
General-pukovnik
*

View Profile

ma daj jbt, radije cu igrati sa noobovima na garage nego dati tolike pare za tako nesto. pa nisam toliko zaludjen igricama da bi to uradio Thumbdown icon_grrr

Ne radi se o zaljudjenosti igricama, nego je normlano da imas original ako vec volis neku igricu da igras.
Hehe lepo receno.

April 05, 2010, 01:12:15 AM
Share |
AlekSerbia
Guest

ma daj . nemojte .. da ostavite ovako main .. da bude sa org . nije zanimljivo . neki novi igraci jbt . pa . to je smesno meni sad main lici kao . mix extrim dodjes da se izivis .. pre je  bilo drugacije ..bolji igraci .. bez uvrede za ove danasnje sem vas bitangi i jos nekih klanova .. ali ono  ako ste bas resili ostavite .. Cheesy ..

April 05, 2010, 10:57:52 AM
Share |
ToTo
Bitange
Načelnik generalštaba

View Profile

Nisu ovo bilo koji serveri, radi se o Bitange serverima ljudi, na kojima visimo po ceo dan, i noc. Nacin na koji sam ja dosao do org je vrlo jednostavan(ne, nisam ga ukrao:) Drug koji zivi u Nemackoj je tamo kupio igru za 10€, otpakovao je i polsao mi mejlom kljuc, a kasnije, kada smo se videli, dao sam mu pare, a on meni igru, i stvar resena. Aj da vidim imali nekog da nema druga ili rodbine u Evropi????

April 05, 2010, 11:11:41 AM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

Main ide sigurno na org, samo jos par stavri da usaglasimo i to je to.

April 05, 2010, 11:12:37 AM
Share |
Spinx!!
Guest

Aman to imaju svi cak je i IronC dao gde moze da se kupi ORG. E jebote ja sam za svoj ORG zajedno sa Crazyjem iz lFamiglie dao 60 evra za 2 kljuca a Vama je tesko dati 10 evra mislim  ne razumem ne razumem

April 05, 2010, 11:17:47 AM
Share |
zlenzlla
Načelnik generalštaba

View Profile

Nisu ovo bilo koji serveri, radi se o Bitange serverima ljudi, na kojima visimo po ceo dan, i noc. Nacin na koji sam ja dosao do org je vrlo jednostavan(ne, nisam ga ukrao:) Drug koji zivi u Nemackoj je tamo kupio igru za 10€, otpakovao je i polsao mi mejlom kljuc, a kasnije, kada smo se videli, dao sam mu pare, a on meni igru, i stvar resena. Aj da vidim imali nekog da nema druga ili rodbine u Evropi????

Isti nacin, isti covjek.  happy

Ma mogu svi odvojiti 10 evra za kljuc. Neka jedan vikend ne izadju i eto love. Ja sam svoj nabavio kad je prosli put bila prica o legalizaciji.

Na main serveru je uglavnom ista ekipa koja je, doduse, manje na serveru u zadnjih par mjeseci zbog mnogobrojnih cheater-a i debila. Mislim da ce prelaskom na org biti bolja  igra. Radije bih igrao 4 vs 4 sa dobrom ekipom nego 12 vs 12 sa seljacima.

Svaka cast za ovu odluku  drinks

April 06, 2010, 03:54:40 PM
Share |
kordoba
Guest

Ziveo original !!!  :hat

April 06, 2010, 04:21:53 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

Uskoro za sve nase saborce, CoD 2 communuty-ja, kljucevi po ceni od 900 din ili 9 e, prednost imaju redovni posetioci zbog ogranicenog broja kljuceva.

April 06, 2010, 09:46:44 PM
Share |
kordoba
Guest

upisi me odmah za 4 komada...
Za citav klan !
Dva borca imam u klanu cray   i meni dva posto obicno bar jedan kljuc od svega izgubim  bush

April 07, 2010, 02:43:11 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

Bices blagovremeno obavesten  Yes

April 08, 2010, 05:28:05 PM
Share |
morandi
User
*

View Profile Email

Hoce li neko da kika ova govna sa main-a,covek upropascava server,a nikog da ga odstrani sa server......dajte majku mu,vec par puta !!!!!!!  HVALA.

Pages: 1 [2] 3   Go Up
  Print  

Jump to: