News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Dal je moguce???

Started by Luda Krava, March 28, 2010, 04:45:31 PM

Previous topic - Next topic

Luda Krava

Da li je moguce da niko ama bas niko nema od admina na serveru u 15:30 nedeljom da kika ocigledne haxore.Lik drlja 2 mape sa vrlo ociglednim aimbotom ima skor 30:1 i nikoga nema 2 cela mape da ga kika i jos usput prosipa gomilu nacionalistickih uvreda.Znam da ce te reci da vas dodamo na x fire i da zovemo da se to resi ali lik se vec danima vraca.Evo sad iznerviran izadjem sa servera i nemogu da igram tako ce rasterati sve koji hoce normalno da igraju.Ja igram na bitangama nekih 2 godine SD i nikad nije bila ovako losa situacija povodom haxora i nacionalista.Server pocinje da lici na leglo haxora i nacionalista od 15 godina koji neznaju ni gde im je dupe a gde glava.Molio bih vas ako vi vec neigrate podelite rcon ljudima koji su ozbiljni i igraju cesto na bitange SD posto ovo polako ali sigurno pocinje uzasno da iritira sve ljude na serveru.Netrazim da sad lowite haxore i sta znam ali bar ove ocigledne idiote da kickate jer je ovo vec stvarno postalo smaranje na serveru zbog idiota.

Spinx!!

Kupite ORGINAL pa se javite!!!!!
Mogao bi makar nick ostaviti ili iscimati nekog od bitangi ko je ONLINE a ne AFK!!!

Luda Krava

Sad sam pogledao i neverovatno je da nikog  od bitangi nema na x fireu sem tebe.Ja original za tvoju informaciju imam odavno(2-3 god) i jedan sam od malobrojinih koji je igrao na bitange SD dok je bio original tako da molim te meni nemoj prosipati te fazone "nabavi original pa se javi".A sto se nicka tice da si samo pogledao server video bi da je prvi u igri nick "ovo vam je za vukovar" tako da bi i iz toga mogao da zakljucis ko je u pitanju posto sam reako da izbacuje gomilu nacionalistickih uvreda.

Spinx!!

Kao prvo nisam duzan da Vas dvorim i da tricm da jurim ko je sta je gde je kada neko nesto prijavi odma ga resimo i nemoguce da sam samo ja online ja vidim jos 6 ljudi koji su online pored mene
Naravno za taj ORG nisi bio prozvan ti nego se odnosi na SVE prema tome nemoj da penis odma!!!!!!

Luda Krava

Zto sam ja i rekao da bi rcon trebali dati ozbiljnijim ljudima koji igraju cesto na SD serveru tak oda ti ne bi morao da nas "dvoris" nego da oni rese ovakve situacije a ne da moraju vas da cimaju.

shonEEE

Sto se ne podjele individualno rcon i npr. odrede se 2-3 admina/rcona samo za jedan server? I oni naizmjenicno da paze na server, a ne da bude vise admina, a da montiraju sve jedan server... Kad bi se podjelilo 1-3 admina na po jedan server, lakse bi se otklonio problem haxora.

Luda Krava

Evo i sad lik dere opet 2 mape al bas bezobrazno da svi vide i nema niko na serveru da ga kika.Naravno sve je to propraceno gomilom uvreda.Ja cu malo preci na neki drugi server necu vise da se nerviram a vidim dosta ljudi koji su igrali na bitangama igraju na drugim serverima valjda se i njima smucilo kao i meni.Server je postao prava meka za seljacine i haxore a pre godinu-dve je bio najbolji server u bivsoj SFRJ.

shonEEE

Odlicno, evo ih opet. Prvi OVCHARA, WH, aim bot itd., drugi WH itd...

http://i39.tinypic.com/2yjtxc5.png
http://i44.tinypic.com/34f0gn4.png

Prozivaju, nacionalisticke uvrede, hax, sve moguce... Nigdje admina =/

STEK

Quote from: shonEEE on March 30, 2010, 01:16:51 AM
Odlicno, evo ih opet. Prvi OVCHARA, WH, aim bot itd., drugi WH itd...

http://i39.tinypic.com/2yjtxc5.png
http://i44.tinypic.com/34f0gn4.png

Prozivaju, nacionalisticke uvrede, hax, sve moguce... Nigdje admina =/
KIKANI SU...

Luda Krava

opet haxori evo i danas non stop neverovatno koliko ih je.Meni se cini kao da se naslo par majmuna (3-4) koji su se udruzili i namerno pokusavaju da oskrnave server totalno da vise niko ne bi dolazio da igra.Nemoguce da ih je svaki dan ovoliko i da non stop jedan te isti pravi sranje

shonEEE

Sto da nije moguce, imas ti danas svakakvih zaostalih imbecila kao sto su ovi. Sramota ;S

Spinx!!

Dal je moguce - Toma Zdravkovic

Mislio sam da na svetu jedina si ti.
Verovao u sve lazi sto si lagala.
Al' te srce i sad trazi zeno prokleta,
Sta da cinim, gde da lutam ne znam ni ja sam.

Dal' je moguce da si me zaboravila,
Dal' je moguce da si drugog poljubila,
Dal' je moguce da si otisla.

Pustite me ove noci da se napijem,
Napravicu neko cudo, sve da razbijem.
Jer mi srce nema mira otkad nema nje,
Srusila je jedan zivot, odnela je sve.

Luda Krava

Svaka cast na prebacivanju servera na ORG sada je zaista pravo zadovoljstvo igrati na SD nema vise haxora i nevaspitane decurlije.Vidim i bitange su pocele igrati na SD ne bi li server malo oziveo i svaka im cast na tome iako to nije njihova igra (SD) oni su tu da popune server,pravi potez i nadam se da ce biti sve vise i vise ljudi na serveru :) :) :)

shonEEE

Bice, samo da se pokupuju orgovi -_-
I ja moram sad da ga nadjem ;O