bitange
+  Bitange Forum
|-+  Bitange info» Takmičenja i LAN» 'Qbeez' LAN CTF TURNIR
Username : Always stay logged in
Password :

Eunet ADSL

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10   Go Down
  Print  
Author Topic: 'Qbeez' LAN CTF TURNIR  (Read 7288 times)
March 28, 2010, 05:12:24 PM
Share |
Ljusha
Potporučnik
**

jovan_96_sd@live.com
View Profile
Re: 'Qbeez' LAN CTF TURNIR

Nagrade prva tri mesta,znace se sve tacnije kada se prijavi dovoljan broj ekipa.
nagrade ce valjda da budu kao na proslom turniru......

March 28, 2010, 05:44:46 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

1:Turnir nije pao kao grom....odavno se prica o tome...
2:Organizatori(vlasnik igraonice,ili sam ti igraci iz SD-a) nisu lepo objasnili na cemu se zasniva Turnir("LAN")...a nije prvi put...
3:Uzimajuci u obzir...sadasnju krizu i neimanje para...3000 dinara po ekipi nije mnogo...treba privuci ekipe...samim tim i cena je pristupacna(za taj WCG sto prica doticni dolaze 32 ekipe,naravno da ce biti 300 dinara po igracu ili kupi si cod 5 pa se puckaj)kolko tolko!
4:Treba poceti od negde...da bi turniri na dalje bili uspesnijii i navodno dostici "Komsije" po tom pitanju...koji su mnogo daleko sto si tice organizovanja...
treba maksimalno podrzati ovaj turnir -"kao sto je na TEK 9" Console
5:Sto se tice smestaja..to je tesko bilo gde organizovati..pa ko se gde snadje!
6:"HEBESH" i tih 600 dinara...dosli bi radi zezanja....ali naravno uvek ima onih koji "We came, we saw, we kicked its ass!"
 party2  ziveli  drinks
 Whip3

March 28, 2010, 05:50:56 PM
Share |
Spinx!!
Guest

pa brate moj kriza jeste
Samim cinom dolaska i sve pogledaj koliko je gorivo de da se smeste ljudi, necu vladja kod gazde da idem da spavam???
Ili pak u kolima?

March 28, 2010, 06:13:16 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

pa brate moj kriza jeste
Samim cinom dolaska i sve pogledaj koliko je gorivo de da se smeste ljudi, necu vladja kod gazde da idem da spavam???
Ili pak u kolima?

putuj vozom... shok

March 28, 2010, 07:27:47 PM
Share |
Qbeez
Vojnik
*

View Profile

Turnir ce se  odrzati samo u sobotu 10. aprila, sa pocetkom u 10h!
Bice dve grupe(zavisno od prijavljenih ekipa odredice se broj timova u grupi, gde ce igrati svako sa svakim), a dve prvoplasirane ekipe ici ce u polufinale. U takmicenju po grupama poluvreme ce trajati 7 minuta, dok ce u polufinalu i finalu biti 10 minuta. Igra svako svoju mapu, s tim sto ako na kraju bude neresono organizatori odredjuju trecu mapu. U opticaju su samo oficijalne cb mape.
Nagrade dobijaju tri prvoplasirane ekipe, opet u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa. Kao i prosle godine bice sokova.

P.S Uplate ostaju iste, bitno je da potvrdite dolazak, a placanje moze i na licu mesta, pre samog pocetka turnira! I  da se ne zaboravi, turnir je pre svega organizovan radi druzenja i zezanja!  ziveli

Potrvdu da cete doci mozete ostaviti ovde ili na xfire-u reci wutri(woo3ca) ili dedi(djedaa)!!!  Thank you
« Last Edit: March 29, 2010, 07:15:27 PM by Qbeez »

March 28, 2010, 07:38:04 PM
Share |
Spinx!!
Guest

Ako bude cuge moze, bre kaki sokici!!!!!

March 28, 2010, 07:53:34 PM
Share |
ded4
Kapetan
*

View Profile

ma moze i to, samo dolazite. 
@maki posto imas igrace i iz Smedereva, organizujte se, pa se i prijavite.

March 28, 2010, 07:58:34 PM
Share |
M.MaKi.C
Bitange
General armije

makidancer@live.com makiboydance@yahoo.com
View Profile

pricamo o tome hvala na pozivu , videcemo do sutra vece imamo druge planove jos Cheesy

March 28, 2010, 09:27:49 PM
Share |
Ljusha
Potporučnik
**

jovan_96_sd@live.com
View Profile

Ako bude cuge moze, bre kaki sokici!!!!!

bice spinx bice samo ti dodji da ja vidim koji je taj spinx botic xP.....spinx mozes da spavas kod mene xDDDD

March 28, 2010, 09:39:14 PM
Share |
Ljusha
Potporučnik
**

jovan_96_sd@live.com
View Profile

pa brate moj kriza jeste
Ili pak u kolima?

putuj vozom... shok
STEK jel ti dolazis???? icon_question icon_question icon_question icon_question icon_question ako dolazis da se ja i ti malo aug camper

March 29, 2010, 01:04:21 AM
Share |
Conja
Guest

Radije bi na te 3000 din dodo jos...i otiso u CRO na LAN...oni imaju dobre turnire

Omg kakav bot.....ja nista gluplje nisam cuo u zivotu  bush

March 29, 2010, 12:16:41 PM
Share |
Belick
Potpukovnik

View Profile Email

objasni mu conjo:)

March 29, 2010, 12:41:06 PM
Share |
dexnsk
Reprezentativac
General-pukovnik
*

View Profile

Ja para vise nemam pre cetiri dana sam uzo Battlefiled Bad Company 2. E sad za prevoz ne brinem brinem za gorivo, za smestaj ne brinem jer znam kod koga bi(jos mogu i da biram), ali para jednostavno nema vise. Sto kaze Stek kriza je + sam bez posla tako da nemam nikakve prihode.

March 29, 2010, 02:13:54 PM
Share |
Ljusha
Potporučnik
**

jovan_96_sd@live.com
View Profile

Ja para vise nemam pre cetiri dana sam uzo Battlefiled Bad Company 2. E sad za prevoz ne brinem brinem za gorivo, za smestaj ne brinem jer znam kod koga bi(jos mogu i da biram), ali para jednostavno nema vise. Sto kaze Stek kriza je + sam bez posla tako da nemam nikakve prihode.
dexnsk ja cu pare da ti dam xDDDDD

March 29, 2010, 04:09:51 PM
Share |
HeadHunter
Poručnik

View Profile Email

Vec vam je receno vreme, mesto, pocetak i trajanje turnira... Sto se tice nagrada, zavisi od broja ekipa koje se prijave ( ne vidim sta tu nekim ljudima nije jasno ??? ) ... Naravno da ce biti pica, hrane i svega ostalog, u normalnim kolicinama ... A kome to ne bude dovoljno ili mu se ne svidja, moze slobodno da kupi bilo sta drugo !!! Pa jbm mu mater, gajba piva je 800 din ( po coveku 130 din ) ... Pica 80 din, rol-virsla u pekari 40 din ... !!!

A ti MakiDancer... IZVINIII, TEK 9 ??? O cemu ti pricas bre ??? Toliko se kuka kako je Srbija dosta slabija od Hrvatske sto se tice Gaming scene, nadje se neko i potrudi se da organizuje nesto, a vi ste nasli tu da raspravljate kao i prosli put, gde se na kraju 5 ekipa prijavilo, odigrali smo, druzili se i kraj ...

Sto se tice spavanja, navodim primere sa proslog turnira u CS-u u qbeez-u, koji se takodje odigravao 2 dana i na kome su bili najveci i najbolji klanovi Srbije... Bilo je 32 klana iz Srbije, uplata po ekipi 5000 din, NIKO SE NIJE BUNIO !!! Dosli su momci, odigrali, spavali su kako su i gde stigli ( secam se igraci nekog klana su spavali u kombiju ispred igraonice, SPRDNJAAA, smejali smo se celu noc, ZEZALI SE !!! Tako da i sto se ovoga tice, pa druzite se vec par godina, svako ce da primi po nekog igraca... A ekipe koje ispadnu, mogu slobodno odmah kuci da se vrate ( a bice dosta takvih ekipa ) ... PRAVITE PROBLEM BEZ
  Sto se tice mod-a, bice kao prosli put, server na zasebnom racunaru, pam-mod, poluvreme 7 min, a polufinale i finale 10 min najverovatnije ... CTF kao sto je i navedeno !!! Mape, standardno ... Carentan, Matmata, Toujane, Beltot, Dawnwille i ostale ... Ekipa bira mapu i kraj ...

Hvala svima koji podrzavaju ovo i naravno onima koji ce se pojaviti, prvenstveno radi druzenja i zabave, a novac ( 600 din ) smatram da je manje bitan ...

QBeeZ | Krkiii ...

Edit...

« Last Edit: March 29, 2010, 07:10:44 PM by Zver »

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10   Go Up
  Print  

Jump to: