bitange

Eunet ADSL

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: BaN ! pls unban  (Read 1655 times)
March 17, 2010, 05:09:49 PM
Share |
nebojsha11
Guest

BaN ! pls unban

pre jedno mesec dana moj brat haxo na vasim serverima pa sam banovan sa svih vasih server .... taj hax je napokon detected de sad  me pls unbanujte!!! Nervous Nervous Nervous

March 17, 2010, 05:21:45 PM
Share |
Lider
General armije

View Profile
Re: BaN ! pls unban

I ja bih da imam neki svoj potpis, ali suvise sam glup da bih nesto smislio
March 17, 2010, 11:53:51 PM
Share |
Darko
Bitange
General-major

View Profile

Pa nisi ti banovan nego brat.
Prema tome budi bez brige a ako te kojim slucajem i banujemo obavezno cemo ti javiti.

Samo igraj i uzivaj...

March 18, 2010, 01:02:47 AM
Share |
lyudmila pavlichenko
Guest

Facepalm

ajd ti nama lepo kazi ko je haxo od vas dvojice - ti ili brat? brat je navodno haxo, a zelis tebe da odbanuju - da to nije malo cudan zahtev...   Hmmmm
 Angry doc pravila na serveru postoje da bi se postovala, a ko ih prekrsi prodje kao ti... ovaj... mislim, tvoj brat... Cool

March 18, 2010, 07:54:10 PM
Share |
nebojsha11
Guest

omg nisam haxer -.-. Imam static ip ! pa ne mogu sam da se unban...zato bih molio da me unbanuju jer ne mogu uci ni na jedan bitangin server a  to su najbolji serveri ! Smiley ... pls unban dodajte me na xf nebojsad ako neko hoce war i da ....uwf rega 1000h ako ko oce....

March 19, 2010, 10:03:08 AM
Share |
Zver
Administrator
Načelnik generalštaba

zverso@hotmail.com rade_brdar@yahoo.com
View Profile

Nema unban, tvoj ip je uhvacen sa cheatom.

Da se pitam ja bih betonir'o travu, I ofarbo tamno braon svaku vodu plavu! Nekako bih probusio tanki sloj ozona
A Zemlju bih zastitio kesom od najlona!
March 19, 2010, 02:48:39 PM
Share |
IronC
Administrator
General armije

View Profile

Kakav crni unban...brat, tetka, ujna...blizi i dalji rod...jebi ga ko god da je , nek ti sad plati promenu ip adrese  Angry doc

" Stranger in a Strange Land "
March 19, 2010, 03:57:53 PM
Share |
nebojsha11
Guest

-.- ...a meeeen sad ne mogu da igram na najboljim serverim :SS  dje ima najvise srba...omg ostaju mi samo hrvatski.... -.-...sta cu ja sad bez Bitanga .... -.- idem Quit cod2...

March 19, 2010, 05:07:22 PM
Share |
lyudmila pavlichenko
Guest

o tome se razmislja pre nego napravis glupost dummy

March 19, 2010, 05:51:30 PM
Share |
zlenzlla
Načelnik generalštaba

View Profile

-.- ...a meeeen sad ne mogu da igram na najboljim serverim :SS  dje ima najvise srba...omg ostaju mi samo hrvatski.... -.-...sta cu ja sad bez Bitanga .... -.- idem Quit cod2...

Kakve veze ima koje nacionalnosti ima najvise? Jeli ti igras zbog sebe ili zbog drugih? Nebitno ko je zaradio bann, ti ces da trpis. O tome se treba razmisljati ranije, a ne posle kukati

March 19, 2010, 08:35:58 PM
Share |
nebojsha11
Guest

nema nikakve veze al kad odem na hrvatski server svi mi jebu mater -.-.... zato volim bitange a nece da me unban :S

March 21, 2010, 02:08:29 AM
Share |
Coyot
Guest

Pa jebiga ,prodaj brata i kupi novi IP   Hooray Hooray

Whip3

March 21, 2010, 02:17:09 AM
Share |
AlekSerbia
Guest

nema nikakve veze al kad odem na hrvatski server svi mi jebu mater -.-.... zato volim bitange a nece da me unban :S
cek ti si malo ne razuman meni .... to kao hrvati ti psuju .. ali ako si igrao na bitangama onda  si valjda uvideo da nisu sve srbi .. ima ljudi i iz ostalih zemalja . hrvatske bosne i tako dalje nije cas geografije .. a igricu igraj i ne obracaj paznju sta ti pise ko .... kome hoces javis se kome ne . kuliraj ..

March 21, 2010, 09:26:39 AM
Share |
nebojsha11
Guest

gledaj brate...meni kad neko jebe mater ja cu mu jebati celu porodicu.... i sve... a na bitangama su uglavnom srbi Smiley ....Sve Za Srbiju.... SRBIJA DO TOKIJA ... ima i dobrih hrvata ne kazem da su svi losi imam jako dobrih prijatelja hrvata ali uglavno skoro svi hrvati mrze srbe... svi mi govore da sam cetnik itd rugaju mi se sto smo izgubili rat...a to mene jako nervira i sta ...ja ne mogu onda da izrdrzim da im ne vratim...

March 21, 2010, 10:19:10 AM
Share |
Darko
Bitange
General-major

View Profile

Nesto mi se javlja da ces dobiti ban i na forumu a ne samo na serverima...    Shutup

Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: