bitange

Eunet ADSL

Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: maca Cheater  (Read 1447 times)
June 17, 2010, 11:53:17 PM
Share |
3thw.
Potporučnik
**

''Abusus abusum invocat''

sinisaj@ymail.com
View Profile Email
Re: maca Cheater

http://www.xfire.com/profile/tebrexcod2/videos/
sve ce vam biti jasno...garage/maca kroz dim puca,mrzelo me da uzimam ss od drugih igraca kako ga optuzuju ja sam se tamo kretao,ni metak nisam opalio ubio me ko gusana....ako moze da se regulishe...ty:*

Decko nije citer , jednostavno ne razume se nista u racunar niti bilo sta slicno , ume samo da igra igrice  , da jede i da ide u teretanu !
Igrao je par dana bez moda na garage - serveru jer nije znao da skine modE !
Toliko o njemu !

3thw'd.SIGN
June 17, 2010, 11:54:18 PM
Share |
3thw.
Potporučnik
**

''Abusus abusum invocat''

sinisaj@ymail.com
View Profile Email

LOL developer sam ja stavio jer mi malo digne fps i to je moj cfg sto sam ja pravio.....sa 250fps na 500-800 dx9 Omg

Da li si ti procitao ovo sto si napisao , i dali se samo pravis ili si zaista kompletan idiot ?

3thw'd.SIGN
June 22, 2010, 04:24:50 PM
Share |
Shaggy
Potporučnik
**

hey sexy lady :PP

View Profile Email

LOL developer sam ja stavio jer mi malo digne fps i to je moj cfg sto sam ja pravio.....sa 250fps na 500-800 dx9 Omg

Da li si ti procitao ovo sto si napisao , i dali se samo pravis ili si zaista kompletan idiot ?

+1  rofl rofl rofl rofl

mislim da bi trebalo forum razdvojiti...na deo za decu i deo za starije...no ima oniih koji imaju i preko 20 pa se ponasaju mutavo..
Svi vi koji tek pocinjete...nemojte prihvatati niciji CFG...niciji savet...da ubacite neku skriptu ili nesto u cfg...da bi ga doterali..
Kecher molim te..

Facepalm Facepalm Facepalm

Fail :DDD

napumpao si 2000 sati..napunio 17 godina..Sad si veeeeeliki. naucio si otvoriti cfg u word padu i ubaciti neku skriptu ili menjati komande
direktno u configu.
i sada masturbiras kad ti neko kaze  "jao kako to sve znas ili G33ku jedan" Cheesy
nmz tebi ni 3000 fps-a pomoci i developer on Cheesy

Scar... ako si failo sa nekim sitnim zajebancijama i skripticama..ili ovo sto je stek nasao ...nemoj da zadirkujes neke druge oko toga..i da se sepuris..i kocoperis tako smelo Smiley
Stek sigurno zna sta prica.,nije neki balavac...a ima ih podosta...aktivnih kroz postove Cheesy

"Loved by few,hated by many,but respected by all" Smiley))
June 22, 2010, 05:17:53 PM
Share |
Al_Capone
Bitange
General armije

Wazzaappp

sani_hawk@hotmail.com
View Profile WWW

svakakve gluposti sam cuo ali ovaj je pobedio....BRAVO! Hooray
Ovo treba na fail blog definitivno  rofl rofl

June 22, 2010, 07:06:35 PM
Share |
sniper elite
Guest

+1  rofl rofl rofl rofl

mislim da bi trebalo forum razdvojiti...na deo za decu i deo za starije...no ima oniih koji imaju i preko 20 pa se ponasaju mutavo..
Svi vi koji tek pocinjete...nemojte prihvatati niciji CFG...niciji savet...da ubacite neku skriptu ili nesto u cfg...da bi ga doterali..
Kecher molim te..

napumpao si 2000 sati..napunio 17 godina..Sad si veeeeeliki. naucio si otvoriti cfg u word padu i ubaciti neku skriptu ili menjati komande
direktno u configu.
i sada masturbiras kad ti neko kaze  "jao kako to sve znas ili G33ku jedan" Cheesy

Scar... ako si failo sa nekim sitnim zajebancijama i skripticama..ili ovo sto je stek nasao ...nemoj da zadirkujes neke druge oko toga..i da se sepuris..i kocoperis tako smelo Smiley
Stek sigurno zna sta prica.,nije neki balavac...a ima ih podosta...aktivnih kroz postove Cheesy

Jao znaci dno ... shegi Kecher mi je frend iako je smo daleko (ja lazarevac on kikinda) znam ga bolje nego svog prvog komsiju  Cheesy
... A taj STEK se kao sto mogu da primetim po mom misljenju (mislim na postove sto postavlja uopste ne samo na ovaj) ponasa kao neki klinac koji ima 10-12 godina .. i neso lupa da bog sacuva glumi pijanca i nzm sta ... moje misljenje za steka ... i neigram cod2 kao sto mozes da vidis tako da by ... i ono sto je rekao jedan decko da neigra na srpskim serverima potrudicu se da tako bude i za mene u cod2 ... pozz

June 22, 2010, 07:10:47 PM
Share |
STEK
General armije

bakitos@live.com
View Profile Email

Console

June 22, 2010, 07:17:30 PM
Share |
stewzoR
General-lajtnant

777

stewaking@live.com
View Profile WWW Email

+1  rofl rofl rofl rofl

Kecher molim te..

direktno u configu.

Jao znaci dno ... shegi Kecher mi je frend iako je smo daleko (ja lazarevac on kikinda) znam ga bolje nego svog prvog komsiju  Cheesy
... A taj STEK se kao sto mogu da primetim po mom misljenju (mislim na postove sto postavlja uopste ne samo na ovaj) ponasa kao neki klinac koji ima 10-12 godina .. i neso lupa da bog sacuva glumi pijanca i nzm sta ... moje misljenje za steka ... i neigram cod2 kao sto mozes da vidis tako da by ... i ono sto je rekao jedan decko da neigra na srpskim serverima potrudicu se da tako bude i za mene u cod2 ... pozz
Sta li je pisac hteo da kaze  Console

just guD
June 22, 2010, 07:24:54 PM
Share |
sniper elite
Guest

pisac je hteo da kaze da iskulirate od njega   icon_dick

August 05, 2010, 12:37:09 PM
Share |
darkbgd
SubAdmin
Poručnik

View Profile Email

ja sam cuo od momka koji licno poznje macu da on nema  ni komp nego da igra po raznim igraonicama. Tako da verovatno maca nije citer sorry

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: